Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Stjärngatan 17

Märsta
Mycket trivsamt radhus med hela 4 sovrum och med ett svårslaget läge med hörntomt! Huset disponerar även två renoverade och stilrena badrum, en tvättstuga med groventré och ett rymligt kök med plats för matbord för 6-8 personer och stort vardagsrum med braskamin. Klinkergolv med golvvärme i hel hallen och köket. Två uteplatser och plana gräsytor på tomten. Två luft-/luft värmepumpar är installerade. Förvaringsmöjligheter finns i nockvind, vedskjul, förråd och garage som finns i länga precis framför huset. Fiber är installerat och badrummen är från 2015. I samfälligheten finns gästparkeringar och ett gemensamhetslokal med bastu. Från Stjärngatan har du direkt tillgänglighet till promenad- och cykelväg mot Steninge Slott, Mälaren och badplats. Det finns även flera skolor och förskolor i närheten, naturområden och motionsspår och bussar går till Märsta Station.

Fakta

Typ
Radhus
Rum
5 ROK
Sovrum
4
Boarea
120 KVM
Fastighetsbeteckning
Steninge 8:199
Tomtarea
299 KVM
Förbesiktad
Ja
Adress
Stjärngatan 17
Postnummer
19558
Ort
Märsta
Område
Märsta - Steninge
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  5 ROK
  Boarea
  120 KVM
  Hall
  Rymlig och välkomnande hall med gott om svängrum. Praktiskt med klinkergolv med golvvärme som går enhetligt in i köket. Här finns tre platsbyggda garderober som ger bra förvaring. Det finns även plats för övrig möblering. Ljusa tapeter på väggarna.
  Kök
  Stilrent och modernt kök med gott om svängrum. Här ryms matplats för 6-8 personer och det finns gott om arbetsyta på en lång L-formad köksbänk. Köket går i vitt med borstade handtag och vitt kakel ovan köksbänk. Det finns bra förvaring i flera skåp samt ett vitrinskåp och inbyggda hyllplan. Maskinparken består av diskmaskin, ugn, induktionsspishäll och fläktkåpa samt kyl och frys. Klinker på golvet med golvvärme och ljust målade väggar.
  Vardagsrum
  Trivsamt vardagsrum med flera möjligheter att möblera. Här finns även en fin braskamin! Fönster i två väderstreck ger extra rymd och ljusinsläpp. Här ryms enkelt en TV-hörna och övriga möbler för t.ex. extra matgrupp och bokhyllor. Trälaminat på golvet och ljusa tapeter på väggarna. Fläkt finns ovan braskaminen som kan sprida värmen i huset.
  Sovrum 1
  Rymligt sovrum med fin detalj med takhöjd upp till nock (ryggåstak). Här rymms dubbelsäng med nattduksbord och övriga möbler som garderober och byrå eller skrivbord. Trälaminat på golvet och tapetserade väggar.
  Badrum 1
  Stilrent badrum från 2015. Detaljer som inbyggda hyllplan i glas och bra förvaring i handfatskommod tillsammans med två badrumsskåp. Vägghängd WC och dusch bakom glasdörrar. Infällda spotlights i taket. Ljus matta på golvet, kakel vid WC och ovan handfat tillsammans med en ljus våtrumstapet.
  Sovrum 2
  Sovrum som är enkelt att möblera och med ljusa tapeter på väggarna samt trälaminatgolv.
  Sovrum 3
  Även detta sovrum är enkelt att möblera och rymligt. Tapetserade väggar och trälaminatgolv.
  Sovrum 4
  Husets fjärde sovrum som även detta är rymligt och enkelt att möblera. Ljusa tapeter på väggarna och trälaminatgolv.
  Badrum 2
  Husets andra badrum. Detta med bubbelbadkar med snyggt platsbyggd avsats bredvid. Stilrent med ljus våtrumstapet på väggarna, infällda spotlights i taket och våtrumsmatta med träimitation. Handfatskommod med tillhörande förvaring och en till platsbyggd avsats ovan. Spegel med inbyggd belysning och hyllplan.
  Tvättstuga
  Tvättstuga från 2015 som nås från hallen och har hyllplan och bänk. Tvättstugan har även en utgång till husets framsida. Här står även varmvattenberedaren. Tvättmaskin och torktumlare (torktumlare fungerar dåligt). Ljus matta på golvet och vitmålade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1,5-plansradhus med enplansdel
  Byggnadsår
  1978
  Fasad
  Trä och mexitegel
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Betongplatta
