Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
hus1

Köpa


Som mellanman i förmedlingen lägger vi stor vikt av vårt arbete på att du som köpare ska bli nöjd och känna dig trygg vid köp av din nya bostad.

Vi ger dig gärna råd och förmedlar vår kunskap för att du ska hitta och få möjlighet att köpa det just du söker. När du väl har hittat din drömbostad gör vi dig snabbt redo för ett köp. Hur skall köpet finansieras? Om du även har en bostad att sälja i samband med köpet så värderar vi nu den helt kostnadsfritt och kan snabbt komma igång med en försäljning av denna. Vi har skapat ett unikt samarbete med alla banker i kommunen. Om du ska ta lån så kan vi tack vare detta snabbt hjälpa dig att boka ett möte med en bank för att få lånelöfte. Ju snabbare detta går, desto större är chansen att den nya bostaden blir din!

Vid en budgivning är det är alltid säljaren som tar beslutet när och till vem denne vill sälja. Beroende på omständigheterna kring köpet kan säljaren vara villig att skriva kontrakt med just dig när du lagt första budet. Annars inväntas en budgivning.

När säljaren har valt att sälja sin bostad till dig så träffas vi på vårt kontor på Stationsgatan 3C för att skriva kontrakt.

Att köpa en bostad är en stor affär, kanske ditt livs största och även mycket personligt för de flesta. Vi lägger stor vikt på den personliga kontakten och finns med dig genom hela affären. Fråga oss gärna hur ett bostadsköp går till och vilka ansvar du har som köpare!


  • AFI Fastighetsmäklare
  • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
  • 08 - 591 275 45
  • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!