Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
inne1

Sälja


Att ta hand om försäljningen och vägleda dig genom affären till ett avslut där du kan känna dig trygg, säker och nöjd är något vi på AFI brinner för.

Att sälja sin bostad är ofta bland de största affärerna man någonsin gör och innebär en försäljningsprocess med många steg som att ta hänsyn till.

Lagar, information, ekonomi och marknadsföring är några av dem. Samtidigt har du som säljare specifika önskemål som ska uppfyllas. Att ta hand om försäljningen och vägleda dig genom den till ett avslut där du kan känna dig trygg, säker och nöjd är något vi på AFI brinner för.

Vi samlar in all information som behövs om din bostad för att komma igång med din försäljning. Därefter kan vi fokusera på att ta fram det bästa ur din bostad med hjälp av professionell fotografering och styling.

För att nå ut till så många köpare som möjligt marknadsför vi din bostad på de stora bostadssajterna, på sociala medier, i tidningar, direktutskick och skyltning i vår butik och vid din bostad. Vi kontaktar även alla våra befintliga spekulanter som söker boende och tipsar om att din bostad nu är till salu. Tillsammans med bilder och en välarbetad beskrivning av bostaden sätter vi ihop annonser och prospekt för spekulanter där all fakta som de behöver veta finns att hämta.

När din köpare träder fram är vi förberedda på att bemöta denne på bästa sätt, som att svara på frågor och vägleda genom köpprocessen. 

Vi upprättar alla handlingar som behövs inför kontrakt och tillträde. Vi sköter även kontakten med bostadsrättsföreningen och förbereder tillträdet med banken. Genom mycket goda kontakter med alla banker i kommunen, besiktningsmän och städfirmor ser vi till att ni snabbt och smidigt ska kunna träffa avtal och avsluta affären.

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte så kan vi berätta mer om hur vi jobbar med försäljning och hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad samt analysera din säljsituation. 


  • AFI Fastighetsmäklare
  • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
  • 08 - 591 275 45
  • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!