Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Trädgårdsmästeriets väg 3C

MÄRSTA
Kontakta mäklaren för bokning av visning! Nybyggd trea från 2019 i Steninge Slottsby! Här bor du i ett nytt och utvecklande område runt Steninge Slott och vackra omgivningar nära Mälaren. Här erbjuds en fantastisk bostad om 72 kvm med både balkong och uteplats. Bostaden är disponerad med en stor hall, ljust vardagsrum med öppen planlösning mot stilrent kök, två rymliga sovrum och hel kaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. I hela lägenheten ligger vattenburen golvvärme vilket är både behagligt och avsaknaden av radiatorer på väggarna ger lägenheten ett stilrenare intryck och lättare att möblera. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats mot en avgift. I området finns fina strövområden och populära Steninge Bruk med butiker och restaurang. Promenadavstånd till Mälaren och Steningebadet. Flottviks båtklubb och Steninge Marina med båtplatser finns i närheten. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
72 KVM
Lgh nummer
31003
Våning
av 4
Avgift
3 642 KR
I avgiften ingår värme och vatten. En obligatorisk kostnad för TV (paket Lagom) och bredband Telia Triple-play tjänst om 289 kronor tillkommer i månadsavgiften.
Adress
Trädgårdsmästeriets väg 3C
Postnummer
19559
Ort
MÄRSTA
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  72 KVM
  HALL
  Ljus och välkomnande hall med plats för klädhängare och skoställ samt extra möbler för exempelvis förvaring som byrå eller extra garderober. Här står en platsbyggd garderob och städskåp. Praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. I hela lägenheten ligger vattenburen golvvärme vilket är både behagligt och avsaknaden av radiatorer på väggarna ger lägenheten ett stilrenare intryck och lättare att möblera.
  VARDAGSRUM
  Ljust vardagsrum med trivsam och social planlösning öppet mot kök och given plats för matbord samt ut gång till balkong.
  BALKONG
  Härlig och möblerbar balkong med intilliggande förråd.
  KÖK
  Påkostat kök från Vedum och maskiner från Electrolux. Köket går i vitt med vitt liggande kakel ovan köksbänken och maskiner i rostfritt. Beslag i borstat stål. Kökets L-form ger gott om arbetsyta på köksbänken och även gott om förvaring i skåp. Bra belysning över köksbänk och tack vare den öppna planlösningen får köket mycket ljus. Given plats för matbord mellan vardagsrum och kök samt nära utgång till balkongen. Maskinparken består av induktions häll, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och ugn i arbetsvänlig höjd samt kyl och frys i full höjd.
  SOVRUM 1
  Rymligt sovrum som är enkelt att möblera. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord eller övriga möbler. Garderob finns. Sovrummet nås via hall.
  SOVRUM 2
  Master Bedroom med utgång till härlig uteplats. Sovrum som är enkelt att möblera. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord eller övriga möbler. Här finns en dubbel garderob.
  UTEPLATS
  Härlig uteplats stenlagd uteplats med plats för lounge grupp och matbord.
  BADRUM
  Modernt badrum med vitt liggande kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Dusch bakom vikbara duschdörrar i glas, bred handfatskommod med tillhörande förvaring och uppvärmd handdukstork. Badrumsskåp med spegelluckor och belysning samt infällda spotlights i taket. Kombimaskin (tvättmaskin med torkfunktion).
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2019
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Bergvärmepump med vattenburen värme
  Ventilation
  Mekanisk (endast frånluft)
  Energideklarerades
  2022-03-29
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  87 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Brf Allén i Steninge Slottsby
  Allmänt om föreningen
  Brf Allén i Slottsbyn har 67 bostadsrättslägenheter om ca 5046,5 kvm BOA fördelade på adresserna Trädgårdsmästeriets väg 3A-E i Steninge Slottsby. Föreningen äger fastigheterna Sigtuna Steninge 1:32 och 1:28, som bebyggdes 2018-2019. Vindsförråd finns i trapphus B/C/D och cykelförråd finns på gården. I trapphus E finns förråd på plan 1 och vissa lägenheter har förråd inne i lägenheten. Läs gärna mer om föreningen på föreningens hemsida: https://allenisteningeslottsby.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Bredband och TV via fiber från Telia. TV-paket Lagom. Obligatorisk kostnad för TV (paket Lagom) och bredband via Telia tillkommer, 289 kr/mån.
