Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Västra Bangatan 65A

MÄRSTA
Dagens visning 1okt är inställd på säljaren begäran! • Centralt läge • Inglasad balkong • Gångavstånd till Märsta Station • Inre reparationsfond ca 6 000 kr Välkommen till en mycket trivsam trea på 77 kvm med stora rum och ytor där ytskikten renoverats löpande vilket ger en lägenhet med genomgående hög standard. Lägenheten har även en välplanerad planlösning med den sociala delen vid början av hallen med kök och vardagsrum. Längre in i hallen och lägenheten ligger sovrum, garderober och badrum. Här har du även en stor balkong i soligt söderläge. Lägenheten disponerar ett lättmöblerbart vardagsrum med stort fönsterparti som ger extra ljus och rymd. Vid fönstret är även ett platsbyggt elementskydd med platsbyggda bokhyllor som ger lägenheten en väldigt fin karaktär. Det renoverade köket har plats för matgrupp och gott om arbetsyta och förvaring i flera skåp samt vitrinskåp. Även de båda sovrummen är enkla att möblera och rymmer dubbelsäng och övriga möbler med fina ytskikt på väggar och golv. Badrummet har fräschats upp med ny inredning och målning av snickerier och tak. Tack vare lägenhetens läge är den mycket insynsskyddad. Det finns gott om bra förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och en klädkammare. I samma hus finns källarförråd samt cykelförråd. Stabil HSB förening där det mesta ingår i avgiften. Här bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
77 KVM
Våning
2 av 3
Avgift
4 715 KR
inkl värme, vatten, kabel-tv, och p-tillstånd. Varje medlem betalar 190 kr/mån för bredband 100/100 mbit.
Adress
Västra Bangatan 65A
Postnummer
19540
Ort
MÄRSTA
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  77 KVM
  HALL
  Hallen är trivsamt planerad och ger mer rymd till lägenheten samt tillgänglighet till alla rum. I den inre hallen finns en platsbyggd garderobsvägg och en klädkammare som tillsammans ger stora förvaringsmöjligheter. Entré via säkerhetsdörr och tak och väggar renoverades 2018.
  KÖK
  Rymligt och stilrent renoverat kök med fin ljusgrå ton med nya köksluckor från 2018 och de undre är lackade. Matchande laminatbänkskiva och ett fint vitt kakel på väggen ovan köksbänken. Här finns gott om arbetsyta och skåp för förvaring samt ett extra vitrinskåp, avlastningsbänk och underskåp praktiskt placerat vid matplatsen. Kyl/frys (2017), en extra frys, spis (2018), fläkt (2018) och diskmaskin. Praktiskt och stilren matta på golvet och väggarna är ljust målade.
  VARDAGSRUM
  Härligt stort vardagsrum som rymmer större möbler för exempelvis tv-hörna, extra matgrupp och hyllor/byråer. Vardagsrummet har en riktigt fin karaktär tack vare ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus med ett platsbyggt elementskydd som sitter ihop med platsbyggda bokhyllor på vardera sida av fönstret och med belysning ovan. Ekparkett på golvet och vita tapeter på väggarna.
  SOVRUM 1
  Sovrum som är lätt att inreda med förvaring i två inbyggda garderober. Här är även utgången till den rymliga och inglasade balkongen som har ett soligt söderläge och fin utsikt över innergården. Ytskikten renoverades 2016 med målade väggar och ett ljust trälaminatgolv.
  SOVRUM 2
  Detta är det större sovrummet och där ytskikten renoverades 2019 med målade snickerier och tak, målade väggar och fin fondtapet, på golvet ligger ett ljust trälaminat. Lätt att möblera och inreda. Utsikt mot grönska och lugn utan insyn.
  DUSCHRUM
  Uppfräschat badrum med ny WC (2017), ny duschvägg (2014), handfat med stor spegel ovan och förberett för tvättmaskin. Tak och snickerier har målats. Kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet.
  BALKONG
  Rymligt inglasad balkong i härligt söderläge. Balkongen nås från sovrum 1.