  Fönster
  3-glas isoler
  Tak
  Betongpannor (papp på tak ovan entré o tvättstuga)
  Uppvärmning
  Direktverkande el och två luft/luftvärmepumpar
  Ventilation
  Frånluft
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Energideklarerades
  2023-08-18
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  113 kWh/m² (Atemp) och år
  Fastighetsbeteckning
  Steninge 8:199
  Övrigt
  Fiber är installerat. Det finns en värmeslinga runt grunden som installerades när huset byggdes. 2003 - Ny varmvattenberedare 2008 - Ena luft/luftvärmepump installerad 2014 - Båda badrum renoverades 2014 - Tvättstuga renoverades 2014 - Installerat jordfelsbrytare 2018 - Bytt fasadpanel framsida 2021 - Tapetserat 2021 - Ena luft/luftvärmepump installerad
 • Allmänt om fastigheten
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  42 849 kr/år
  Uppvärmning: 27 627 KR
  Elförbrukning: 24000 kWh
  VA: 8 313 KR
  Väg, samf.: 3 105 KR
  Försäkring: 902 KR
  Sotning: 902 KR
  Övrigt: 2 000 KR
  Beräknat antal pers
  4
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på en boendes egna förbrukning och vilket avtal med el- och försäkringsbolag som finns. El innefattar även uppvärmningskostnader. VA innefattar även renhållningskostnader. Detta hushåll har lägre försäkringskostnad från facket. Övrigt är el till garage
  Taxeringsvärde
  2 166 000 KR
  Summa pantbrev
  1 488 100 KR
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Det finns förråd och skjul på tomten för extra förvaring. Till huset hör ett garage i länga som ligger precis framför huset. I anslutning till garaget finns även ett förråd.
 • Tomt
  Tomtyta
  299 KVM
  Övrigt
  Hörntomt i svårslaget läge omgiven av en fin häck. Här finns gott om plats för lek och rekreation. Plan gräsyta med olika förråd på tomten.
  Uteplats
  Huset har två uteplatser. Den ena är en altan som nås via husets entré. Den andra ligger på husets baksida i soligt söderläge och är en större trädäckad altan, omgiven av syrénbuske.
 • Rättigheter & Belastningar
  Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Steninge GA:8 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt Förmån: Officialservitut Tillträde, 01-HUÄ-755.9 Last: Officialservitut Tillträde, 01-HUÄ-755.10
  Planbestämmelser
  Stadsplan (1977-05-04)
 • Övrigt
  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det fina Steninge ligger vackert beläget med närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, motionsspår och idrottsplatser. Från Steninge mot Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad. Där finns bl.a. fotbollsplaner, friidrottsplaner, plan för Amerikansk fotboll och BMX-bana. Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och vid Arlandagymnasiet finns Vikingahallen. Valsta Centrum har de senaste åren genomgått flera förändringar med nya och moderna hus i vilka nya affärslokaler har öppnat och ett renoverat torg med lekplatser. Här finns bl.a. vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger och en ICA-butik. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Syrsan (F) Brage (F) Ymer (F) Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Valstaskolan, 7-9 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen.
  Kommunikation
  Bussar går närmast från Östra Galaxvägen (stora vägen som man svänger in till Stjärngatan från) med anslutning till Valstavägen och Västra Galaxvägen samt Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Planritning
  Planlösning, entréplan
  Planlösning, Övre plan
 • Karta
Utgångspris
3 395 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Badrum
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 4
Badrum 2
Badrum 2
Badrum 2
Tvättstuga
Planlösning, entréplan
Planlösning, Övre plan
Fastighetskarta Stjärngatan 17
Midgårdsbadet
Midgårdsbadet
Midgårdsvallen
Steninge Bruk
Steninge Slott
Steninge Slott
Steninge Badet
Steninge Badet
Flottviks båtklubb

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!