Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Rönnvägen 6

Märsta
En mycket väl underhållen fastighet med bästa tänkbara läge. Lättskött plan tomt i svårslaget och soligt västläge med gott om utrymme för lek och avkoppling. Här ryms den stora familjen där den trivsamma planlösningen erbjuder stora gemenskapsytor tillsammans med flera sovrum och möjligheten att skapa fler. Huset har genomgått flera bra renoveringar som installerad bergvärme och förra året renoverades taket, huset fick nya fönster och ny eldriven garageport. I källaren finns tvättstuga och bastu samt en uppgång till garaget. Från vardagsrummet nås även ett inglasat uterum med plats för större möblering och utgång till stenlagd uteplats. Varmbonat förråd samt garage med uppfart för 2-3 bilar. Fastigheten är besiktad och säljarna har tecknat en dolda fel-försäkring. Från Rönnvägen har du promenadavstånd till vackra naturområden, skolor och Märsta Station.

Fakta

Typ
1-familjs friliggande villa
Rum
7 ROK
Sovrum
4
Boarea
121 KVM
Biarea
119 KVM
Fastighetsbeteckning
Norrbacka 1:10
Tomtarea
1008 KVM
Förbesiktad
Ja
Säljarförsäkring
Ja
Adress
Rönnvägen 6
Postnummer
19544
Ort
Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  7 ROK
  Boarea + Biarea
  121 KVM + 119 KVM
  SOVRUM 2
  Föräldrasovrum med utgång till baksidan. Väggarna är ljust tapetserade med en snygg fondvägg. På golvet ljust trälaminatgolv. Tre garderober.
  SOVRUM 3
  Rymligt sovrum med grå tapet, på golvet ljust trälaminatgolv. Tre garderober och en mindre garderob.
  SOVRUM 4/ALLRUM
  Målade väggar i svagt grått och på golvet ljust trälaminatgolv.
  BADRUM
  Fräscht och helrenoverat badrum 2011 med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. En fin badrumsinredning med gott om förvaring, badrumsskåp med belysning, badkar från 2020, bred handfatskommod. Badrummet har fönster och spotlights med dimmer i taket.
  WC
  En ljus och trevlig gästtoalett med fönster (ny wc-stol). På golvet ligger ett grått klinkergolv, väggarna är tapetserade i grått med en matchande bård.
  HALL
  En mycket trevlig och inbjudande hall med en vitmålad trappa till nedre våningen. I hallen finns en rymlig garderob med skjutdörrar. Väggarna är målade i herrgårdsgrått och på golvet ligger ett ljust trälaminatgolv, golvet sträcker sig ända in i allrummet som tidigare har varit ett sovrum.
  KÖK
  Trivsamt, fräsch kök från 2006 med vita köksluckor, svarta bänkskivor med vitt liggande och facetterat kakel. Väggarna är tapetserade i en svagt mönstrad ljus tapet, på golvet ligger ett matchande grått laminat klinkergolv. Diskmaskin, micro som är inbyggd samt fläkt från 2020. Inbyggnadsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Plats för matbord och gott om arbetsyta på båda köksbänkarna.
  SOVRUM 1
  Det minsta sovrummet har ljust tapetserade väggar med fondtapet. På golvet ligger ett ljust trälaminatgolv. En dubbelgarderob.
  VARDAGSRUM
  Vardagsrummet går i vinkel med utgång till den inglasade verandan. Planlösningen ger en stor och luftig yta med plats för större soffgrupp och matgrupp vilket är perfekt för stora sällskap. En mycket trevlig social yta som förlängs via uterummet och samtidigt har koppling till köket via matrummet. Stora fönster i två väderstreck ger gott om ljusinsläpp. Väggarna är ljust tapetserade med en snygg fondvägg, på golvet ligger ett nytt ekparkettgolv.
  Nedre våningen
