Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Rosersbergsvägen 27

Rosersberg
Mycket trivsam 1:a med rymlig sovalkov i populära Rosersberg! Genomgående modern lägenhet med hög standard som renoverats 2021 med bl.a. nymålade väggar samt renoveringar i kök och badrum. Planlösning som erbjuder stort vardagsrum, en rymlig sovalkov som gör att sängen får en egen plats separat från vardagsrummet samt arbetsvänligt kök med egen matplats. Bra funktion i hall med 4 platsbyggda garderober och i samma hus finns tvättstuga och källarförråd. Föreningen har renoverat upp innergården och här finns en fin lekplats och grillplats för medlemmarna att nyttja. Det finns även tvättstuga, cykelförråd och källarförråd. Det finns flera alternativ till parkering i form av garage- och parkeringsplatser samt gatuparkering i området. Föreningen har gjort många bra renoveringar som installerat bergvärme, stambyte och fasadrenovering. Här bor du med en kort promenad till Rosersbergs station där pendeltåget ta dig till Stockholm och Uppsala på ca 30 min eller Arlanda på ca 20 min. I Rosersberg bor du i lugna områden med närhet till Mälaren och fina natur- och strövområden.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
1 ROK
Boarea
36.5 KVM
Lgh nummer
3
Våning
2 av 3
Avgift
2 327 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Rosersbergsvägen 27
Postnummer
19571
Ort
Rosersberg
Område
Rosersberg
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  1 ROK
  Boarea
  36.5 KVM
  Hall
  Redan i hallen märks det nyrenoverade skicket av med nymålade väggar 2021 tillsammans med ett stilrent klinkergolv. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i totalt 4 platsbyggda garderober. Det finns även plats för klädhängare och skoställ.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum som rymmer det mesta! Nymålade väggar 2021 och på golvet ligger en fin ekparkett. Här ryms både TV-hörna och övriga möbler som skrivbordshörna eller matbord. Tack vare planlösningen med sovalkov får sängen en egen plats. Fransk balkong i soligt söderläge och fin utsikt över föreningens innergård.
  Kök
  Modernt och stilrent kök med matplats! Köket har renoverats 2021 och har integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, rostfri ugn med induktionsspishäll samt rostfri fläkt. Köket går i vitt med handtag i stål och matchande grå bänkskiva med kakel hela vägen upp till tak. Stort fönster med fin utsikt över föreningens innergård och som ger extra ljus och rymd till köket. Kökets L-form ger gott om arbetsyta och ett vitrinskåp finns. Matplatsen har plats för 4-6 personer. Trevlig social yta som har direktanslutning till vardagsrummet. Nymålade väggar 2021 och samma klinkergolv som i hall.
  Sovalkov
  Lägenheten har en mycket trivsam planlösning med rymlig sovalkov som ger sängen en egen plats separat från vardagsrummet. Här ryms både säng och övriga möbler som garderober, byråer eller nattduksbord.
  Badrum
  Modernt badrum som är helkaklat och stambytt. Ny inredning med handfatskommod med tillhörande förvaring samt badrumsskåp med spegellucka och inbyggd belysning ovan. Rymlig duschhörna och plats för tvättmaskin.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1956-57
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Centralvärme genom egen bergvärmepumpanläggning
  Energideklarerades
  2019-06-27
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  53 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Skytten nr 1
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Skytten nr 1 bildades år 1955-1957 och består av fyra hus med totalt 74 lägenheter och 12 lokaler varav 11 är lokaler som upplåts med hyresrätt och 1 med bostadsrätt. Föreningen hyr ut affärslokaler i Rosersbergs centrum samt en del lagerutrymmen. Byggnadernas totalyta är 5 269 kvm varav 4 214 kvm utgör lägenhetsyta och 1 055 kvm utgör lokalyta. Lägenhetsfördelning: 1 rok: 20 st 2 rok: 26 st 3 rok: 23 st 4 rok: 5 st Föreningens hemsida: https://skytten1.bostadsratterna.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Comhem
  Parkering
