Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Sätunavägen 8A

Märsta
Äntligen en gaveltvåa i svårslaget läge med balkong från vardagsrummet! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du önskar att boka en privatvisning. Gavelläget ger ett extra fönster i vardagsrummet och ett fönster i badrummet vilket skapar en ljus och trivsam lägenhet. I hela lägenheten ligger enhetligt trälaminatgolv och ljust målade väggar. Köket går i vitt och har en matplats samt har uppgraderats med ny diskmaskin, ugn och spis från 2020. I hallen finns både en klädkammare och en inbyggd garderob som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Stor och inglasad balkong som rymmer större möbler. I samma hus finns lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. Tvättstuga finns bekvämt i grannhuset nr 12 och det finns bastu och relax i föreningen. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar. På populära Sätunavägen bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
60 KVM
Lgh nummer
8
Våning
3 av 3
Avgift
4 325 KR
Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
Adress
Sätunavägen 8A
Postnummer
19541
Ort
Märsta
Område
Märsta - Sätuna
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  60 KVM
  Hall
  Praktisk och välkomnande hall med plats för klädhängare och skoställ. Längre in i hallen finns en inbyggd garderob och även en klädkammare som tillsammans ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger trälaminat.
  Kök
  Stilrent och ljust kök med matplats. Köket går i vitt med ett ljust kakel ovan köksbänken och rostfria beslag på köksluckorna. Köket har år 2020 uppgraderats med ny ugn med spishäll samt ny diskmaskin. Här finns även fläkt samt kyl/frys i rostfritt. Vitmålade väggar och trälaminat på golvet.
  Vardagsrum
  Lägenhetens gavelläge ger ett mycket trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. I denna lägenhet nås dessutom balkongen från vardagsrummet vilket skapar en trivsam gemenskapsyta. Den inglasade balkongen rymmer större möbler och vardagsrummet har flera möbleringsmöjligheter för TV-hörna, extra matbord och kontorshörna. Vitmålade väggar och trälaminat på golvet.
  Sovrum
  Sovrum som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler. Målade väggar i en fin grå ton tillsammans med trälaminat på golvet.
  Badrum
  Tack vare gavelläget får badrummet ett fönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Fönstret kommer under året att bytas ut till ett nytt av föreningen. Vitt kakel på väggarna och badrumsmatta på golvet. Badkar och nytt handfat.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1962
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2018-02-06
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  132 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Arenberga
  Allmänt om föreningen
  Föreningen bildades år 1962 vilket även är byggnadernas byggår. Föreningen äger fastigheterna Sätuna 3:186 och Sätuna 3:187. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 25 trapphus med adresserna Sätunavägen 8 A-C, 10 A-C, 12A-D, 14 A-E, 16 A-F, 18 A-D. -Lägenheter : 228 st -Lokaler och förråd: 27 st -Varmgarage: 39 st, 500 kr/mån -Kallgarage: 42 st, 300 kr/mån -P-platser med motorvärmare: 20 st, 180 kr/mån -3 st husvagnsplatser. Övriga kommentarer - I föreningen finns bastu och relaxavdelning - Tvättstugor finns i hus 12 och hus 18. I hus 16 finns en grovtvättstuga. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/ Kommande avgiftsförändringar: Enligt föreningens 5-åriga verksamhetsplan beräknas avgifterna att höjas med 4 %, 2017, 2018 och 2019.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV via Comhem. HSB Arenberga har tecknat ett gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandbolaget med start 2017-01-01. De tjänster som ingår är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni. För detta betalar medlemmarna 190 kr/mån, en obligatorisk avgift som läggs på månadsavgiften.
  Parkering
  För garage och p-plats har HSB separata köer. Är man boende får man köpa ett P-tillstånd, som kostar 500 kr/år, med detta tillstånd är det fritt att parkera på samtliga lediga platser på Sätunavägen. Besökare parkerar på samma parkeringsplatser mot avgift (P-automat, 2 kr/tim eller 20kr/dygn).
  Renoveringar
  2019 - Renovering av husgavlar 2018 - Två nya torkskåp 2018 - Gårdsrenovering slutförts 2018 - Byte av samlingsledningen för avlopp på Sätunavägen 10 2017 - Total upprustning av gården. Två nya tvättmaskiner. 2016 - Nya balkonger. 2016 - OVK och rensning av ventilationskanaler. 2015 - Termostatventiler och byte av stamventiler. 2013-2014 - Vattenrörs-byte 2011 - Samtliga brandvarnare utbytta 2011-2012 - Relining av stammar Föreningen har en 20-årig underhållsplan som uppdateras löpande: - Fönsterrenovering år 2020. - Fortsatt renovering av husgavlar år 2020. För ytterligare information se bifogad årsredovisning
  Ekonomi
  Kommande avgiftsförändringar: Enligt föreningens 5-åriga verksamhetsplan beräknas avgifterna att höjas med 4 % 2017, 2018 och 2019.
  Övrigt
  Brf Arenbergas hemsida: www.hsb.se/arlanda/brf/arenberga/
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 325 KR Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
  Andel i föreningen
  0,47321%
  Andel av årsavgift
  0,47321%
  Reparationsfond
  7 830 KR
  Total Driftskostnad
  6 132 kr/år
  El: 2 400 KR
  Försäkring: 3 732 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Föreningen har ett fördelaktigt kollektivt upphandlat avtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning och vilket avtal som finns med försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett källarförråd hör till lägenheten och finns i samma hus. Tvättstuga finns på bekvämt avstånd i närmaste huset, nr 12. Cykelförråd med egen utgång till gatan finns i huset. I närliggande port 14 finns relaxavdelning med bastu.
 • Balkong
  Stor och inglasad balkong med utgång från vardagsrummet. Svårslaget läge med fri utsikt och högt läge.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det trivsamma Sätuna ligger mycket centralt med Märsta Station en kort promenad bort och är omgivet av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Från Sätunavägen har du direkt närhet till trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. I omgivningarna runt föreningens mark finns trevliga innergårdar med grillplatser och sittgrupper. Här har du även nära till förskolor och skolor som Sätunaskolan och Norrbackaskolan. Nära Märsta Station och Sätuna Torg som erbjuder livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger och caféer. Det finns gym i närheten och det är även promenadavstånd till Märsta Centrum där det finns ett större utbud av närservice, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, restauranger och shopping.
  Kommunikation
  Promenadavstånd till Märsta Station. Längs Stationsgatan går även bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från stationen går bussar till Sigtuna och Arlanda, och du tar dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
  Parkering
  Det finns kostnadsfri gatuparkering på Sätunavägen. I området finns flertalet gästparkeringar.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 495 000 KR

Budgivning

Budgivning pågår

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Balkong
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Klädkammare
Sovrum
Badrum
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!