  Här finns en rymlig gillestuga i vinkel med en öppen spis. Perfekt som ett extra vardagsrum eller lekrum. Utrymmet skulle även kunna delas upp i flera rum. Väggarna är ljust målade med ett snyggt vitlaserat furugolv. En härligt stor tvättstuga som helrenoverades 2010 med kakel/klinker och golvvärme här finns både en dusch och bastu samt en intilliggande WC(ny wc-stol) med handfat. Arbetsbänk med tvättho, tvättpelare, extra arbetsbänk och skåp för förvaring under arbetsbänkarna. Innanför tvättstugan finns pannrummet där den nya bergvärmepumpen står och beredaren som rymmer 200 liter är i rostfritt och från 2010. En rymlig matkällare och klädkammare finns. Ett stort hobbyrum som idag använd till sovrum. Även detta utrymme skulle kunna delas upp till fler rum. Väggarna är ljust tapetserade med en fondvägg och på golvet ligger en heltäckande matta. Från hobbyrummet når man en snickarverkstad som har uppgång till garaget och förrådet.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1-plansvilla med källare
  Byggnadsår
  1971
  Fasad
  Tegel
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Betongplatta
  Fönster
  3-glas
  Tak
  Betongpannor
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Energideklarerades
  2020-04-23
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  80 kWh/m² (Atemp) och år
  Fastighetsbeteckning
  Norrbacka 1:10
  Övrigt
  Fiber finns. 2010 Ny bergvärmepump och bredare. Helrenoverad tvättstuga med golvvärme. Renoverat duschrum i källare. 2012 Nytt badrum på övre våningen 2012 Nya radiatorer i hela fastigheten 2018 Ventilationsdon på övre våningen. Radonsug installerades 2019 Nya fönster hela entréplanet. Nytt tak, papp, läkt och betongpannor. Eldriven garageport 2020 Ny micro, köksfläkt, diskmaskin och bastudörr
 • Allmänt om fastigheten
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  49 718 kr/år
  El: 32 817 KR
  Elförbrukning: 25367 kWh
  VA: 5 049 KR
  Renhållning: 1 053 KR
  Försäkring: 10 188 KR
  Sotning: 611 KR
  Beräknat antal pers
  5
  Taxeringsvärde
  2 887 000 KR
  Summa pantbrev
  2 838 000 KR
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Rymlig och mycket trevlig inglasad altan i väst, nedanför altanen ligger en stenlagd uteplats i väst Vidbyggt garage med ny eldriven garageport (2019) , garageuppfart för 2-3 bilar Varmbonat förråd Växthus Lekstuga
 • Tomt
  Typ av tomt
  Trädgårdstomt
  Tomtyta
  1008 KVM
  Övrigt
  Plan lättskött tomt med gott om utrymme för lek och avkoppling i svårslaget läge. Tomten ramas in av en fin häck och har ett soligt västläge. Fin utsikt över området och ned mot naturområdet Fårhagen med fina promenadstigar. Här finns päron-, äppel-, plommon- och fläderträd. Röda och svarta vinbär, krusbär och hallon.
  Uteplats
  Stort inglasat uterum med utgång från vardagsrummet. Utanför uterummet ligger en stenlagd uteplats som även har utgång från ena sovrummet.
 • Rättigheter & Belastningar
  Planbestämmelser
  Stadsplan
 • Övrigt
  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det populära och trivsamma Norrbacka är lugnt beläget runt vackra naturområden med närhet till vackra skogsområden och öppna landskap. Här finns flera trevliga motions och promenadstråk och Märsta Station ligger en kort promenad bort. Norrbackaskolan har F-6 klasser och i området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vi Märsta Station finns livsmedelsbutik, närservice, vård samt restauranger och café. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna.
  Kommunikation
  Bussar går med anslutning till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Arlanda och Sigtuna och tåg till Uppsala och Stockholm. Stockholm nås på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Planritning
  Markplan
  Källarplan
 • Karta
Utgångspris
4 800 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Assisterande mäklare

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Matrum/Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Allrum/Sovrum
Allrum/sovrum mot hall
Entré
Gäst-WC
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Tvättstuga med dusch och bastu
Tvättstuga med dusch och bastu
WC vid bastu
Sovrum/Hobbyrum
Sovrum/Hobbyrum
Bastu
Lekstuga
Sommarbild baksida
Sommarbild baksida
Markplan
Källarplan

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!