  KLÄDKAMMARE
  In i klädkammaren går klinkergolvet enhetligt som renoverades med nya hyllor 2017. Klädkammaren nås från hall.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1965
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk ventilation, frånluft
  Energideklarerades
  2018-05-28
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  126 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Stinsen
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheterna Sätuna 3:196 som byggdes år 1965. På fastigheten finns 10 bostadshus med tillsammans 42 trapphus med adresserna V Bang: 47 A-D, 49 A-D. 53 A-E, 55 A-D, 59 A-E, 61 A-D, 65 A-E, 63 A-D, 57 A-C, 51 A-D. - Lägenheter: 306 st, - Lokaler och förråd: 24 st - Varmgarage: 53 st (500 kr/mån) - Kallgarage: 70 st (300 kr/mån) - Motorvärmarplatser: 71 st (100 kr/mån) - Husvagnsplatser: 10 st - Besöksparkering 5 kr/tim, 50 kr/dygn Övriga kommentarer - I föreningen finns en bastu samt en gästlägenhet som kan hyras för 200 kr/natt. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. - Tvättstugor finns i hus 49, 51, 55, 61 och 63. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Stockholm, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se Stinsens hemsida: https://www.brfstinsenmarsta.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV (basutbudet) ingår i månadsavgiften via ComHem. Samtliga lägenheter är försedda med bredbandsuttag från Telenor. Kostnaden för bredband ingår i månadsavgiften vilket ger de boende internetuppkoppling på, 250/250 mbit.
  Parkering
  Det finns ett antal avgiftsfria parkeringsplatser som de boende kan använda med ett parkeringstillstånd som kostar 300 kr per tillstånd. Det finns 53 varmgarage, 70 kallgarage, 71 motorvärmarplatser och 10 husvagnsplatser. Avgift för varmgarage 500 kr/mån, kallgarage 300 kr/mån, motorvärmarplats 100 kr/mån. Besökande betalar avgift, för närvarande 5 kr/tim eller 50 kr/dygn. Fn. kö till motorvärmarplatser och garage. Föreningen planerar en översyn av motorvärmare (elstolpar) samt att offerter ska inhämtas för upprättande av laddstolpar för elbilar.
  Renoveringar
  2011 - Stamrenovering/relining avslutades 2015 – Avslutande av balkongrenoveringar 2015-2017 - Vattenrörsbyten 2017 - Exteriörbelysning, lekutrustning 2016 – Renovering av hustak. Renovering av stuprör på fasader. 2017-2018 - Termostater och stamventiler samt injusteringar. 2022 - Ny boulebana har byggts, lekplatser har kompletterats med ny utrustning, innergårdsbelysning har färdigställts. Planerat underhåll: Styrelsen planerar för fönsterbyte att starta under hösten 2023. Översyn av motorvärmare (elstolpar) samt att offerter ska inhämtas för upprättande av laddstolpar för elbilar. Låssystem Renovering av bastu
  Ekonomi
  Avgiften höjdes kvartal 1 2023 med 8%.
  Överlåtelseavgift
  1 313 KR
  Pantsättningsavgift
  525 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 715 KR inkl värme, vatten, kabel-tv, och p-tillstånd. Varje medlem betalar 190 kr/mån för bredband 100/100 mbit.
  Andel i föreningen
  0,334%
  Kommentar till nettoskuldsättningen
  Bostadsrättens indirekta nettotillgångar överstiger bostadsrättens indirekta nettoskulder
  Total Driftskostnad
  9 900 kr/år
  El: 7 200 KR
  Försäkring: 2 700 KR
  Beräknat antal pers
  4
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  I källaren finns lägenhetens egna förråd. I källaren finns även cykelförråd med egen utgång till gatan Tvättstuga finns i huset och porten bredvid, nr 61. I föreningen finns en bastu samt en gästlägenhet som kan hyras för 200 kr/natt. Bastu finns på Västra Bangatan 45. Gästlägenhet finns på Västra Bangatan 59E.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Kommunikationerna är goda och med en promenad på mellan 15 till 5 minuter når man Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Härifrån tar man sig även via tåg till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
1 650 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!