Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
villa2

Vår högsta målsättning är att
du som kund ska bli helt nöjd

För att uppnå detta jobbar vi hårt med högt fokus på att göra ett genuint bra jobb, på riktigt. Vi tycker att det är viktigt att våra mäklare har en nära kontakt med marknaden och stor erfarenhet för att kunna erbjuda alla parter en bra och trygg affär, vilket uppnås genom att ha hand om många försäljningar.

Enligt statistik från Hitta Mäklare så har AFI FastighetsMäklare:

pokal
Flest rekommendationer och flest försäljningar
per mäklare i Sigtuna Kommun.

Läs mer på hittamaklare.se
pokal
Gabriel Krogius var även mäklaren som både 2019, 2020 och 2021 hade flest försäljningar och flest rekommendationer av kommunens mäklare.

Läs mer på hittamaklare.se
 • Gick riktigt bra och smidigt. Trevlig Professionell mäklare som man känner sig trygg med. Engagerad och bra återkoppling. Kan starkt rekommenderas!

  Säljare på Herrgårdsvägen 34
 • Väldigt professionellt arbete genom hela processen, som skett smidigt och enkelt. Rekommenderas varmt.

  Säljare på Västra Bangatan 57A
 • Gav ett lugnt och professionellt intryck som också stämde mycket väl. Kan verkligen rekommendera Gabriel!

  Säljare på Sätunavägen 14B

 • Om oss

  En mäklare måste leva upp till lagens krav om totalt oberoende. Vi har inga andra intressen än att se till att du som säljer din bostad eller köper en ny får bästa möjliga affär.

  Oberoende

  Vi är inte knutna till någon kedja eller enskild bank. Tillsammans med dig som säljer din bostad kan vi erbjuda ett kraftfullt och skräddarsytt upplägg för just din försäljning, som att utnyttja en bredare plattform av marknadsföring och annonsplatser eller att använda ett arbetssätt vars ändamål endast är att skapa de bästa förutsättningarna för en så lyckad affär som möjligt för dig och din köpare. Vi har dessutom ett gott samarbete med alla banker, även din bank. Vi utvecklar ett unikt och personligt samarbete med alla verksamma banker i kommunen.

  Kunnig

  En fastighetsaffär bygger mycket på förmedling av information och kunskap. Därmed krävs ett enkelt och lättfattligt sätt förmedla inte bara bostäder utan även kunskap. Vi delar med oss av vårt kunnande och hjälper alla parter genom hela försäljningsprocessen.

  Erfaren

  I över 25 år har vi varit verksamma som mäklare i Märsta, Sigtuna och Rosersberg. ”Vi kan vår kommun“. Vi har gjort affärer nästan överallt i kommunen och vet hur vi ska bemöta dina önskemål och behov för att du ska bli helt nöjd.

  AFI

  Erbjuder kvalificerade mäklartjänster som bygger på en lång erfarenhet och stort engagemang tillsammans med en nära relation till dig som kund. Vår högsta målsättning är att din affär ska uppnå bästa möjliga resultat där du genom hela processen hålls uppdaterad om vad som sker. Det är den enskilda mäklaren som är framgången till en lyckad bostadsaffär. Nöjda kunder ger fler kunder.

 • Vår personal

  Dunja Tabakovic (Föräldraledig)

  Reg. Fastighetsmäklare


  070 275 09 23
  08-591 275 45
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  4.8 i betyg (130 röster)
  hittamaklare.se

  Dunja Tabakovic (Föräldraledig)

  Reg. Fastighetsmäklare

  gabriel

  070 275 09 23
  08-591 275 45
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Carina Krogius

  Reg. Fastighetsmäklare


  070 - 666 94 66
  08 - 591 275 45
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  4.9 i betyg (72 röster)
  hittamaklare.se

  Carina Krogius

  Reg. Fastighetsmäklare

  gabriel

  070 - 666 94 66
  08 - 591 275 45
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Gabriel Krogius

  Reg. Fastighetsmäklare


  070 - 275 00 12
  08 - 591 275 45
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  4.9 i betyg (266 röster)
  hittamaklare.se

  Gabriel Krogius

  Reg. Fastighetsmäklare

  gabriel

  070 - 275 00 12
  08 - 591 275 45
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Integritetspolicy

  AFI Fastighetsmäklare behandlar de personuppgifter som lämnats till AFI Fastighetsmäklare i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204). Personuppgiftsansvarig är AFI Fastighetsmäklare.

