Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Västra Bangatan 65 D

Märsta
Äntligen en helrenoverad trea på populära Västra Bangatan. Här är både badrum (med golvvärme) och kök renoverade och stilrena ytskikt i hela lägenheten. Redan i hallen presenterar sig skicket med vitmålade väggar och klinkergolv samt en vägg med stenskiffer i vitt. I sovrummen och vardagsrummen är väggarna vita och på golvet ligger ett stilrent trälaminatgolv. Helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Mycket trivsamt kök med matplats och modern standard. Bästa balkongläge i söder med sol långa dagar och fin utsikt mot innergården. Ny el i lägenheten tillsammans med en utbytt elcentral i hallen. Trevliga detaljer som takstuckaturer i alla rum. Det finns dessutom mycket bra förvaringsmöjligheter i totalt 5 st inbyggda garderober och en inredd klädkammare. Två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum som är enkelt att möblera. Trevlig innergård med lek- och grillplats. Stabil HSB förening där det mesta ingår i avgiften. Det finns även bastu och gästlägenhet att hyra i föreningen. I samma hus finns källarförråd och cykelförråd. På bekvämt avstånd i huset bredvid finns tvättstuga. Föreningen har flera parkeringsplatser och varm-/kallgarage för uthyrning. Flera gästparkeringar finns som de boende kan nyttja kostnadsfritt mot tillstånd digitalt som kostar 400 kr/år. Från Västra Bangatan når du snabbt Märsta Station, skolor och närservice. Närliggande Sätuna Torg är under total renovering och kommer i framtiden bli en helt ny knytpunkt vid Märsta Station. Trots sitt centrala läge är det inte långt till naturen för härliga promenader, på andra sidan järnvägen breder nämligen landsbygden ut sig. Från Märsta Station går snabbtåg till Stockholm C och Uppsala C, samt bussar till Arlanda.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
77 KVM
Våning
2 av 3
Avgift
4 951 KR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband 250/250 Mbit
Adress
Västra Bangatan 65 D
Postnummer
19540
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  77 KVM
  Allmänt
  Lägenheten är helrenoverad. Alla ytskikt är renoverade och går enhetligt och stilrent genom hela lägenheten. All el är utbytt tillsammans med ny elcentral i hallen. Kök och badrum är renoverade. Takstuckaturer i alla rum.
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr. Redan i hallen presenterar sig lägenhetens stilrena och renoverade skick med både snyggt och praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. Längs ena väggen sitter snygg skiffersten i vitt som ger extra karaktär. I hallen ryms hatthylla och skoställ samt övriga möbler, och det finns gott om förvaring i 3 inbyggda garderober och en klädkammare. Klädkammaren är inredd med klädhängare, hyllplan och lådor. I klädkammaren ligger även ett trälaminatgolv och väggarna är vitmålade.
  Kök
  Mycket trivsamt kök i modern stil. Här finns gott om arbetsyta på en lång köksbänk och bra förvaringsmöjligheter i flera skåp och lådor. Köket går i vitt med ljus laminatbänkskiva och matchande kakel samt klinker på golvet. Här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Integrerad diskmaskin och kyl frys. Inbyggd ugn i arbetsvänlig höjd och i rostfritt. Spishäll och fläktkåpa i rostfritt. Från köket nås även sovrum 2 och utgången till balkongen.
  Vardagsrum
  Stort vardagsrum med plats för TV-hörna och övriga möbler. Stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Vitmålade väggar och trälaminat på golvet.
  Sovrum 1
  Rymligt sovrum som rymmer det mesta som dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler. Vitmålade väggar och trälaminatgolv.
  Sovrum 2
  Även detta sovrum är rymligt och enkelt att inreda. Här finns även två inbyggda garderober med överskåp som ger bra förvaring. Utgång till den rymliga balkongen i söder. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Helrenoverat badrum med vita liggande kakelplattor på väggarna och matchande klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Golvvärmetermostat som kan styras från telefon. Dusch bakom duschdörrar i glas och uppvärmd handdukstork. Handfatskommod med tillhörande förvaring och badrumsskåp med spegelluckor och inbyggd belysning. Förberett för tvättmaskin som får plats bredvid duschen.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljsfastighet
  Byggnadsår
  1965
  Fönster
  Fönsterbyte har påbörjats 2023/2024, 3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Energideklarerades
  2018-05-28
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  115 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Stinsen
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheterna Sätuna 3:196 som byggdes år 1965. På fastigheten finns 10 bostadshus med tillsammans 42 trapphus med adresserna V Bang: 47 A-D, 49 A-D. 53 A-E, 55 A-D, 59 A-E, 61 A-D, 65 A-E, 63 A-D, 57 A-C, 51 A-D. - Lägenheter: 306 st, - Lokaler och förråd: 24 st - Varmgarage: 53 st (500 kr/mån) - Kallgarage: 70 st (300 kr/mån) - Motorvärmarplatser: 71 st (100 kr/mån) - Husvagnsplatser: 10 st - Besöksparkering 5 kr/tim, 50 kr/dygn Övriga kommentarer - I föreningen finns en bastu samt en gästlägenhet som kan hyras för 200 kr/natt. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. - Tvättstugor finns i hus 49, 51, 55, 61 och 63. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Stockholm, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se Stinsens hemsida: https://www.brfstinsenmarsta.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV (basutbudet) ingår i månadsavgiften via ComHem. Samtliga lägenheter är försedda med bredbandsuttag från Telenor. Kostnaden för bredband ingår i månadsavgiften vilket ger de boende internetuppkoppling på, 250/250 mbit.
