Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Stationsgatan 21B

Märsta
Mycket trivsam tvåa i svårslaget läge. Hissen tar dig upp till 3:e våningen som erbjuder fri utsikt över området och med en inglasad balkong i soligt söderläge. Lägenhetens 61,6 kvm erbjuder rymliga ytor med ljusa och fräscha ytskikt. Stor hall med snyggt inredd klädkammare och stort badrum med tvättmaskin och fönster. Sovrum och vardagsrum är lätta att möblera och köket rymmer köksbord för ca 6 personer och ligger i anslutning till vardagsrummet. I samma hus finns bekvämt tvättstuga och källarförråd. Det finns även kvarterslokal och bastu på gården. I föreningen ligger detta hus ligger närmast Märsta Station och har ett mer privat läge då den norra delen av huset inte vetter mot bostadshus. Belägen med promenadavstånd till Märsta Station, mataffärer, restauranger och närservice bor du samtidigt lugnt med grön- och villaområden som granne.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
61.6 KVM
Lgh nummer
20
Våning
3 av 4
Hiss
Ja
Avgift
4 241 KR
inkl värme, vatten och kabel TV
Adress
Stationsgatan 21B
Postnummer
19542
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  61.6 KVM
  Hall
  Rymlig hall med gott om svängrum och bra förvaring i en klädkammare. I hallen ryms även klädhängare och skoställ samt övriga möbler. På golvet ligger en plastmatta i olika grå nyanser med imitation av skiffer. Väggarna är tapetserade i en svagt beige nyans med diskret mönster.
  Kök
  Trivsamt kök med plats för matbord för ca 6 personer. Köket går i vitt med vita köksluckor och med vitt kakel ovanför köksbänk. Väggarna är målade i vitt med en målad fondvägg i sandsvart. På golvet ligger en plastmatta i olika grå nyanser med imitation av skiffer. Maskinparken består av ugn med spishäll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.
  Sovrum
  Sovrum som är enkelt att möblera. Här finns tre garderober för förvaring. Två stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Vitmålade väggar tillsammans med en fondvägg och ekparkett på golvet.
  Vardagsrum
  Även vardagsrummet är enkelt att möblera och har bra utrymme för TV-hörna, extra matbord eller kontorshörna samt övriga möbler. Ekparkett på golvet och väggarna är nytapetserade i en svagt beige nyans med diskret mönster. Från vardagsrummet nås även den rymliga och inglasade balkongen i soligt söderläge och fri utsikt över området.
  Badrum
  Helkaklat badrum i vitt, på golvet ligger en blå plastmatta. Badrummet har fönster vilket är mycket praktiskt då det finns utrymme att hänga tvättkläder. En tvättpelare ingår från 2006.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1989
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Till- och frånluftsventilation
  Energideklarerades
  2010-09-15
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  134 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Brf Oden 2
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Oden 2 bildades 1989, fastigheten består dels av flerfamiljshus och dels av parhus/radhus med totalt 141 lägenheter. I föreningen finns ett kontor, 2 tvättstugor och en kvarterslokal med bastu. Kvarterslokalen rymmer 50 personer hyr för 300 kr per tillfälle och bokas via föreningens hemsida. Välskött förening med god ekonomi som ibland sänker avgiften för en månad per år. Lägenhetsfördelningen: 2 st 1 rum med kokvrå 1 st 1 1/2 rum med kök 20 st 1 1/2 med kokvrå 20 st 2 rum med kök 24 st 3 rum med kök 47 st 4 rum med kök 27 st 5 rum med kök Föreningen har en egen hemsida: www.oden2.se. Mailadress: info@oden2.se.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV: Kabel-TV via ComHem samt utökat basutbud via egen parabol i föreningen. Internet: Bredband via ComHem 10Mbit(ingår) /100Mbit. Grundutbud för TV, bredband och hemtelefoni ingår i avgiften.
  Parkering
  87 st varmgarageplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. 34 st carports. Går att hyra för 150 kr/mån. 37 st parkeringsplatser med el-stolpe. Går att hyra för 100 kr/mån. Till samtliga platser är det separat kö. MC-parkering i garage: 750 kr/mån.
  Renoveringar
  2018: Renovering av tvättstugorna. Målning av trappuppgångar. Renovering av carportar på Odenvägen och Tallstigen. De senaste tre åren har föreningen målat om radhusen, bytt tak på radhusen och målat om trappuppgångarna i höghusen. Planerade renoveringar just nu är kittning av fönster. Föreningen har börjat ta in offerter för planerade projekt under året. Bland dessa finns kittning av fönster, tvätt av entrédörrar, målning av hissdörrar, diverse belysning och rustning av lekplatserna. Utöver detta kommer föreningen även att byta ut låscylindrarna på entré– och förrådsdörrarna på Stationsgatan.
  Övrigt
  Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår i månadsavgiften. Föreningen har en släpvagn som kan användas kostnadsfritt av medlemmarna.
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 241 KR inkl värme, vatten och kabel TV
  Andel i föreningen
  0,532%
  Total Driftskostnad
  4 440 kr/år
  El: 3 000 KR
  Försäkring: 1 440 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning och vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett stort källarförråd hör till lägenheten som nås via hissen. Tvättstugan ligger i samma hus. Bostadsrättsföreningen har en kvarterslokal som de boende kan nyttja för bl.a kalas, fest etc. I anslutning till kvarterslokalen finns en bastu.
 • Balkong
  Rymlig och inglasad balkong i svårslaget läge med fri utsikt. Söderläge där solen skiner långa dagar.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Stationsgatan 21B ligger centralt men ändå avsides från Märsta med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här har man nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice. Det är även promenadavstånd till Märsta Centrum med ett större utbud av restauranger, shopping, livsmedelsbutiker och närservice samt vårdcentraler, gym, systembolag, caféer.
  Kommunikation
  Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 595 000 KR

Visningar

Måndag 13/7 kl 14:00 - 14:30
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare
Tisdag 14/7 kl 18:00 - 18:30
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Assisterande mäklare

Bilder

Vardagsrum
Framsida
Balkong
Från balkong
Hall
Klädkammare
Hall
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Badrum
Planlösning
Balkong
Framsida
Innergård

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!