Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Norrbackavägen 2, 2tr

Märsta
Eftertraktat +55 boende! Unikt tillfälle att förvärva denna gavel-tvåa om ca 78,8 kvm i Brf Tågmästarens +55-boende. Inglasat uterum om ca 12,7 kvm med utsikt över parken. Stora ytor och smarta lösningar karaktäriserar denna lägenhet, där gavelläget och fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Stort badrum med både badkar och separat dusch samt tvätt-del förberett för tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och en rymlig klädkammare med fönster som nås fån både sovrum och badrum, ett stort vindsförråd tillhör lägenheten. Kök med plats för större matgrupp, med social planlösning mot vardagsrum och uterum. Stora fönsterpartier med djupa fönsternischer. Centralt läge nära Märsta Station, närservice och livsmedelsbutiker. Tvättstuga och gemensamhetslokal i markplan. Varmt välkomna!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
78.8 KVM
Lgh nummer
7
Våning
2 av 4
Hiss
Ja
Avgift
6 803 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Norrbackavägen 2, 2tr
Postnummer
19545
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  78.8 KVM
  Allmänt
  Detta är ett +55-boende, vilket innebär att du måste ha fyllt 55 år för att kunna bli medlem i bostadsrättsföreningen.
  Hall
  Redan i hallen möts man av lägenhetens stora ytor och ljus från gavelläget. Här finns en större klädhängare och plats för övriga möbler samt skoställ. Längre in i hallen finns två garderober. Ljus matta på golvet och ljusa väggar, tapetserade och målade.
  Badrum
  Stort badrum som har både badkar och separat dusch. Förberett för tvättmaskin vid tvätt-delen. WC, tvättställ och badrumsskåp med spegelluckor. Uppvärmd handdukstork. Tvätt-delen har arbetsbänk och skåp för extra förvaring. Från badrummet nås även klädkammaren och sovrummet.
  Kök
  Kök med plats för större matgrupp och trivsamt ljus från de stora fönsterpartierna. Gott om förvaring i flera skåp. Maskinparken består av diskmaskin, kyl/frys, ugn med spishäll och fläkt. Köket går i vitt med vitt kakel ovan köksbänk, ljus matta på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Vardagsrum som är enkelt att möblera med plats för större möbler. Gavelläget ger här fönster i två väderstreck. Ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna. Utgång till uterummet som har en fin utsikt över parken.
  Uterum
  Stort och inglasat uterum med plats för matgrupp och övriga möbler. Fin utsikt mot parken i privat läge på andra våningen. Klinkergolv och målad panel på väggarna. Infravärme är installerat.
  Sovrum
  Stort sovrum med fönster i två väderstreck. Ljus matta på golvet och ljusa tapeter på väggarna. Ingång till klädkammare och badrum.
  Klädkammare
  Klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här finns idag en lång klädhängare med hyllplan ovan, två garderober, samt en garderob och linneskåp. Klädkammaren är även en passage mellan badrum och sovrum.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Bostadsrätt
  Byggnadsår
  1990
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2010-05-21
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  136 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Tvättstugan ligger bekvämt i markplan. I markplan finns även cykel- och rullstolsförråd. I föreningen finns en samlingslokal för medlemmarna som kan bokas kostnadsfritt. Ett stort vindsförråd hör till lägenheten.
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Tågmästaren
  Allmänt om föreningen
  Brf Tågmästaren är ett +55-boende som ofta anordnar aktiviteter och sammankomster med tillgång till en gemensamhetslokal i entréplanet. Föreningen äger fastigheten med beteckning Sätuna 3:256 som byggdes år 1990. På fastigheten finns ett bostadshus med ett trapphus med adressen Norrbackavägen 2. Lägenheter: 13st Motorvärmarplatser: 8st Övriga kommentarer: - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Engångs-årsavgift 300 kr tillsammans med en halvårsavgift, 150 kr betalas också endast en gång. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV: ComHem. Kort för digitala kanaler på grundutbudet ingår. Boende tar kontakt med comhem för att få det digitala kortet. Box ingår ej. Internet: Bredbandsbolaget (föreningen har avtal), man får själv anmäla sig och får då ett rabatterat pris som fn är (år 2016) 210:-/mån - 10:- om man har autogiro, senior fyllda 60 år 210:-/mån - 10:- vid autogiro. Då ingår 100Mb samt telefonnummer och trädlös rauter. Man måste själv kontakta bredbandsbolaget och anmäla sig.
  Parkering
  Det finns 8 st egna p-platser i föreningen. Kö system tillämpas. Man kan hyra p-plats utan el av brf Stinsen som ligger intill. Besökare hänvisas till Stinsens parkering där p-automater finns.
  Övrigt
  El: Anmälan till nät-ägare (Vattenfall). Eget val av el-leverantör Det finns en gästlägenhet i grannföreningen Brf Stinsen som får kan hyras. Det finns även bastu att boka i grannföreningen. Bouleplats finns i närheten.
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  6 803 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  7,46153%
  Reparationsfond
  1 271 KR
  Total Driftskostnad
  6 072 kr/år
  El: 4 572 KR
  Elförbrukning: 1500 kWh
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Samtliga uppgifter är uppskattade. Kostnaderna kan både vara högre och lägre för ny ägare/boende.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Fn kan inte årsavgiftsandelstal erhållas.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Från Västra Bangatan når du snabbt och enkelt Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Snabbtåg går till Stockholm och Uppsala, pendeltåg går till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 295 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Uterum/Balkong

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!