Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Odenvägen 9, BV

Märsta
Totalrenoverad tvåa från 2015 på populära Odenvägen! Mycket bra läge med endast en kort promenad till Märsta Station och Märsta Centrum, och samtidigt lugnt mellan villaområden med naturen runt hörnet. Parkeringsplats kan övertas direkt och bekväm entré på markplan utan trappor! Här är det bara att flytta in. Hela lägenheten har en genomgående hög nyproduktionsstandard med ekparkettgolv samt vitmålade väggar som bevarats då nuvarande ägare har varit sparsam med hyllor/tavlor på väggarna. Påkostat kök från Marbodal med maskiner från Siemens som har gott om arbetsyta i sin L-form och bra förvaringsmöjligheter. Modernt badrum med detaljer som stor inbyggd spegel, takdusch, golvvärme, handdukstork och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Stor uteplats med gräsplätt utanför. Förråd finns bekvämt i samma hus bredvid lägenhetsdörren. I föreningen finns även bastu, tvättstuga och cykelförråd. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice. Från Märsta Station nås Stockholm och Uppsala på ca 20 min vardera, och Arlanda på ca 15 min. Området runt Odenvägen är idylliskt och lugnt och trivsamt med närhet till allt. Varmt välkomna!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
54 KVM
Kommentar
Föreningen benämner arean som bruksarea (BRA)
Våning
1 av 3
Avgift
3 213 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Odenvägen 9, BV
Postnummer
19542
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  54 KVM
  Allmänt
  Föreningen benämner arean som bruksarea (BRA)
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr med vit insida som matchar lägenhetens interiör. Rymlig hall med gott om svängrum och plats för hatthylla och skoställ samt bra förvaring i 4 inbyggda garderober. Den moderna nyproduktionsstandarden presenterar sig direkt med ett ekparkettgolv som går enhetligt genom lägenheten samt vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och ger extra rymd. I vardagsrummet ryms enkelt TV-hörna, soffgrupp, matbord och övriga möbler som kontorshörna. Trevlig och social planlösning med direkt anslutning till köket. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.
  Kök
  Modernt kök från Marbodal från 2015 med maskiner från Siemens. Stilrent utförande med beslag i borstat stål, inbyggnadsugn och micro i rostfritt samt induktionshäll. Integrerad diskmaskin och kyl/frys. Trivsamt kök med goda arbets- och förvaringsytor tack vare kökets L-form. Ekparkett på golvet, vitt kakel och vitmålade väggar. Matplats för 4-6 personer och utgång till uteplatsen.
  Sovrum
  Sovrum med plats för säng, nattduksbord och övriga möbler som byrå, garderob eller kontorshörna. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Stort och modernt badrum från 2015 med snyggt liggande kakel på väggarna och ett matchande klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Takdusch bakom snygg duschvägg och uppvärmd handdukstork. Bred handfatskommod med en stor och inbyggd spegel ovan. Väl tilltagen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan som ger bra arbetsyta. Belysning från infällda spotlights i taket.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggår, kommentar
  Husen totalrenoverades 2015
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation m värmeåtervinning
  Energideklarerades
  2015-10-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  245 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Energideklarationen utfördes medan husen var under upprustning.
 • Förening
  Namn
  Brf Äppelparken i Sigtuna
  Allmänt om föreningen
  Brf Äppelparken i Sigtuna bildades 2015 och är belägen på Odenvägen 9-39, 41 A-C, 43-57 i Märsta. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2015 och består av tre flerbostadshus 2-2½ våningar med 29 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1929, 1989 och 2007. Under 2015 genomgick alla tre husen en totalrenovering. Det finns även en bastu för föreningens medlemmar att hyra. Lägenhets fördelning: 2 rok: 16 st 3 rok: 13 st Total boyta: 1794 kvm Energideklarationen utfördes medan husen var under upprustning.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV och bredband via Tele2.
  Parkering
  Vid överlåtelse ingår parkeringsplats. Den nya ägaren kan välja att ta över den tidigare ägarens plats. Parkering hyrs för 400 kr/mån.
  Renoveringar
  Föreningens energideklaration upprättades medan byggnaderna var under renovering (se energideklarationen). Föreningen har en ny energideklaration på gång.
  Ekonomi
  Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2024-01-25).
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 213 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  3,010006%
  Andel av årsavgift
  3,01003%
  Total Driftskostnad
  6 035 kr/år
  El: 3 879 KR
  Elförbrukning: 1146 kWh
  Försäkring: 2 156 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på varje boendes förbrukning och vilket avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Lägenhetens förråd finns i samma hus, bekvämt bredvid lägenhetsdörren. I samma hus finns även ett cykelförråd. På Odenvägen 41 C finns cykelrum, föreningens bastu och tvättstugan (det finns även tvättmaskin och torktumlare i lägenheten).
 • Uteplats & parkering
  Stor uteplats som rymmer större möblering som sittgrupper och matbord. Nås från vardagsrummet. Utanför uteplatsen finns en gräsplätt och lägenhetens parkeringsplats finns precis utanför.
  Parkering
  Parkeringsplats kan övertas direkt. Hyrs för 400 kr/mån. Är belägen endast ett fåtal meter från lägenheten.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Odenvägen har ett centralt läge och även närhet till skogsområden och öppna landskap. Nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice. Förskola/Skola I närheten finns förskolor och skolor. Förskolan Sätuna ligger på Södergatan. Förskolan Smedjan på Tallstigen. På Dragonvägen finns förskolan Kanonkullen som är en fristående förskola. Skutan och Norrbackaskolan ligger på Odensalavägen och Lyan (öppet dygnet runt) ligger på Ekorrevägen. Det finns två skolor i närheten, Sätunaskolan årskurs F-6. Norrbackaskolan årskurs F-6 och Arlandagymnasiet nås via buss från Märsta Station.
  Kommunikation
  Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Sovrum
Uteplats
Uteplats
Uteplats
Planlösning
Föreningens gemensamma uteplats

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!