Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Stationsgatan 20C, 1 tr

MÄRSTA
Tvåa i nyproduktionsstandard, bekvämt belägen på 1 tr och med hiss! Parkeringsplats kan övertas direkt. Mycket trivsam tvåa med rymlig balkong om ca 6,5 kvm. Här bor du med fräscha ytskikt och moderna lösningar i hus byggt av Skanska, i lugnt läge med promenadavstånd till Märsta Station. Genomgående i lägenheten är vitmålade väggar och trälaminatgolv. Trevlig social planlösning med härligt ljusinsläpp mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen från vardagsrummet. Köket går i vitt med moderna maskiner, badrummet är mycket rymligt med tvättdel bestående av tvättmaskin och plats för torktumlare. Sovrummet är enkelt att möblera och rymmer det mesta som säng, garderober och övriga möbler. I hallen finns ett förråd och plats för klädhängare och skoställ. Föreningen har cykelförråd på gården och man har dessutom som mål att varje lägenhet ska tilldelas en parkeringsplats. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger och närservice.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
55 KVM
Våning
2 av 3
Hiss
Ja
Avgift
3 570 KR
I avgiften ingår värme, vatten, TV, bredband, telefoni, samt bostadsrättstillägget i hemförsäkring.
Adress
Stationsgatan 20C, 1 tr
Postnummer
19542
Ort
MÄRSTA
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  55 KVM
  Hall
  Hall med plats för klädhängare och skoställ. Här ligger även förrådet med goda förvaringsytor. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Egen ingång från loftgången och i loftgången ges en andra uteplats i söderläge.
  Kök
  Modernt IKEA-kök som går i vitt med beslag i borstat stål. Smarta förvaringslösningar och maskinparken består av diskmaskin, kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt. Välplacerat fönster ovan köksbänk med fin utsikt tack vare läget och plats för värmeljus och krukväxter. Plats för matgrupp. Bra skafferi som ger extra förvaring. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Enkelt att möblera och i trevlig social planlösning mot köket och med utgång till den rymliga balkongen med soligt väst-läge. Vardagsrummet och balkongen har tack vare det höga läget en fin utsikt över föreningens innergård och ut över området. Fönstret från köket tillsammans med vardagsrumsfönstren ger ett härligt ljusflöde. Här ryms både TV-hörna, matgrupp och övriga möbler som skåp, byrå eller skrivbord. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Mycket rymligt badrum med gott om svängrum. Belysning från infällda spotlights i taket. Tvättmaskin och plats för torktumlare. Snygg inredning med handfatskommod, spegel med belysning och glashylla under spegel. Stort duschutrymme längst in. På golvet ligger våtrumsmatta och på väggarna sitter vitt kakel.
  Sovrum
  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övriga möbler som nattduksbord och byrå eller skrivbord. Här står även två garderober för extra förvaring. Trälaminat på golvet och målade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk till/frånluft återvinning (FTX)
  Energideklarerades
  2020-02-14
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  66 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  På föreningens gård har föreningen stora odlingslådor för medlemmarna med rabarber, bärbuskar, smultron, squash, zucchini, äppelträd och många olika örter.
 • Förening
  Namn
  Bostadsrättsföreningen BoKlok Stationen
  Allmänt om föreningen
  Bebyggelsen på fastigheten består av tre flerfamiljshus, placerade så att ändamålsenligt samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Lägenhetsfördelning: 24 st 2 rum och kök, 12 st 3 rum och kök, 10 st 4 rum och kök. Den totala boarean är 3034 kvm. I anslutning till huset ligger fem separata förrådsbyggnader med ouppvärmda lägenhetsförråd varav en förrådsbyggnad ligger i anslutning till undercentralen. De lägenheter som har 3 rum eller fler ingår ett förråd, annars ingår förråd inne i lägenheterna. Cykelförråd finns för de boende att nyttja. Gemensamma sopkärl finns vid infarten till området. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägget (Observera att denna ej ersätter hemförsäkringen).
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Föreningen har ett gruppavtal via Tele2 för samtliga lägenheter vilket omfattar bredband, TV och bredbandstelefoni via fiberanslutning.
  Parkering
  Det finns 48 parkeringsplatser varav 43 är utrustade med motorvärmare. Föreningen har som mål att alla lägenheter ska ha minst 1 parkeringsplats per lägenhet. Parkering kostar 300 kr/mån. Om lediga platser finns kan en boende ha flera platser. Det finns 5 st laddplatser i samarbete med Elaway. Dessa kan hyras för 600 kr/mån. Det finns 4 st gästparkeringar.
  Renoveringar
  2018 - Gångarna på gården har asfalterats 2020 - Systematiskt brandskyddsarbete, brandsläckare uppsatta i hus 20 och 22 på varje våning. Styrelsen går kontrollrond varje kvartal 2020 - 2021 - Omfattande planteringar på framsidan mot Stationsgatan 2021 - 5 års besiktning och åtgärden av samtliga lägenheter och hus tillhörande föreningen. 2022 - Målning av fasader och loftgångar 2022 - Rengöring av loftgångar, balkonger och altaner 2023 - Installation av 5 st laddboxar
  Ekonomi
  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar (Kontrollerat 2024-01-09).
  Övrigt
  På föreningens gård har föreningen stora odlingslådor för medlemmarna med rabarber, bärbuskar, smultron, squash, zucchini, äppelträd och alla örter man kan önska sig.
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 570 KR I avgiften ingår värme, vatten, TV, bredband, telefoni, samt bostadsrättstillägget i hemförsäkring.
  Andel i föreningen
  1,8129%
  Andel av årsavgift
  1,8129%
  Kommentar till årsavgiftsandelstal
  Andelstal för årsavgift beräknat utifrån ekonomiska planen, där andel av årsavgift var detsamma som andel i förening.
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  664 638 KR
  Total Driftskostnad
  6 250 kr/år
  El: 4 750 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på varje boendes förbrukning och vilket avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Föreningen har cykelförråd.
 • Balkong & parkering
  Rymlig balkong med kvälls/eftermiddagssol och en fin utsikt över föreningens innergård och bort över närliggande område. Här ryms sittgrupper och växter. Lägenheten får även en extra uteplats vid entrén i loftgången med söderläge.
  Parkering
  Föreningen har som mål att alla lägenheter ska ha minst 1 parkeringsplats per lägenhet. En medlem kan ha flera platser om lediga platser finns. Det finns även 5 st laddplatser för elbil.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det fina Arenbergaområdet ligger centralt men ändå avsides från Märsta med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här har man nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice. Sätuna Torg vid Märsta Station genomgår nu en ombyggnation och här planeras ett nytt torg med nya affärsverksamheter och en helt ny knutpunkt i kommunen. Förskola/Skola I närheten finns förskolor och skolor. Förskolan Sätuna ligger på Södergatan. Förskolan Smedjan på Tallstigen. På Dragonvägen finns förskolan Kanonkullen som är en fristående förskola. Skutan och Norrbackaskolan ligger på Odensalavägen och Lyan (öppet dygnet runt) ligger på Ekorrevägen. Det finns två skolor i närheten, Sätunaskolan årskurs F-6. Norrbackaskolan årskurs F-6 och Arlandagymnasiet nås via buss från Märsta Station.
  Kommunikation
  Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 750 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum/Matplats
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Badrum
Hall
Hall
Balkong
Balkong
Balkong
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!