Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Vallstanäsvägen 26

Rosersberg
Trivsam villa på hörntomt och vid lugn återvändsgata i populära Rosersberg! Här finns hela fyra stora sovrum som erbjuder flera användningsområden och möbleringsmöjligheter, tillsammans med ett stort vardagsrum och ett allrum på övervåningen. Två badrum med duschmöjligheter, ett på vardera plan varav det ena är helt nyrenoverat. Kök med plats för matbord för 6-8 personer och utgång till uteplatsen på framsidan. Från köket nås även tvättstugan som har en groventré. Rymlig hall med gott om plats för förvaring och klädhängare. Bilplats bekvämt under tak i anslutning till stort förråd och nära husets entré. Kort promenad till Rosersbergs station där pendeltåget ta dig till Stockholm och Uppsala på ca 30 min eller Arlanda på ca 20 min. I Rosersberg bor du i lugna områden med närhet till Mälaren och fina natur- och strövområden.

Fakta

Typ
1-familjs friliggande villa
Rum
6 ROK
Sovrum
4
Boarea
124 KVM
Biarea
7 KVM
Fastighetsbeteckning
Rosersberg 10:207
Tomtarea
465 KVM
Förbesiktad
Ja
Säljarförsäkring
Ja
Adress
Vallstanäsvägen 26
Postnummer
19570
Ort
Rosersberg
Område
Rosersberg
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  6 ROK
  Boarea + Biarea
  124 KVM + 7 KVM
  Hall
  Välkomnande hall med gott om svängrum och plats för förvaring i tre garderober, varav en används som städskåp. Bra utrymme för klädhängare och skoställ finns eller för fler garderober. Matta på golvet och ljus tapet på väggarna med bröstpanel.
  Badrum 1
  Helrenoverat badrum med el-golvvärme och handdukstork som är uppvärmd med vatten samt infällda spotlights i taket. Ett stort fönster finns som ger behagligt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Badkar och möjlighet att byta ut badkar till dusch. Bred handfatskommod med tillhörande förvaring. Badrumsskåp med spegelluckor och belysning. Ett extra vägghängt badrumsskåp finns. Mörkgrått klinkergolv och snyggt liggande kakel i vitt på väggarna.
  Kök
  Kök med plats för matbord för 6-8 personer. Bra förvaringsytor i flera skåp och skafferi samt god arbetsyta på lång köksbänk. Från köket nås tvättstugan med groventré och här finns även utgång till framsidans uteplats. Diskmaskin, kyl (frys finns i förrådet), extra bred ugn med spishäll och fläkt. Ljust kakel ovan köksbänk, plastmatta på golvet och ljust målade väggar.
  Tvättstuga
  Tvättstuga som nås från köket med groventré mot uppfarten. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, tvättho och två skåp för förvaring. Här står även värmepannan. Klinkergolv och vitmålade väggar med vitt kakel.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum med plats för TV-hörna och övriga möbler som matbord, kontorshörna och bokhyllor mm. Ljusa tapeter på väggarna och trägolv.
  Sovrum 1
  Stort sovrum med plats för det mesta. Tre inbyggda garderober ger bra förvaringsutrymme. Ljusa tapeter på väggarna och trägolv.
  Sovrum 2
  Rymligt sovrum som idag används som matrum. Passar perfekt som sovrum, gästrum eller kontor. Ljust tapet på väggarna och trägolv. Tre inbyggda garderober.
  Övre plan, Allrum
  Trevligt allrum som kan användas som TV-hörna, lekhörna eller kontor. Utrymmet skulle även kunna göras till ett extra sovrum. Ljus matta på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  Badrum 2
  Husets andra badrum har dusch, handfat, WC och badrumsskåp. Här finns även ett takfönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Ljus våtrumstapet och våtrumsmatta.
  Sovrum 3
  Stort sovrum där en del av kattvinden har utnyttjats för att ge extra plats för säng. Alternativt kan kattvindarna utnyttjas ytterligare för att få ännu mer utrymme i båda sovrummen och det övre planet. Ljus matta på golvet och ljus tapet på väggarna.
  Sovrum 4
  Även detta sovrum är stort och passar även bra som kontor eller gästrum. Här finns två platsbyggda skåp för förvaring. Ljus matta på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1½-plansvilla
  Byggnadsår
  1968
  Fasad
  Puts och träpanel
  Stomme
  Lättbetong
  Grundläggning
  Betongplatta
  Fönster
  3-glas samt 2 glas i allrum övervåning
  Tak
  Betongpannor
  Uppvärmning
  Vattenburen el och direktverkande
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Energideklarerades
  2020-03-29
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  127 kWh/m² (Atemp) och år
  Fastighetsbeteckning
  Rosersberg 10:207
  Övrigt
  Fiber är draget in i huset. 2018: Nytt badrum 2018: Nya vattenledningar till båda badrummen och köket 2018: Nya fönster övervåning 2017: Ny diskmaskin 2014: Nytt tak (Nya pannor, läkt och papp) 2010: Nya fönster 2004: Putsat fasad 1992: Utbyggnad av övervåning. Renovering badrum övervåning
 • Allmänt om fastigheten
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  45 841 kr/år
  El: 35 829 KR
  Elförbrukning: 18845 kWh
  VA: 3 904 KR
  Försäkring: 6 108 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. el- och försäkringsbolag. Kostnaden för el innefattar även uppvärmning. Kostnaden för vatten innefattar även sophämtning.
  Taxeringsvärde
  3 155 000 KR
  Summa pantbrev
  434 500 KR
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Stort förråd i anslutning till bilplats.
 • Tomt
  Tomtyta
  465 KVM
  Övrigt
  Mycket trivsam hörntomt och på lugn återvändsgata. Plana gräsytor och plats för planteringar eller odlingsland.
  Uteplats
  Trädäckad uteplats med utgång från köket, delvis under tak.
 • Rättigheter & Belastningar
  Planbestämmelser
  Byggnadsplan Nybyggnadsförbud
 • Övrigt
  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  I populära Rosersberg bor du i ett lugnt och omtyckt område med direkt närhet till pendeltåg och fina naturområden. På promenad och cykelavstånd finns mycket att upptäcka, som Rosersbergs slott och tillhörande slottspark samt flera badplatser.
  Kommunikation
  Promenadavstånd till Rosersbergs station där pendeltåget tar dig till Stockholm på ca 30 minuter och till Uppsala på samma tid. Till Arlanda tar du pendeltåget på ca 20 min.
 • Karta
Utgångspris
3 495 000 KR

Visningar

Söndag 5/4 kl 13:30 - 14:15
Välkommen! Endast bokade visningar, vänligen anmäl dig via länk el. mäklare
Måndag 6/4 kl 18:00 - 18:30
Välkommen! Endast bokade visningar, vänligen anmäl dig via länk el. mäklare

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!