Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Sätunavägen 14C

Märsta
Balkong från vardagsrummet med fin utsikt! Mycket trivsam tvåa på populära Sätunavägen. Stilrena ytskikt med trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Modernt kök med fina material- och stilval som ger köket extra fin karaktär. Köket från 2019 rymmer matbord och har bra arbets- och förvaringsyta. I hallen finns två inbyggda garderober samt en klädkammare. Rymligt sovrum som är enkelt att möblera och som har en stor garderob med skjutdörrar som matchar golvet. Badrum med badkar. I samma hus finns lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. Även tvättstuga och bastu finns i samma hus. På föreningens innergård finns trevliga uteplatser och grillplatser. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar. Här bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
60 KVM
Lgh nummer
117
Våning
3 av 3
Avgift
4 701 KR
Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
Adress
Sätunavägen 14C
Postnummer
19541
Ort
Märsta
Område
Märsta - Sätuna
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  60 KVM
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr. Här finns mycket bra förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober, där den ena ligger utanför sovrummet. Det finns även en klädkammare som rymmer extra mycket förvaring. Stilrent och praktiskt med laminatgolv och vitmålade väggar. Plats för skoställ och hatthylla/klädhängare finns.
  Kök
  Modernt kök från 2019 som går i vitt med fina material- och stilval. Fina handtag i mässing tillsammans med laminatbänksskiva och ett stänkskydd i grått. Integrerade kyl och frys samt ett platsbyggt skåp i mörkt trä som ger köket en fin karaktär. Spishäll och ugn i rostfritt samt fläkt. Plats för matgrupp för 4-6 personer. Goda arbetsytor på två köksbänkar och bra förvaring i flera skåp. Vitmålade väggar och samma laminat som i hallen.
  Vardagsrum
  Stort vardagsrum med plats för det mesta och utgång till balkongen! Här ryms både TV-hörna och övriga möbler som extra matbord eller kontorshörna, och har plats för större sällskap. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum
  Rymligt sovrum som är enkelt att möblera och rymmer dubbelsäng, nattduksbord och här finns även en stor garderob med skjutdörrar som matchar golvet. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Badrum med badkar. Vitt kakel på väggarna och ljus matta på golvet. Stort badrumsskåp (4 st bredvid varandra) ger bra förvaring. Handfat med stor spegel ovan.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1962
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2018-02-06
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  132 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Kabel-TV via ComHem och internetanslutning via Bredbandsbolaget/ComHem. Ingår i månadsavgiften.
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Arenberga
  Allmänt om föreningen
  Föreningen bildades år 1962 vilket även är byggnadernas byggår. Föreningen äger fastigheterna Sätuna 3:186 och Sätuna 3:187. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 25 trapphus med adresserna Sätunavägen 8 A-C, 10 A-C, 12A-D, 14 A-E, 16 A-F, 18 A-D. -Lägenheter : 228 st -Lokaler och förråd: 27 st -Varmgarage: 39 st, 600 kr/mån -Kallgarage: 42 st, 300 kr/mån -P-platser med motorvärmare: 20 st, 180 kr/mån -3 st husvagnsplatser. Övriga kommentarer - I föreningen finns bastu. - Tvättstugor finns i hus 12 och hus 18. I hus 16 finns en grovtvättstuga. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Stockholm, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV via Comhem. HSB Arenberga har tecknat ett gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandbolaget med start 2017-01-01. De tjänster som ingår är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni. För detta betalar medlemmarna 190 kr/mån, en obligatorisk avgift som läggs på månadsavgiften.
  Parkering
  För garage och p-plats har HSB separata köer. Är man boende får man köpa ett P-tillstånd, som kostar 800 kr/år, med detta tillstånd är det fritt att parkera på samtliga lediga platser på Sätunavägen. Besökare parkerar på samma parkeringsplatser mot avgift (P-automat, 2 kr/tim eller 20kr/dygn).
  Renoveringar
  2021 - Renoverat hustak 2020 - Fortsatt renovering av husgavlar 2019 - Renovering av husgavlar 2018 - Två nya torkskåp 2018 - Gårdsrenovering slutförts 2018 - Byte av samlingsledningen för avlopp på Sätunavägen 10 2017 - Total upprustning av gården. Två nya tvättmaskiner. 2016 - Nya balkonger. 2016 - OVK och rensning av ventilationskanaler. 2015 - Termostatventiler och byte av stamventiler. 2013-2014 - Vattenrörs-byte 2011 - Samtliga brandvarnare utbytta 2011-2012 - Relining av stammar Föreningen planerar att byta ut alla fönster 2022-2023. Man planerar att samtidigt installera mekanisk frånluft som ventilation. Ytterligare renoveringar som planeras under samma period är nytt låssystem, 6 st laddstolpar för elbilar och att rusta upp miljöhusen. För ytterligare information se bifogad årsredovisning
  Övrigt
  Brf Arenbergas hemsida: www.hsb.se/arlanda/brf/arenberga/
  Överlåtelseavgift
  1 313 KR
  Pantsättningsavgift
  525 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 701 KR Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
  Andel i föreningen
  0,45071%
  Andel av årsavgift
  0,45071%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  37 931 KR
  Total Driftskostnad
  6 300 kr/år
  El: 3 900 KR
  Försäkring: 2 400 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. försäkringsbolag. Föreningen har ett fördelaktigt kollektivt upphandlat avtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett källarförråd hör till lägenheten och finns i samma hus. Cykelförråd med egen utgång till gatan finns i huset. Bastu med relaxavdelning finns på Sätunavägen 14 (samma hus). Tvättstuga/grovtvättstuga ligger också på Sätunavägen 14 (samma hus).
 • Balkong & parkering
  Stor och inglasad balkong med utgång från vardagsrummet. Heltäckningsmatta på golvet och skjutbara fönster med rullgardiner på alla fönster. Här ryms större möbler och med fin utsikt över omgivningarna.
  Parkering
  Det finns ett 100-tal parkeringsplatser på Sätunavägen, utöver parkerings- och garageplatserna som är uthyrda. Som boende kan man köpa ett parkeringstillstånd för 800 kr/år och får då nyttja alla parkeringsplatser på Sätunavägen som kräver tillstånd. Samma parkeringsplatser kan gäster använda med tillstånd eller betalparkering. Det finns även kostnadsfri gatuparkering på Sätunavägens huvudled.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det trivsamma Sätuna ligger mycket centralt med Märsta Station en kort promenad bort och är omgivet av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Från Sätunavägen har du direkt närhet till trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. I omgivningarna runt föreningens mark finns trevliga innergårdar med grillplatser och sittgrupper. Här har du även nära till förskolor och skolor som Sätunaskolan och Norrbackaskolan med F-6. Förskolan Smedjan finns på Tallstigen. På Dragonvägen finns förskolan Kanonkullen, som är en fristående förskola. Förskolan Skutan och Lyan ligger bredvid Norrbackaskolan på Odensalavägen och Ekorrvägen. Arlandagymnasiet finns nära och i Sigtuna finns Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket. Nära Märsta Station och Sätuna Torg. Det finns gym i närheten och det är även promenadavstånd till Märsta Centrum där det finns ett större utbud av närservice, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, restauranger och shopping. Sätuna Torg genomgår just nu en totalrenovering där ett nytt torg planeras med nya affärslokaler och verksamheter.
  Kommunikation
  Promenadavstånd till Märsta Station. Längs Stationsgatan går även bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från stationen går bussar till Sigtuna och Arlanda, och du tar dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Balkong
Vardagsrum
Hall
Hall
Klädkammare
Hall
Sovrum
Sovrum
Badrum
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!