  Det finns för närvarande 13 garageplatser och ca 50 p-platser för medlemmarna att hyra. Separat kölista hos föreningen. Det finns parkeringsplatser på stora parkeringen, inne på gården, vid lastkajen (Mat Öppet) samt en plats på västra gaveln. På västra kortsidan av huset som vetter mot Åkervägen finns fyra stycken reserverade p-platser för hyresgäster/näringsidkare i föreningen. Kostnad; P-plats 200:-/månad, Garage 432:-/månad, MC-garage 250:-/månad.
  Renoveringar
  Föreningen har hunnit med många stora jobb som exempelvis installerat bergvärme, renoverat fasader, bytt fönster, dränerat, elstambyte, tilläggsisolerat vind och byggt inglasade balkonger samt renoverat upp innergård. Vatten- och avloppsstammar byttes år 2004-2005. Läs gärna med om föreningens renoveringar i årsredovisningen. I dagsläget finns inga större renoveringar planerade (kontrollerat 2021-04-08).
  Överlåtelseavgift
  1 190 KR
  Pantsättningsavgift
  476 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  2 327 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  0,84904%
  Andel av årsavgift
  0,86522%
  Total Driftskostnad
  4 900 kr/år
  El: 3 400 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Källarförråd finns i huset. I samma hus finns även tvättstugan.
 • Uteplats, balkong & parkering
  Från vardagsrummet har lägenheten en fransk balkong i soligt söderläge. Föreningen har flera fina uteplatser på sin innergård och grillplats för medlemmarna att nyttja.
  Parkering
  Föreningen har garage-, parkerings- och MC-platser som medlemmarna kan hyra.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  I populära Rosersberg bor du i ett lugnt och omtyckt område med direkt närhet till pendeltåg och fina naturområden. På promenad och cykelavstånd finns mycket att upptäcka, som Rosersbergs slott och tillhörande slottspark samt flera badplatser i Mälaren. Det finns flera stigar och vägar för promenad och motion samt det fina området runt Fysingens sjö. Här finns även Rosersbergs Slottshotell med restaurang och café. Närliggande Crew Hotel har restaurang och lunchbuffé. På kort promenad från Kadettvägen finns även Matöppet (närlivs) och postombud samt pizzeria. Du har även nära till E4:ans påfart där det finns food court och bensinmackar. För den sportintresserade finns Arlandastad Golf precis utanför Rosersberg. Nyöppnad padelhall finns i Rosersberg. Råbergshallen och Rosershallen vid Råbergsskolan är Rosersbergs två idrottshallar. Båda hallarna är hemmaarena för Rosersbergs IK. I hallarna finns möjlighet att spela innebandy, handboll, basket och tennis. I anslutning till hallarna ligger Råbergsvallen som har två fotbollsplaner. Sveriges största vattenland planeras i Rosersberg och beräknas stå klart vid påfarten till E4:an år 2022. I anslutning till vattenlandet planeras även ett hotell med konferensavdelning, festvåning, restaurang, spa, träningsanläggning och en stor takterrass på 15:e våningen. Utanför Rosersberg finns Löwenströmska Sjukhuset. Skolor: I Sigtuna Kommun är fritt skolval. I Rosersberg finns Råbergsskolan, F-6 och förskolorna Maskrosen och Nyborgen. Sigtuna Kommun har flera bra val av skolor, bl.a: Josefinaskolan årskurs F-9 Bergius årskurs 7-9 Internationella Engelska Skolan Sigtuna F-9 (öppnar augusti 2021) S:t Pers skola F-6 Sankt Olofs skola 7-9 Centralskolan årskurs F-9 Ekillaskolan årskurs 7-9 Norrbackaskolan årskurs F-6 Odensala skola årskurs F-6 Sätunaskolan årskurs F-6 Gymnasium: Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket. Arlandagymnasiet Märsta Praktiska Gymnasium
  Kommunikation
  Promenadavstånd till Rosersbergs station där pendeltåget tar dig till Stockholm på ca 30 minuter och till Uppsala på samma tid. Till Arlanda tar du pendeltåget på ca 20 min.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 395 000 KR

Visningar

Söndag 18/4 kl 12:00 - 12:30
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare
Måndag 19/4 kl 19:00 - 19:30
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum och sovalkov
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Badrum
Vardagsrum och sovalkov
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!