Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Östregårds Väg 2D

MÄRSTA
Trivsam lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt stor balkong i söder som har sol från morgon till kväll. Enhetliga golv med klinker och golvvärme i hallen. Stort sovrum med praktisk klädkammare intill som kan användas till kontor alt extra sovrum då fönster finns. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, ny wc-stol och frostad glasdörr. Gratis gästparkering. I månadsavgiften ingår det mesta som parkering, värme, vatten, bredband, TV och IP-telefoni. Naturen och fina promenadstråk finns runt knuten. Centrum och tågstation finns inom 10 minuters gångavstånd, och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats. Flera skolor, förskolor och även gymnasium finns inom promenadavstånd.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
52 KVM
Våning
2 av 2
Avgift
3 715 KR
Inkl värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni, digital-tv samt bredband 250/250 Mbit
Adress
Östregårds Väg 2D
Postnummer
19532
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  52 KVM
  HALL
  Inbjudande hall med målade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Två inbyggda garderober.
  KÖK
  Ljust och trivsamt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till en stor balkong i söder. Köket går i vitt med vitt kakel ovanför bänkskivan som är i rostfritt och laminat. I köket finner du spis från 2024 med ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Vitmålade väggar och nytt laminatgolv.
  VARDAGSRUM
  Vardagsrum med öppen mot köket vilket ger härlig rymd och ljus från flera fönster och balkongen. Vitmålade väggar och nytt laminatgolv.
  SOVRUM
  Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Härlig färg på väggarna med nytt laminatgolv. I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare med fönster.
  KLÄDKAMMARE
  Rymlig klädkammare som med fördel kan användas till kontor eller ett litet barnrum då rummet har fönster. Vitmålade väggar och nytt laminatgolv.
  BADRUM
  Rymligt och funktionellt badrum med egen tvättdel. Här finns även ett litet fönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Badkar, ny wc-stol, handfat med spegelskåp samt handdukshängare. Tvättdel med tvättmaskin och arbetsbänk. De finns även extra skåp för förvaring. Vitt kakel på väggarna och ljus matta på golvet. Ny frostad dörr till badrummet som ger extra ljusinsläpp.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2009
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2023-01-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  106 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Brf BoKlok Ärlingheden II
  Allmänt om föreningen
  Föreningens fastighet färdigställdes 2009 i projekt BoKlok som drevs i ett samarbete mellan Skanska och Ikea. Grundidén var att skapa klokt boende till bra priser. Småskaliga flerbostadshus med låga boendekostnader. Föreningen består av 8 st bostadshus innehållande 46 lägenheter. Till varje hus finns en separat förrådsbyggnad med ett kallförråd till varje lägenhet samt ett gemensamt förråd för trädgårdsredskap mm. Nedervåningarna har uteplats och övervåningarna fina balkonger. Husen i Märsta är av modell Älmhult uppförda helt i trä. Föreningen har inga gemensamma tvättstugor. Separat sophus finns för hushållsavfall. Delar av skötseln som tex plogning sköts av föreningen i egen regi. I månadsavgiften ingår även värme, vatten, p-plats med elstolpe, abonnemang för IP-telefoni och bredband 250/250, digital-tv samt bostadsrättstillägget. Det sk bostadsrättstillägget i hemförsäkringen betalas av föreningen, genom den försäkring som finns för byggnaderna. Varje medlem står för sin egen hemförsäkring i valfritt försäkringsbolag. Föreningen har en egen hemsida: www.brfarlingheden2.se Föreningens mail adress: styrelsen@brfarlingheden2.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Varje bostad har bredband från Telia där 250 mbit ingår, samt kabel-TV och ip-telefoni.
  Parkering
  Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med eluttag som ingår i månadsavgiften. Utöver det finns ett antal gästparkeringar där tillstånd erfordras
  Renoveringar
  Samtliga hus har målats 2023 OVK genomfördes 2023 Nya energideklarationer gjordes 2023 Inga andra arbeten eller större reparationer är planerade i dagsläget (kontrollerat 2024-02-27).
  Ekonomi
  Föreningen planerar eventuellt en avgiftshöjning med 10% efter halvårsskiftet, inget beslut har dock tagits (kontrollerat 2024-02-27). Föreningen gjorde sin första avgiftshöjning sedan 2018 i början av år 2024.
  Övrigt
  Föreningen har en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg fin ingår (2023). Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring.
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 715 KR Inkl värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni, digital-tv samt bredband 250/250 Mbit
  Andel i föreningen
  1,66323%
  Andel av årsavgift
  1,66325%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  343 555 KR
  Total Driftskostnad
  6 227 kr/år
  El: 4 511 KR
  Försäkring: 1 716 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och beror bl.a. på vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett förråd i länga som finns på gården.
 • Balkong & parkering
  Stor balkong med söderläge
  Parkering
  En parkeringsplats per lägenhet inklusive motorvärmaruttag ingår i avgiften. Föreningen har även flertalet gästparkeringar. Det finns även möjlighet att använda parkeringen utanför Ärlinghedens förskola (avgiftsfri 24-timmars kommunal parkering).
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Det går fina cykelvägar mot Sigtuna som sammanstrålar med strandpromenaden. Laudons väg ligger fint inbäddat mellan villorna och skogsparti. I närområdet finns flera fina promenadstråk och en fin skogsstig ligger bara några meter från huset. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går längs Stationsgatan och Aspvägen som ansluter sig till Märsta station. Längs Stationsgatan går bussar mot Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 700 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!