  Parkering
  Det finns ett antal avgiftsfria parkeringsplatser som de boende kan använda med ett digitalt parkeringstillstånd som kostar 400 kr/år. Det finns 53 varmgarage, 70 kallgarage, 71 motorvärmarplatser och 10 husvagnsplatser. Avgift för varmgarage 500 kr/mån Kallgarage 300 kr/mån Motorvärmarplats 100 kr/mån. Besökande betalar avgift, för närvarande 5 kr/tim eller 50 kr/dygn. Fn. kö till motorvärmarplatser och garage. Föreningen planerar en översyn av motorvärmare (elstolpar) samt att offerter ska inhämtas för upprättande av laddstolpar för elbilar.
  Renoveringar
  2011 - Stamrenovering/relining avslutades 2015 – Avslutande av balkongrenoveringar 2015-2017 - Vattenrörsbyten 2017 - Exteriörbelysning, lekutrustning 2016 – Renovering av hustak. Renovering av stuprör på fasader. 2017-2018 - Termostater och stamventiler samt injusteringar. 2022 - Ny boulebana har byggts, lekplatser har kompletterats med ny utrustning, innergårdsbelysning har färdigställts. Planerat underhåll: Styrelsen planerar för fönsterbyte att starta under hösten 2023. Översyn av motorvärmare (elstolpar) samt att offerter ska inhämtas för upprättande av laddstolpar för elbilar. Låssystem Renovering av bastu
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 951 KR I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband 250/250 Mbit
  Andel i föreningen
  0,334%
  Andel av årsavgift
  0,334%
  Kommentar till nettoskuldsättningen
  Bostadsrättens indirekta nettotillgångar överstiger bostadsrättens indirekta nettoskulder
  Total Driftskostnad
  6 540 kr/år
  El: 4 740 KR
  Försäkring: 1 800 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras bl.a. på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Förråd tillhörande lägenheten finns i samma byggnad. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd i samma byggnad. På bekvämt avstånd i huset bredvid (nr 63) finns även en av föreningens tvättstugor. Tvättstugor finns i hus 49, 51, 55, 61 och 63. Trevlig innergård med lek- och grillplats. I föreningen finns en bastu (depositionsavgift 500 kr, årskostnad 200 kr) samt en gästlägenhet som kan hyras för 200 kr/natt. Bastun finns på Västra Bangatan 45. Gästlägenhet finns på Västra Bangatan 59E.
 • Balkong & parkering
  Stor inglasad balkong med skjutbara fönster. Bästa läge i söder med sol långa dagar och utsikt över föreningens innergård. Här ryms större möbler och sittgrupper.
  Parkering
  Föreningen har flera parkeringsplatser och varm-/kallgarage för uthyrning. Det finns ett antal avgiftsfria parkeringsplatser som de boende kan använda med ett digitalt parkeringstillstånd som kostar 400 kr/år. Föreningen planerar även en översyn av motorvärmare (elstolpar) samt att offerter ska inhämtas för upprättande av laddstolpar för elbilar.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt Märsta Station, livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, restauranger, caféer och både för- och grundskolor. Närliggande Märsta Centrum har ett större utbud av shopping, restauranger, caféer, systembolag, apotek, närservice och en handelsplats med de större livsmedelsbutikerna. Sätuna Torg ligger en kort promenad bort och är just nu under renovering. Här planeras ett helt nytt torg med nya affärslokaler och en helt ny knutpunkt i centrala Märsta.
  Kommunikation
  Från Västra Bangatan når du snabbt och enkelt Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut till Märsta, Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda nås från Märsta Station på ca 16 min.
  Parkering
  Det finns 53 varmgarage, 70 kallgarage, 71 p-platser med el och 10 husvagnsplatser. Till alla platser tillämpas separat kösystem. Det finns ett antal avgiftsbelagda p-platser som medlemmar med digitalt tillstånd kan nyttja.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 950 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Badrum
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 2
Balkong
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!