Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Skolgatan 6E

Märsta
KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Mycket trivsam och helrenoverad 1:a med separat sovrum, låg avgift och belägen i centrala Märsta, nära både Märsta Centrum och tågstationen! Hela lägenheten är stilfullt renoverad med nytt och stambytt badrum, renoverat kök som går i vitt med rostfria detaljer, ekparkettgolv i hela lägenheten och ett fint originalparkettgolv i vardagsrum och klädkammare samt vitmålade väggar. Lägenhetens 39 kvm är välplanerade med sovrummet intill det stora vardagsrummet som enkelt rymmer tv-hörna, matplats och övriga möbler. Från vardagsrummet har du en fin utsikt utan insyn från ett stort fönsterparti. I lägenheten finns även flera takfönster som ger ett härligt ljus. I hallen finns en klädkammare och till lägenheten hör ett separat förråd som är på samma våningsplan som lägenheten.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
1 ROK
Boarea
39 KVM
Lgh nummer
A50
Våning
4 av 4
Avgift
2 143 KR
inkl värme, vatten, kabel-tv och BR-tillägg i hemförsäkring.
Adress
Skolgatan 6E
Postnummer
19534
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  1 ROK
  Boarea
  39 KVM
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr till en rymlig hall med plats för klädhängare och skoställ samt övriga möbler. I hallen finns en inredd walk-in closet med ekparkettgolv och vitmålade väggar. På samma våningsplan finns även lägenhetens separata förråd. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Nytt och stambytt badrum från 2015. Stilrent inrett med klinker och kakel. Här står även en tvättmaskin och handdukstork finns. Snygg handfatskommod med tillhörande förvaring och badrumsskåp med spegelluckor ovan.
  Kök
  Kokvrå med köksinredning som går i vitt med rostfria detaljer. Här sitter ett välplacerat takfönster för både ljus och vädringsmöjlighet. Ovan för köksbänken sitter ett snyggt ljust kakel och väggarna är vitmålade tillsammans med ekparkett på golvet. Kyl/frys och spishäll.
  Vardagsrum
  Stort och lättmöblerat vardagsrum med ett häftigt fönsterparti som släpper in mycket ljus och bjuder på en fin utsikt. Vardagsrummet rymmer enkelt TV-hörna, matgrupp och övriga möbler. I vardagsrummet står även en platsbyggd garderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum
  En stor del av den trivsamma planlösningen kommer till tack vare det separata sovrummet. Här kan du ställa undan säng och sovalkov. Här sitter även ett takfönster. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1955
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Energideklarerades
  2015-02-02
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  64 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  2015 - Badrum 2015 - Ny säkerhetsdörr 2015 - Ytskiktsrenoveringar golv och väggar
 • Förening
  Namn
  Brf Märstahöjden
  Allmänt om föreningen
  Brf Märstahöjden registrerades 2014-10-15 och är en äkta bostadsrättsförening. Tomtytan är 10 708 kvm och innehas med äganderätt. Byggnadens totalyta är 7012 kvm, varav 5822 kvm utgör lägenhetsyta och 602 kvm utgör lokalyta. I föreningen finns 98 lägenheter. 10 lokaler upplåts med hyresrätt. Uppvärmning via bergvärme. Tvättstuga och cykelförråd finns i källarplanet.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband. Leverantör: ComHem
  Parkering
  Det finns 13 garageplatser. Det finns 49 parkeringsplatser varav två är gästplatser. Till garage och parkering är det separat kö. Garageplats kostar 729 kr/mån Parkeringsplats kostar 269 kr/mån
  Renoveringar
  2015-2016: Stambyte och nya badrum 2015-2016: Renovering av fasad, fönster och balkonger 2015-2016: Nya säkerhetsdörrar till lägenheterna 2014: OVK, godkänd. 2008: Bergvärme ca 2000: Yttertak.
  Ekonomi
  Föreningen planerar att höja avgifterna med 10% i januari 2019.
  Överlåtelseavgift
  1 138 KR
  Pantsättningsavgift
  455 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  2 143 KR inkl värme, vatten, kabel-tv och BR-tillägg i hemförsäkring.
  Andel i föreningen
  0,9047%
  Total Driftskostnad
  6 197 kr/år
  El: 4 073 KR
  Försäkring: 2 124 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader baseras bl.a på förbrukning och vilket avtal man har med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett separat vindsförråd ligger på samma våningsplan precis utanför lägenheten. Tvättstuga och cykelförråd finns i källarplanet.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Från Skolgatan når du snabbt och enkelt Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Snabbtåg och går till Stockholm och Uppsala, pendeltåg går till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 295 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Kök
Kök
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Walk-in closet
Hall
Kök
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!