Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Stockholmsvägen 24B

Märsta
Trivsam tvåa på populära Stockholmsvägen endast 1,5 tr upp i centralt läge. Nära både Märsta Centrum och Märsta Station. Rymliga 56,5 kvm som erbjuder ett mycket praktiskt kök med IKEA-stommar och matplats, stort sovrum som rymmer det mesta och ett lättmöblerbart vardagsrum med utgång till balkong i soligt västläge. Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. I huset finns bekvämt tvättstuga, cykelförråd och lägenhetens två egna förråd. Föreningen har parkeringsplatser och garage. Gångavstånd till Märsta station, vårdcentral, restauranger och mataffär samt Märsta Centrum.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
56.5 KVM
Lgh nummer
12
Våning
2 av 3
Avgift
3 454 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Stockholmsvägen 24B
Postnummer
19531
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  56.5 KVM
  Hall
  Hall med två fasta garderober och överskåp som ger bra förvaringsutrymme. Plats för klädhängare och skoställ. På golvet ligger ett trälaminatgolv och dörrarna är ådrade i samma stil som golvet. Väggarna är ljust målade. Hallen är trivsamt belägen i lägenhetens mitt med tillgång till alla rum och utrymmen.
  Kök
  Rymligt och trivsamt kök med utbytta köksstommar till IKEA som ger gott om förvaringsutrymmen samt ett städskåp. Lång köksbänk som ger bra arbetsyta och det finns en extra avlastningsyta. Vitrinluckor med glashyllor ovan diskbänken, ett snyggt grått kakel på väggarna ovan köksbänken och väggarna är ljust målade. Ny spishäll med ugn (2019), fläkt i rostfritt stål, diskmaskin, kyl/frys. Bänkskivorna går i matchande grått till kaklet och på golvet ligger ett ljusgrått klinkerlaminatgolv. Matplats med plats för 4-6 personer vid fönster.
  Vardagsrum
  Vardagsrum som är enkelt att möblera och rymmer TV-hörna, extra matbord och övriga möbler. Från vardagsrummet når man balkongen med sitt soliga västläge. Trälaminatgolv tillsammans med ljust målade väggar och en fondvägg. I taket sitter matchande träbalkar med infällda spotlights.
  Sovrum
  Stort sovrum som rymmer det mesta och är enkelt att möblera! Här finns även tre inbyggda garderober med överskåp som ger bra förvaringsutrymme. Väggarna är tapetserade i en beige ton och på golvet ligger ett ljust trälaminatgolv.
  Badrum
  Helkaklat och stambytt badrum. Dusch bakom duschvägg i glas, tvättmaskin, badrumsskåp med spegel och belysning ovan, handdukstork, handfat och WC.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1959-60
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation
  Energideklarerades
  2020-05-29
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  126 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  EKC Hyresgruppen/Brf Nymärsta
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheten Märsta 1:140 med en byggnad, 21 lägenheter och en lokal. Den totala boarean uppgår till 1 320 kvm, och lokalen är 56 kvm. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Föreningens lägenheter fördelar sig enligt nedan: 1 rok: 3 st 2 rok: 6 st 3 rok: 12 st Lokal: 1 st Varje boende bekostar sin egen hemförsäkring och bostadsrättstillägg. För mer info se årsredovisningen.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  ComHem för TV och bredband. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften.
  Parkering
  Det finns 5 st garage och 14 st p-platser. Garage hyrs för 300 kr/mån och p-plats för 150 kr/mån med el-stolpe och 100 kr/mån utan el. Separat kösystem tillämpas.
  Renoveringar
  1994 Tak 1998 Stambyte 2010 Fönsterbyte till 3-glas 2013 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar 2016-17 Balkongrenovering 2019 Byte av garageportar Planerade underhåll År 2020 planeras omputsning av hussockeln
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 454 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  4,36811%
  Andel av årsavgift
  4,35797%
  Total Driftskostnad
  3 961 kr/år
  El: 2 111 KR
  Försäkring: 1 850 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning, samt vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  I källaren finns lägenhetens förråd. Det finns två förråd som hör till lägenheten, varav det ena är mindre (matkällare). Bekvämt i samma hus finns även tvättstuga, torkrum och cykelrum. Föreningen har en grillplats med grill och sittgrupper på gården.
 • Balkong
  Balkong som nås från vardagsrummet i soligt västläge och med träplattor på golvet. Fin utsikt över föreningens mark och närliggande skogsparti.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Stockholmsvägen har du promenadavstånd till både Märsta Centrum och Märsta Station. Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Från Stockholmsvägen når du snabbt och enkelt Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Snabbtåg (SJ) går till Stockholm och Uppsala på ca 20 min vardera. Pendeltåg går till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Dokument & Länkar
 • Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Sovrum
Sovrum
Utsikt balkong
Utsikt balkong
Balkong
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Vardagsrum
Badrum
Planlösning
Sommarbild på gemensam grillplats

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!