  Parkering
  Medlemmarna kan hyra sin plats för 150 kr/mån. Det finns även carportplatser med eluttag för 400 kr/mån med separat debitering av elen. Till alla platser tillämpas separat kösystem. Alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats.
  Renoveringar
  Inga renoveringar är planerade. Eventuellt kan det bli en gemensamhetsyta med plats för grillning på gräsplätten mitt emot porten i 3A, men det definitiva beslutet om detta är ännu inte taget (kontrollerat 2021-09-22).
  Ekonomi
  Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2021-09-22).
  Överlåtelseavgift
  1 190 KR
  Pantsättningsavgift
  476 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 642 KR I avgiften ingår värme och vatten. En obligatorisk kostnad för TV (paket Lagom) och bredband Telia Triple-play tjänst om 289 kronor tillkommer i månadsavgiften.
  Andel i föreningen
  0,0143%
  Andel av årsavgift
  1,43487%
  Total Driftskostnad
  13 424 kr/år
  El: 6 734 KR
  Försäkring: 3 222 KR
  Övrigt: 3 468 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Under kostnad för el är både kostnaden för el förbrukningen och el nätet inräknat. Övrigt är obligatoriska kostnaden för Telia Triple-play tjänst (289 kr/månaden).
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  På gården finns cykelförråd.
 • Uteplats, balkong & parkering
  Här har du lyxen att både få en balkong och en rymlig stenlagd uteplats.
  Parkering
  Föreningen har parkeringsplatser och carport för uthyrning till medlemmarna. Varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats. P-plats hyrs för 150 kr/mån och carport hyrs för 400 kr/mån.
 • Närområde
  Allmänt om området
  https://steningeslottsby.se/ Det fina Steninge Slottsby ligger vackert beläget med närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser i området runt Steninge Slott. I närområdet finns även flera alternativ till förskolor, skolor, motionsspår och idrottsplatser. Området har planerat omsorgsfullt med olika kvarter med sina egna karaktärer för bästa trivsel och bevarande av den fina slottsmiljön. Från Steninge Slottsby har du direkt närhet till Mälaren och det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang och butiker. Steninge Marina har båtplatser och längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. En traditionell julmarknad brukar varje år hållas i området. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. I området planeras även för ett ridhus och stall https://steningeslottsby.se/steninge-ridanlaggning/ Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. Där finns bl.a. fotbollsplaner, friidrottsplaner, plan för Amerikansk fotboll och BMX-bana. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och vid Arlandagymnasiet finns Vikingahallen. Utbudet av förskolor och skolor är stort: I Slottsbyn har TP-Förskolor AB öppnat Slottsbyns förskola. Slottsbyn planeras även att få en skola med förskola om 6 avdelningar och en två parallellig grundskola för årskurs F-6. https://steningeslottsby.se/skola-barnomsorg/ Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Under våren 2020 planeras även en nya Brage förskola vara färdigbyggd. Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Skolor i Sigtuna: Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket. Josefinaskolan som är en grundskola (F-9) och Waldorfförskola på samma område. S:ta Gertruds skola (F-6) S:t Pers skola (F-6) Väringaskolan (F-6) Sankt Olofs skola (7-9) Några förskolor i Sigtuna: S:ta Gertruds förskola Karusellen Montessori Sandsborg Montessori Elefanten Wenngarns förskola. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym. Valsta Centrum har de senaste åren genomgått flera förändringar med nya och moderna hus i vilka nya affärslokaler har öppnat och ett renoverat torg med lekplatser. I Valsta Centrum finns närservice, vårdcentral, apotek, restauranger och livsmedelsbutiker varav en ICA.
  Kommunikation
  Till området går buss 524 till och från Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
2 850 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Matplats
Stilrent kök med vitvaror i rostfritt stål
Balkong med förråd
Sovrum 1
Sovrum 2
Uteplats från sovrum 2
Hall med goda förvaringsmöjligheter
Duschrum
Trädgårdsmästeriets väg 3

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!