Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Svampvägen 3

Märsta
Trivsamt hus i populära Norrbacka! Välplanerad tomt med pooldäck, stor altan med bubbelbad och stor altan på framsidan delvis under tak. Huset disponerar 4 sovrum, ett rymligt vardagsrum med braskamin samt moderna kök, WC och badrum. Det finns även en tvättstuga och klädkammare i nedre planet. Hall med klinkergolv med golvvärme, hela övervåningen har sedan genomgående ekparkett och ljusa väggar. Modernt kök med komplett maskinpark i anslutning till det rymliga vardagsrummet med braskamin och utgång till balkongen. På entréplanet finns en helkaklad och stilrent inredd WC. På det nedre planet finns ett stilrent inrett badrum tillsammans med 3 sovrum, tvättstuga och klädkammare. Trivsam tomt med stor gräsyta inramad av häck och grönska. Tomten angränsar även mot allmänning och fotbollsplan. Garage och uppfart samt elbilsladdare. Trädgårdsförråd bakom garage. Huset är besiktat och säljaren har tecknat en säljansvarsförsäkring. Från Svampvägen har du nära till skolor som Norrbackaskolan och Sätunaskolan samt kort avstånd till Märsta Station med närservice. Huset ligger i direkt anslutning till skog och natur med fina motion-/och promenadstråk.

