Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Västra Bangatan 65A

Märsta
Välkommen till en mycket trivsam trea på 77 kvm med stora rum och ytor där ytskikten renoverats löpande vilket ger en lägenhet med genomgående hög standard. Lägenheten har även en välplanerad planlösning med den sociala delen vid början av hallen med kök och vardagsrum. Längre in i hallen och lägenheten ligger sovrum, garderober och badrum. Här har du även en stor balkong i soligt söderläge. Lägenheten disponerar ett lättmöblerbart vardagsrum med stort fönsterparti som ger extra ljus och rymd. Vid fönstret är även ett platsbyggt elementskydd med platsbyggda bokhyllor som ger lägenheten en väldigt fin karaktär. Det renoverade köket har plats för matgrupp och gott om arbetsyta och förvaring i flera skåp samt vitrinskåp. Även de båda sovrummen är enkla att möblera och rymmer dubbelsäng och övriga möbler med fina ytskikt på väggar och golv. Badrummet har fräschats upp med ny inredning och målning av snickerier och tak. Tack vare lägenhetens läge är den mycket insynsskyddad. Det finns gott om bra förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och en klädkammare. I samma hus finns källarförråd samt cykelförråd. Från Västra Bangatan når du snabbt Märsta Station, skolor och livsmedelsbutiker. Stabil HSB förening där det mesta ingår i avgiften.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
77 KVM
Lgh nummer
209
Våning
2 av 3
Avgift
4 366 KR
inkl värme, vatten, br-tillägg i hemförsäkring, kabel-tv, och p-tillstånd. Varje medlem betalar 190 kr/mån för bredband 100/100 mbit.
Adress
Västra Bangatan 65A
Postnummer
19540
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  77 KVM
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr och tak och väggar renoverades 2018. Hallen är trivsamt planerad och ger mer rymd till lägenheten samt tillgänglighet till alla rum. I den inre hallen finns en platsbyggd garderobsvägg och en klädkammare som tillsammans ger stora förvaringsmöjligheter. In i klädkammaren går klinkergolvet enhetligt som renoverades med nya hyllor 2017. Vid entrén finns plats för klädhängare och skoställ samt övriga möbler. Klinkergolv och vitmålade väggar tillsammans med en grå tapet.
  Kök
  Rymligt kök som renoverats och med plats för matgrupp. Köket går i en fin ljusgrå ton med nya köksluckor från 2018 och de undre är nylackade. Matchande laminatbänkskiva och ett fint vitt kakel på väggen ovan köksbänken. Här finns gott om arbetsyta och skåp för förvaring samt ett extra vitrinskåp, avlastningsbänk och underskåp praktiskt placerat vid matplatsen. Kyl/frys (2017), en extra frys, spis (2018), fläkt (2018) och diskmaskin. Praktiskt och stilren matta på golvet och väggarna är ljust målade.
  Sovrum 1
  Sovrum som är lätt att inreda med förvaring i två inbyggda garderober. Här är även utgången till den rymliga och inglasade balkongen som har ett soligt söderläge och fin utsikt över innergården. Ytskikten renoverades 2016 med målade väggar och ett ljust trälaminatgolv.
  Sovrum 2
  Detta är det större sovrummet och där ytskikten renoverades 2019 med målade snickerier och tak, målade väggar och fin fondtapet, på golvet ligger ett ljust trälaminat. Lätt att möblera och inreda. Utsikt mot grönska och lugn utan insyn.
  Badrum
  Uppfräschat badrum med ny WC (2017), ny duschvägg (2014), handfat med stor spegel ovan och förberett för tvättmaskin. Tak och snickerier har målats. Kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet.
  Vardagsrum
  Härligt stort vardagsrum som rymmer större möbler för exempelvis tv-hörna, extra matgrupp och hyllor/byråer. Vardagsrummet har en riktigt fin karaktär tack vare ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus med ett platsbyggt elementskydd som sitter ihop med platsbyggda bokhyllor på vardera sida av fönstret och med belysning ovan. Ekparkett på golvet och vita tapeter på väggarna.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1965
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk ventilation, frånluft
  Energideklarerades
  2018-05-28
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  126 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Stinsen
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheterna Sätuna 3:196 som byggdes år 1965. På fastigheten finns 10 bostadshus med tillsammans 42 trapphus med adresserna V Bang: 47 A-D, 49 A-D. 53 A-E, 55 A-D, 59 A-E, 61 A-D, 65 A-E, 63 A-D, 57 A-C, 51 A-D. - Lägenheter: 306 st, - Lokaler och förråd: 24 st - Varmgarage: 53 st (400 kr/mån) - Kallgarage: 70 st (300 kr/mån) - Motorvärmarplatser: 71 st (100 kr/mån) - Husvagsplatser: 10 st - Besöksparkering 5 kr/tim, 50 kr/dygn Därutöver finns ett antal avgiftsbelagda (parkeringsautomat) parkeringsplatser där medlemmar med parkeringstillstånd står gratis. Parkeringstillståndet ingår. Övriga kommentarer - I föreningen finns en bastu samt en gästlägenhet som kan hyras för 200 kr/natt. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. - Tvättstugor finns i hus 49, 51, 55, 61 och 63. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Engångs-årsavgift 300 kr tillsammans med en halvårsavgift, 150 kr betalas också endast en gång. För ytterligare information se föreningens årsredovisning samt föreningens hemsida: www.arlanda.hsb.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV (basutbudet) ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter är försedda med bredbandsuttag. Föreningen har ett avtal med Bredbandsbolaget vilket ger de boende internetuppkoppling som ingår i månadsavgiften, 100/100 mbit.
  Renoveringar
  2011 - Stamrenovering/relining avslutades 2015 – Avslutande av balkongrenoveringar 2015-2017 - Vattenrörsbyten 2017 - Exteriörbelysning, lekutrustning 2016 – Renovering av hustak. Renovering av stuprör på fasader. 2017-2018 - Termostater och stamventiler samt injusteringar. Planerat underhåll: Styrelsen diskuterar fönsterrenovering och eventuellt fönsterbyte.
  Ekonomi
  Kommande avgiftsförändringar: Enligt föreningens verksamhetsplan planeras avgiften vara oförändrad 2017, 2018 och 2019.
  Övrigt
  Föreningen har en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår. Det innebär att du som medlem inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring. Brf Stinsen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/stinsen/
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 366 KR inkl värme, vatten, br-tillägg i hemförsäkring, kabel-tv, och p-tillstånd. Varje medlem betalar 190 kr/mån för bredband 100/100 mbit.
  Andel i föreningen
  0,33395%
  Andel av årsavgift
  0,33395%
  Reparationsfond
  4 561 KR
  Total Driftskostnad
  6 308 kr/år
  El: 5 380 KR
  Försäkring: 928 KR
  Beräknat antal pers
  2
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  I källaren finns lägenhetens egna förråd. I källaren finns även cykelförråd med egen utgång till gatan Tvättstuga finns i huset och porten bredvid, nr 61. I föreningen finns en bastu samt en gästlägenhet som kan hyras för 200 kr/natt. Bastu finns på Västra Bangatan 45. Gästlägenhet finns på Västra Bangatan 59E.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt Märsta Station, livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Från Västra Bangatan når du snabbt och enkelt Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut till Märsta, Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Karta
Utgångspris
1 695 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!