Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Stationsgatan 2A

MÄRSTA
Märsta - Centralt
Kontakta mäklaren för bokning av visning! Välkommen till en ljus och väl fördelad tvårummare på 55 kvadratmetrar. Här bor du i en bostad med bra standard och funktionen med Märsta Station på andra sidan gatan. Bostaden är disponerad med ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, kök från Vedum, stort sovrum med garderober, förråd och hel kaklat duschrum med golvvärme. Två hissar tar dig ned till det egna förrådet och föreningens cykelrum. I entréplan finns restaurang och frisör. Från Stationsgatan har du Märsta Station, livsmedelsbutik, restauranger mm på andra sidan gatan. Från Märsta Station nås Stockholm och Uppsala på ca 30 min vardera och Arlanda på ca 15 min. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
55 KVM
Lgh nummer
12
Våning
3 av 14
Hiss
Ja
Avgift
3 582 KR
I avgiften ingår värme, kallvatten och BR-tillägget i hemförsäkringen. De boende betalar 208 kr/mån för bredband, TV och IP-telefoni.
Adress
Stationsgatan 2A
Postnummer
19540
Ort
MÄRSTA
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  55 KVM
  HALL
  Rymlig hall med plats för klädhängare, skoställ och övriga möbler. Här finns även en klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Längre in i hallen finns två garderober och ett städskåp. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ekparkett.
  KÖK
  Kök med gott om svängrum och i trevlig social planlösning mot vardagsrummet och vidare mot balkongen. Kökets L-form ger gott om arbetsyta på den långa köksbänken och flera förvaringsmöjligheter i skåp. Köket går i vitt med vita beslag och maskiner från Electrolux. Micro och ugn i arbetsvänlig höjd, induktionsspishäll, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Ovan köksbänken sitter ett svart kakel. Det finns flera möjligheter att placera både mindre och större köksbord. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade.
  VARDAGSRUM
  Vardagsrum med ett mycket välplacerat fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Här ryms enkelt TV-hörna, matbord och övriga möbler. Vardagsrummet har även en mycket trevlig planlösning med tillgång till den inglasade balkongen.
  BALKONG
  Rymlig och möblerbar inglasad balkong i härligt solläge.
  SOVRUM
  Stort sovrum som är enkelt att möblera och här finns 3 garderober. Fantastisk utsikt från fönstret. Ekparkett på golvet och väggarna är tapetserade.
  BADRUM
  Badrummet är rymligt och mycket funktionellt. Här finns WC, dusch med vikbara glasvägg, golvvärme, handdukstork och tvättdel. Tvättdelen består av skåp för förvaring, arbetsbänk och tvättmaskin och torktumlare. Handfatskommod med tillhörande förvaring och spegel ovan med belysning. En stor spegel är även inbyggd i kaklet. På väggarna sitter ett vitt kakel och på golvet ligger ett klinker i mörkgrått.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2013
  Fönster
  3-glas
  Ventilation
  Mekanisk till- & frånluft (FTX)
  Energideklarerades
  2016-03-29
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  67 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  I husets markplan finns en restaurang och en frisör.
 • Förening
  Namn
  HSB Brf Sätuna Torg
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheten Sätuna 3:276 med ett 14 våningar högt bostadshus som färdigställdes år 2013 på adress Stationsgatan 2A. Det finns 47 st lägenheter och två affärslokaler. Den totala bostadsytan uppgår till 3 068 kvm och lokalytan uppgår till 131 kvm. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. I fastighetsförsäkringen ingår bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter, vilket innebär att föreningen står för kostnaden för bostadsrättstillägget. Föreningen köper in all vatten och el, men varje boende debiteras efter faktisk förbrukning med hjälp av individuell mätning. Lägenhetsfördelning: 1:or - 12 st 2:or - 13 st 3:or - 13 st 4:or - 9 st För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Stockholm, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli under ett år så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se: https://www.hsb.se/stockholm/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Föreningens medlemmar betalar en medieavgift på 208 kr/mån för bredband, telefoni och TV (grundutbud) via Telia. (Denna avgift är inräknad i den totala månadsavgiften).
  Parkering
  Det finns 35 parkeringsplatser med motorvärmare. Dessa kan hyras av föreningens medlemmar för 350 kr/mån. Separat kö tillämpas.
  Renoveringar
  2019: Nya förråd har byggts och en av affärslokalerna har byggts ut. 2019: OVK Stamspolning har skett och det diskuteras att eventuellt anlägga laddstolpar för elbil.
  Ekonomi
  Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2022-08-16)
  Övrigt
  Brf Sätuna Torg information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/satuna-torg/
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 582 KR I avgiften ingår värme, kallvatten och BR-tillägget i hemförsäkringen. De boende betalar 208 kr/mån för bredband, TV och IP-telefoni.
  Andel i föreningen
  1,55291%
  Reparationsfond
  3 982 KR
  Kommentar
  Föreningen har gruppavtal för el och individuell mätning av vatten där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning av el och varmvatten. Driftskostnader är individuella och baseras på varje boendes förbrukning och vilket avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett separat förråd i husets entréplan. Det finns även ett cykelrum i entréplan.
 • Balkong
  Härlig inglasad balkong i härligt solläge.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Från Stationsgatan 2A har du Märsta Station bara på andra sidan gatan. Här sammanstrålar bussarna för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Buss till Arlanda tar ca 16 min. Snabbtåg går till Stockholm (ca 20 min) och Uppsala (ca 20 min). Pendeltåg går till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
2 095 000 KR

Visningar

Söndag 2/10
Kontakta mäklaren för tidsbokning. Bokning görs till Dunja på tfn 070 275 09 23
Måndag 3/10
Kontakta mäklaren för tidsbokning. Bokning görs till Dunja på tfn 070 275 09 23

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Välkommen till Stationsgatan 2A
Inglasad balkong
Stilrent kök
Matplats
Ljust vardagsrum
Stort sovrum
Hall och förråd
Helkaklat duschrum

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!