Fakta

Typ
1-familjs friliggande villa
Rum
5 ROK
Sovrum
3
Boarea
113 KVM
Biarea
27 KVM
Fastighetsbeteckning
Norrbacka 4:12
Tomtarea
488 KVM
Förbesiktad
Ja
Säljarförsäkring
Ja
Adress
Svampvägen 3
Postnummer
19544
Ort
Märsta
Område
Märsta - Norrbacka
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  5 ROK
  Boarea + Biarea
  113 KVM + 27 KVM
  Hall
  Ljus och välkomnande entré. Både praktiskt och stilrent med klinkergolv direkt i hallen. Stora klinkerplattor med golvvärme under. Ljusa tapeter på väggarna och golvet övergår till ekparkett som går enhetligt på entréplanet. I hallen ryms hatthylla, klädhängare och skoställ samt övriga möbler som byrå. Stor och inbyggd garderob längre in i hallen ger bra förvaringsyta.
  Kök
  Modernt och stilrent kök som går i vitt med handtag i borstat stål och vitt liggande kakel ovan matchande laminatbänkskiva. Matplats vid stora fönsterpartier med utsikt mot framsidans uteplats. Här finns gott om förvaringsmöjlighet i flera skåp och bra arbetsyta på lång köksbänk. Maskinparken är komplett och består av induktionsspishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnads ugn och micro i arbetsvänlig höjd samt kyl och frys i fullhöjd från 2015. Ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  Vardagsrum
  Rymligt och socialt vardagsrum som rymmer hela familjen och släkt/vänner. En braskamin pryder väl sin plats i mitten av rummet. Vardagsrummet är i anslutning till köket och har även utgång till den stora balkongen som har en fin utsikt över baksidan. Ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna. Här finns flera olika möbleringsmöjligheter för sittgrupper, extra matplats, bokhyllor eller kontorshörna.
  Sovrum 1
  Sovrum som nås via hallen. Ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  WC
  Helkaklad WC som nås från hallen på entréplanet. Stilren inredning med vita kakelplattor på väggarna och mosaikkakel bakom kommod och spegel samt klinkergolv. Kommod med förvaring under och hyllplan bredvid samt under spegel. Snygg belysning ovan spegel.
  Hall, nedre plan
  Hall med parkettgolv och ljus tapet på väggarna. Här finns även ett mindre förråd under trappen samt en klädkammare längre in i hallen.
  Sovrum 2, nedre plan
  Rymligt sovrum med utgång till husets baksida. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler. Trälaminatgolv och ljus tapet på väggarna.
  Sovrum 3, nedre plan
  Även detta sovrum är rymligt och har en fin utsikt mot husets baksida. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler. Trälaminatgolv och vitmålade väggar tillsammans med en ljus tapet.
  Sovrum 4, nedre plan
  Utrymme som kan användas som sovrum eller förslagsvis gym eller gillestuga. Trälaminatgolv och ljust målade väggar samt ett källarfönster. Längs ena väggen är tapeten borttagen då den enligt säljaren gjorde att väggen inte andades. Läs mer om detta i besiktningsprotokollet (skickas vid förfrågan).
  Badrum
  Mycket stilrent badrum med vita kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv på golvet. Infällda spotlights i taket. Badkar med glasdörr och takdusch. Matchande badrumsmöbler i form av badrumsskåp, bred handfatskommod med tillhörande förvaring och badrumsskåp ovan med spegelluckor. Paxfläkt som kan styras med app.
  Tvättstuga
  Tvättstuga i renoveringsbehov med tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt skåp för förvaring. Ett källarfönster finns. Matta på golvet och tapet å väggarna.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1-plans parhus med souterräng
  Byggnadsår
  1969
  Fasad
  Tegel och träpanel
  Stomme
  Betong/Trä
  Grundläggning
  Souterrängkällare (Betongplatta)
  Grundmur
  Betong
  Fönster
  2-glas
  Tak
  Papp
  Uppvärmning
  Direktverkande el och luft/luftvärmepump
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Energideklarerades
  2022-09-09
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  111 kWh/m² (Atemp) och år
  Fastighetsbeteckning
  Norrbacka 4:12
  Övrigt
  Fiber är installerat. Luft/luftvärmepump med mobilstyrning. Altandörrar utbytta. Målat tegel. 2008 - Takbeläggning av papp omlagd. Yttertak extra tjärat runt genomföring på yttertak 2022 2008 - Kök renoverat 2008 - Toalettrum på entréplan renoverad 2008 - Nya golv hela övervåningen (parkett) samt klinker i hall med golvvärme 2008 - Badrum i souterrängkällare renoverad i egen regi (bilder från renovering finns) 2008 - Varmvattenberedare installerad 2009 - Paxfläkt i badrum 2015 - Bubbelbad 2019 - Luft/luftvärmepump 2021 - Spolat avloppstammar 2021 - Ny pump bubbelbad 2022 - Installerat elbilsladdare Till poolen finns en luftvärmepump från 2022 som inte installerats men som ingår.
 • Allmänt om fastigheten
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  32 958 kr/år
  El: 13 758 KR
  Elförbrukning: 19377 kWh
  VA: 7 200 KR
  Väg, samf.: 3 000 KR
  Försäkring: 8 400 KR
  Sotning: 600 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  VA-kostnader innefattar även renhållning. El-kostnader innefattar även uppvärmning. Driftskostnader är individuella och baseras bl.a. på vilken förbrukning den boende har samt vilka avtal som finns med t.ex. el- och försäkringsbolag.
  Taxeringsvärde
  2 892 000 KR
  Summa pantbrev
  2 800 900 KR
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Garage. Trädgårdsförråd.
 • Tomt
  Tomtyta
  488 KVM
  Övrigt
  Tomt med stor gräsyta inramad av en fin häck och grönska. Tomtens planering har utnyttjats till fullo med ett pooldäck i ena hörnet och närmare huskroppen en stor altan med bubbelbad. Med både pool och bubbelbad så bjuder tomten in till både lek och avkoppling med en fortsatt stor yta att disponera. Altanen mot huset är delvis under tak då balkongen är ovanför. Odlingslåda och rabatt. På baksidan av garaget finns ett trädgårdsförråd. På husets framsida finns även där en stor altan som är under tak och inramad av en häck. Tomten gränsar även mot allmänning och längre bort en fotbollsplan.
  Uteplats
  Det finns totalt 4 uteplatser i form av pooldäck, stor altan med bubbelbad och en stor altan på husets framsida under tak samt en balkong från husets vardagsrum som sträcker sig längs hela baksidans fasad.
 • Rättigheter & Belastningar
  Norrbacka villa/fiber förening
  Planbestämmelser
  Stadsplan
 • Övrigt
  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det populära och trivsamma Norrbacka är lugnt beläget runt vackra naturområden med närhet till vackra skogsområden och öppna landskap. Här finns flera trevliga motions och promenadstråk och Märsta Station ligger en kort promenad bort. Norrbackaskolan har F-6 klasser och i området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vi Märsta Station finns närservice, vård samt restauranger och café. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna. Nya Sätuna Torg vid Märsta Station planeras just nu för att bli en ny knutpunkt i Märsta med nya affärslokaler och nytt torg.
  Kommunikation
  Bussar går med anslutning till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Arlanda och Sigtuna och tåg till Uppsala och Stockholm. Stockholm nås på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Planritning
  Planlösning, övre plan
  Planlösning, nedre plan
 • Karta
Utgångspris
3 995 000 KR

Visningar

Söndag 2/10
Kontakta mäklaren för att boka visning!

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Pool
Pool
Bubbelbad
Altan baksida
Altan entré
Altan entré
Altan entré
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong från vardagsrum
Balkong från vardagsrum
Utsikt balkong
Sovrum 1
Sovrum 1
Gäst WC
Hall, nedre plan
Badrum, nedre plan
Sovrum 2, nedre plan
Sovrum 3, nedre plan
Sovrum 4, nedre plan
Planlösning, övre plan
Planlösning, nedre plan

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!