  Allmänt

  AFI Fastighetsmäklare registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i olika dataregister. De personuppgifter som kommer att registreras och behandlas i datasystem är de som behövs för att fullgöra förmedlingsuppdraget samt tillhandahålla tjänster och kunderbjudanden. Personuppgifter som det är fråga om är exempelvis uppgifter om namn, adress, mail, telefonnummer och personnummer samt uppgifter kopplade till specifikt objekt, såsom fastighetsbeteckning, avgivna bud och slutlig prisuppgift. Personuppgifterna samlas in när en person anlitar en fastighetsmäklare, svarar på enkäter, formulär, tävlingar, tar del av säljerbjudande, kampanjer eller på annat sätt kommer i kontakt med AFI Fastighetsmäklare.

  Uppdatering/komplettering

  För att hålla AFI Fastighetsmäklare register aktuella, kan AFI Fastighetsmäklare komma att komplettera och uppdatera lagrade personuppgifterna löpande från privata och offentliga register. Det uppgifterna kan komma att kompletteras med är t ex uppgift om fullständigt för- och efternamn, adress, ytterligare telefonnummer och födelsedatum. Uppgifter som löpande kan komma att uppdateras är t ex telefonnummer och adress.

  Ändamål med behnadling av erhållna personuppgifter

  Ändamålet med behandlingen av personuppgifter är i första hand att administrera förmedlingen av en bostad eller annat objekt, tjänst eller vara eller fullgöra ingångna avtal eller åtgärder som begärts innan ett avtal träffats. Detta inkluderar publicering av uppgifter och bilder på egna eller samarbetspartners hemsidor för marknadsföring av den bostad som förmedlas. Behandling av uppgifter sker också för att AFI Fastighetsmäklare ska kunna fullgöra sina förpliktelser enligt lag och för marknadsföring, statistik, marknads- och kundanalyser. Vidare kan bilder, förmedlade bostäders försäljningspriser och adresser var för sig eller tillsammans offentliggöras och publiceras på egna eller samarbetspartners hemsidor eller på annat sätt i syfte att marknadsföra AFI Fastighetsmäklare och dess verksamhet och/eller för nyhetsändamål. 

  Marknadsföring

  Personuppgifter kan behandlas för marknadsföringsändamål. AFI Fastighetsmäklare kan komma att använda bilder, adress och övrigt informationsmaterial för förmedlade objekt i marknadsföringssyfte som s.k. "referensobjekt".

  Överföring

  Personuppgifter kan komma att lämnas ut till Fastighetsmäklarinspektionen (FMI), som utövar tillsyn över fastighetsmäklare i Sverige. En mäklare är enligt lag skyldig att tillhandahålla FMI uppgifter och handlingar som FMI begär i sin tillsynsverksamhet. 

  Särskild lagring och behandling av uppgift om det mellan säljare och köpare avtalade försäljningspriset för det förmedlade objektet, ensamt eller tillsammans med adressuppgift för objektet, kommer att ske och bland annat överföras till AFI Fastighetsmäklare samarbetspart, Hemnet Service HNS AB, för lagring och behandling som underlag för statistiktjänster och publicering av slutpriset tillsammans med objektsadressen till kunder som på internet anmält intresse av att få sådan uppgift. 

  Vissa personuppgifter kan komma att överföras till AFI Fastighetsmäklares samarbetsparters. Till exempel för publicering på Internet och för statistiktjänster. Personuppgifter kan således komma att behandlas i datasystem hos företag och organisationer med vilka AFI Fastighetsmäklare samarbetar. Samarbetspartners till vilka överföring kan komma att ske är bland annat Hemnet, Booli, Hittamäklare och Hittahem med flera.

  Rättelse & kontakt

  Den registrerade har rätt att efter ansökan en gång per år kostnadsfritt erhålla information om vilka personuppgifter som AFI Fastighetsmäklare registrerat och behandlar i sina register som rör den sökande. Om någon uppgift i registren är felaktig rättas uppgiften omgående efter det att AFI Fastighetsmäklare uppmärksammats på felet.

  Personuppgifter gallras löpande. Om t ex något kundförhållande inte uppkommer efter det att en spekulant på en bostad registrerats, raderas normalt uppgifterna om spekulanten efter en tid. Uppgifterna kan också raderas på begäran av den registrerade.

  Personuppgifter kan dock efter gallringen i ett register finnas kvar i andra register. Det kan t ex gälla uppgifter om att en spekulant deltagit i en budgivning som då även registreras i ärende- och hanteringsregister. Ärende- och hanteringsregister används för att fullgöra mäklarens arkiveringsskyldigheter enligt lagar, förordningar och praxis samt för att kunna verifiera och kontrollera att ärenden handlagts på ett korrekt sätt. Ärende- och hanteringsregister används inte för marknadsföringsändamål.

  Genom att klicka på Skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

 


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!