Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Östregårds Väg 8A, BV

MÄRSTA
• Uteplats i bottenplan • Gavelläge • Modern köksö • Rymlig klädkammare • Parkering med elstolpe Nu har du chansen att förvärva en fantastisk 2:a i härligt gavelläge i bottenplan på populära Östregårds väg där parkering med elstolpe ingår i månadsavgiften! Här bor du i en väldisponerad bostad i trivsamma och efterfrågade BoKlok-området. Här finner du en härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplats i sydost, rymligt sovrum, stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig klädkammare. Uteplats i form av en rymlig altan som har direkt tillgång till gräsmattan utanför. Välskött förening och i månadsavgiften ingår det mesta som parkering, värme, vatten, BR-tillägg i hemförsäkringen, bredband 250/250, digital, tv och IP-telefoni. I området finns flera lekplatser och idrottsplan. Naturen och fina promenadstråk finns runt knuten. Centrum och tågstation finns inom 10 minuters gångavstånd, och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats. Flera skolor, förskolor och även gymnasium finns inom promenadavstånd. Välkommen att kontakta mäklaren för fler frågor!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
52 KVM
Våning
1 av 2
Avgift
3 715 KR
Inkl värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni, digital-tv samt bredband 250/250 Mbit
Adress
Östregårds Väg 8A, BV
Postnummer
19532
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  52 KVM
  HALL
  Ljus och inbjudande hall med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns gott om plats för ytterkläder och skor. Även goda förvaringsmöjligheter via garderob.
  KÖK
  Ljust och trevligt kök med härlig öppen planlösning mot vardagsrum som har utgång till den fina uteplatsen. Köket har gott om förvaring. Köksluckorna är i vit kulör med vitkaklat ovanför köksbänken. Säljarna har byggt en modern köksö med förvaring och matplats som de avser att lämna kvar. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, spis, köksfläkt och mikrovågsugn. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.
  VARDAGSRUM
  Ljust och fint vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.
  SOVRUM
  Rymligt sovrum i härligt gavelläge med praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjlighet. Sovrum med plats för dubbelsäng och annan möblemang.
  DUSCHRUM
  Stilrent duschrum med kaklade väggar och praktisk våtrums matta på golvet. Duschrummet består av WC, dusch, handfat, spegelskåp, handduk stork och tvättmaskin. Här finns även ett fönster som gör det enkelt att vädra.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2009
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2023-01-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  106 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Brf BoKlok Ärlingheden II
  Allmänt om föreningen
  Föreningens fastighet färdigställdes 2009 i projekt BoKlok som drevs i ett samarbete mellan Skanska och Ikea. Grundidén var att skapa klokt boende till bra priser. Småskaliga flerbostadshus med låga boendekostnader. Föreningen består av 8 st bostadshus innehållande 46 lägenheter. Till varje hus finns en separat förrådsbyggnad med ett kallförråd till varje lägenhet samt ett gemensamt förråd för trädgårdsredskap mm. Nedervåningarna har uteplats och övervåningarna fina balkonger. Husen i Märsta är av modell Älmhult uppförda helt i trä. Föreningen har inga gemensamma tvättstugor. Separat sophus finns för hushållsavfall. Delar av skötseln som tex plogning sköts av föreningen i egen regi. I månadsavgiften ingår även värme, vatten, p-plats med elstolpe, abonnemang för IP-telefoni och bredband 250/250, digital-tv samt bostadsrättstillägget. Det sk bostadsrättstillägget i hemförsäkringen betalas av föreningen, genom den försäkring som finns för byggnaderna. Varje medlem står för sin egen hemförsäkring i valfritt försäkringsbolag. Föreningen har en egen hemsida: www.brfarlingheden2.se Föreningens mail adress: styrelsen@brfarlingheden2.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Varje bostad har bredband från Telia där 250 mbit ingår, samt kabel-TV och ip-telefoni.
  Parkering
  Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med eluttag som ingår i månadsavgiften. Utöver det finns ett antal gästparkeringar där tillstånd erfordras
  Renoveringar
  Samtliga hus har målats 2023 OVK genomfördes 2023 Nya energideklarationer gjordes 2023 Inga andra arbeten eller större reparationer är planerade i dagsläget (kontrollerat 2024-02-27).
  Ekonomi
  Föreningen planerar eventuellt en avgiftshöjning med 10% efter halvårsskiftet, inget beslut har dock tagits (kontrollerat 2024-02-27). Föreningen gjorde sin första avgiftshöjning sedan 2018 i början av år 2024.
  Övrigt
  Föreningen har en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg fin ingår (2023). Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring.
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 715 KR Inkl värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni, digital-tv samt bredband 250/250 Mbit
  Andel i föreningen
  1,63001%
  Andel av årsavgift
  1,66325%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  362 355 KR
  Total Driftskostnad
  6 876 kr/år
  El: 4 140 KR
  Försäkring: 2 736 KR
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Elkostnaden inkluderar förbrukning samt avgift för elnät.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett förråd i länga som finns på gården.
 • Uteplats & parkering
  Uteplatsen i bottenplan nås från vardagsrummet. Rymlig uteplats i trä som rymmer sittgrupper och växter och med tillgång till gräsmattan utanför.
  Parkering
  En parkeringsplats med elstolpe ingår i avgiften och fås direkt vid inflytt. Det finns även gästparkering. Det finns även möjlighet att använda parkeringen utanför Ärlinghedens förskola (avgiftsfri 24-timmars kommunal parkering).
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Det går fina cykelvägar mot Sigtuna som sammanstrålar med strandpromenaden. Laudons väg ligger fint inbäddat mellan villorna och skogsparti. I närområdet finns flera fina promenadstråk och en fin skogsstig ligger bara några meter från huset. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går längs Stationsgatan och Aspvägen som ansluter sig till Märsta station. Längs Stationsgatan går bussar mot Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 750 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Assisterande mäklare

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!