Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Östregårds Väg 6E

MÄRSTA
Trea på populära Östregårds väg där parkering med elstolpe ingår i månadsavgiften! Två rymliga sovrum som är enkla att möblera. Trivsamt badrum med rejäl tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök med gott om förvaring och arbetsyta samt en matplats vid fönster. Lägenhetens utformning ger dessutom en trevlig social yta där kök och vardagsrum går ihop med utgång till balkongen. Välskött förening och i månadsavgiften ingår det mesta som parkering, värme, vatten, BR-tillägg i hemförsäkringen, bredband 250/250, digital, tv och IP-telefoni. I området finns flera lekplatser och idrottsplan. Naturen och fina promenadstråk finns runt knuten. Centrum och tågstation finns inom 10 minuters gångavstånd, och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats. Flera skolor, förskolor och även gymnasium finns inom promenadavstånd.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
69 KVM
Våning
2 av 2
Avgift
4 846 KR
Inkl värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni, digital-tv samt bredband 250/250 Mbit
Adress
Östregårds Väg 6E
Postnummer
19532
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  69 KVM
  Hall
  Välkomnande hall med plats för klädhängare och skoställ, samt bra förvaring i en klädkammare. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Kök
  Kökets L-form ger gott om arbetsyta och bra förvaring i flera skåp. Här finns även diskmaskin och plats för micro samt dubbel diskho. Ugn med spishäll, fläkt och kyl/frys. Matplats med plats för 4-6 personer vid fönster. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Mycket trevlig gemenskapsyta med öppen planlösning mot kök och gott om ljusinsläpp från två fönsterpartier och balkongdörren i helglas. Här finns bra plats för TV-hörna och övriga möbler. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 1
  Rymligt sovrum som rymmer både dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler som skrivbord eller byrå, och som har mycket bra förvaring i en stor garderob längs ena väggen med skjutdörrar. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 2
  Även detta sovrum är rymligt och har även fönster i två väderstreck. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Trivsamt och rymligt badrum med badkar och rejäl tvättdel! Här finns gott om svängrum och tvättdelen består av tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra med en arbetsbänk ovan. Handfat, badrumsskåp med spegelluckor och WC. Vitt kakel på väggarna och en ljus matta på golvet.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2009
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2023-01-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  106 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Brf BoKlok Ärlingheden II
  Allmänt om föreningen
  Föreningens fastighet färdigställdes 2009 i projekt BoKlok som drevs i ett samarbete mellan Skanska och Ikea. Grundidén var att skapa klokt boende till bra priser. Småskaliga flerbostadshus med låga boendekostnader. Föreningen består av 8 st bostadshus innehållande 46 lägenheter. Till varje hus finns en separat förrådsbyggnad med ett kallförråd till varje lägenhet samt ett gemensamt förråd för trädgårdsredskap mm. Nedervåningarna har uteplats och övervåningarna fina balkonger. Husen i Märsta är av modell Älmhult uppförda helt i trä. Föreningen har inga gemensamma tvättstugor. Separat sophus finns för hushållsavfall. Delar av skötseln som tex plogning sköts av föreningen i egen regi. I månadsavgiften ingår även värme, vatten, p-plats med elstolpe, abonnemang för IP-telefoni och bredband 250/250, digital-tv samt bostadsrättstillägget. Det sk bostadsrättstillägget i hemförsäkringen betalas av föreningen, genom den försäkring som finns för byggnaderna. Varje medlem står för sin egen hemförsäkring i valfritt försäkringsbolag. Föreningen har en egen hemsida: www.brfarlingheden2.se Föreningens mail adress: styrelsen@brfarlingheden2.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Varje bostad har bredband från Telia där 250 mbit ingår, samt kabel-TV och ip-telefoni.
  Parkering
  Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med eluttag som ingår i månadsavgiften. Utöver det finns ett antal gästparkeringar där tillstånd erfordras
  Renoveringar
  Samtliga hus har målats 2023 OVK genomfördes 2023 Nya energideklarationer gjordes 2023 Inga andra arbeten eller större reparationer är planerade i dagsläget (kontrollerat 2024-02-27).
  Ekonomi
  Föreningen planerar eventuellt en avgiftshöjning med 10% efter halvårsskiftet, inget beslut har dock tagits (kontrollerat 2024-02-27). Föreningen gjorde sin första avgiftshöjning sedan 2018 i början av år 2024.
  Övrigt
  Föreningen har en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg fin ingår (2023). Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring.
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 846 KR Inkl värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni, digital-tv samt bredband 250/250 Mbit
  Andel i föreningen
  2,14075%
  Andel av årsavgift
  2,20726%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  481 817 KR
  Total Driftskostnad
  5 700 kr/år
  El: 4 200 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och beror bl.a. på vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett förråd i länga som finns på gården.
 • Balkong & parkering
  Balkongen nås från vardagsrummet. Rymlig balkong i trä som rymmer sittgrupper och växter.
  Parkering
  En parkeringsplats med elstolpe ingår i avgiften och fås direkt vid inflytt. Det finns även gästparkering. Det finns även möjlighet att använda parkeringen utanför Ärlinghedens förskola (avgiftsfri 24-timmars kommunal parkering).
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Det går fina cykelvägar mot Sigtuna som sammanstrålar med strandpromenaden. Laudons väg ligger fint inbäddat mellan villorna och skogsparti. I närområdet finns flera fina promenadstråk och en fin skogsstig ligger bara några meter från huset. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går längs Stationsgatan och Aspvägen som ansluter sig till Märsta station. Längs Stationsgatan går bussar mot Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 895 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök/Vardagsrum
Vardagsrum mot kök
Kök
Kök
Matplats i kök
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Balkong
Balkong
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!