Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Odenvägen 41C

Märsta
Mycket trivsam och modern tvåa i hus och lägenhet som totalrenoverats 2015. Parkeringsplats kan övertas direkt och bekväm entré på markplan! Här är det bara att flytta in. Hela lägenheten har en genomgående hög nyproduktionsstandard med ekparkettgolv samt vitmålade väggar som bevarats då nuvarande ägare har varit sparsam med hyllor/tavlor på väggarna. Påkostat kök från Marbodal med maskiner från Siemens som har gott om arbetsyta i sin U-form och bra förvaringsmöjligheter. Modernt badrum med detaljer som stor inbyggd spegel, takdusch, golvvärme, handdukstork och tvättpelare. Rymligt sovrum och vardagsrum med fönster i två väderstreck och ett fönsterparti i burspråk i vardagsrummet med djup blombräda som ger hela lägenheten en trevlig karaktär. Totalt har lägenheten fönster i tre väderstreck vilket ger extra ljus och rymd. Gemensam uteplats på stort trädäck och entré via säkerhetsdörr. Förråd och bastu finns i samma hus. Tvättstugan ligger i byggnaden intill (det finns även tvättmaskin och torktumlare i lägenheten). Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice. Området runt Odenvägen är idylliskt och lugnt och trivsamt med närhet till allt. Varmt välkomna!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
59 KVM
Lgh nummer
21
Våning
1 av 2
Avgift
3 511 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Odenvägen 41C
Postnummer
19542
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  59 KVM
  Allmänt
  Föreningen benämner arean som bruksarea (BRA)
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr med vit insida som matchar lägenhetens interiör. Rymlig hall med goda utrymmen för möblering och exempelvis byråer/garderober för extra förvaring. Ljus hall där hatthylla och skoställ ryms. Den moderna nyproduktionsstandarden presenterar sig direkt med ett enhetligt ekparkettgolv som går enhetligt genom lägenheten samt vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Stort och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och ett stort, charmigt fönsterparti i burspråks-stil med extra djup blombräda som blir en fin inredningsdetalj. I vardagsrummet ryms enkelt TV-hörna, soffgrupp, matbord och övriga möbler. Trevlig och social planlösning med direkt anslutning till köket. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.
  Kök
  Modernt kök från Marbodal från 2015 med maskiner från Siemens. Stilrent utförande med vita luckor, beslag i borstat stål, inbyggnadsugn och micro i rostfritt samt induktionshäll. Integrerad diskmaskin och kyl/frys. Trivsamt kök med goda arbets- och förvaringsytor tack vare kökets U-form. Välplacerat fönster ovan diskbänk. Ekparkett på golvet, vitt kakel och vitmålade väggar. Mellan köket och vardagsrummet finns en given plats för matbord och tack vare planlösningen finns flera alternativ till möblering och storlek på matbord.
  Sovrum
  Stort sovrum med fönster i två väderstreck vilket ger extra ljus och rymd. Här finns gott om utrymme för möblering som dubbelsäng, nattduksbord, byråer/garderober och övriga möbler. Här står idag en platsbyggd dubbelgarderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Stort och modernt badrum från 2015 med snyggt liggande kakel på väggarna och ett matchande klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Takdusch bakom snygg duschvägg och uppvärmd handdukstork. Bred handfatskommod med en stor och inbyggd spegel ovan. Här finns även ett fönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggår, kommentar
  Husen totalrenoverades 2015
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation m värmeåtervinning
  Energideklarerades
  2015-10-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  245 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Energideklarationen utfördes medan husen var under upprustning.
 • Förening
  Namn
  Brf Äppelparken i Sigtuna
  Allmänt om föreningen
  Brf Äppelparken i Sigtuna bildades 2015 och är belägen på Odenvägen 9-39, 41 A-C, 43-57 i Märsta. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2015 och består av tre flerbostadshus 2-2½ våningar med 29 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1929, 1989 och 2007. Under 2015 genomgick alla tre husen en totalrenovering. Det finns även en bastu för föreningens medlemmar att hyra. Lägenhets fördelning: 2 rok: 16 st 3 rok: 13 st Total boyta: 1794 kvm Energideklarationen utfördes medan husen var under upprustning.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV och bredband via Com-Hem.
  Parkering
  Vid överlåtelse ingår parkeringsplats. Den nya ägaren kan välja att ta över den tidigare ägarens plats. 300 kr/mån
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 511 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  3,2887066%
  Andel av årsavgift
  3,28874%
  Total Driftskostnad
  5 040 kr/år
  El: 3 540 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på varje boendes förbrukning och vilket avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Lägenhetens Förråd och föreningens bastu finns i samma hus. Tvättstugan ligger i byggnaden intill (det finns även tvättmaskin och torktumlare i lägenheten).
 • Uteplats & parkering
  Stor trädäckad uteplats som är gemensam. Här finns gott om utrymme för diversemöbler och en trevlig yta för större sällskap. Söderläget ger sol långa dagar.
  Parkering
  Parkeringsplats kan övertas direkt. Hyrs för 300 kr/mån.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Odenvägen har ett centralt läge och även närhet till skogsområden och öppna landskap. Nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice. Förskola/Skola I närheten finns förskolor och skolor. Förskolan Sätuna ligger på Södergatan. Förskolan Smedjan på Tallstigen. På Dragonvägen finns förskolan Kanonkullen som är en fristående förskola. Skutan och Norrbackaskolan ligger på Odensalavägen och Lyan (öppet dygnet runt) ligger på Ekorrevägen. Det finns två skolor i närheten, Sätunaskolan årskurs F-6. Norrbackaskolan årskurs F-6 och Arlandagymnasiet nås via buss från Märsta Station.
  Kommunikation
  Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 695 000 KR

Budgivning

# Datum Bud Status
1 Tisdag 29/9 kl 11:50 1 650 000 KR Deltar
2 Tisdag 29/9 kl 11:48 1 635 000 KR Deltar
1 Tisdag 29/9 kl 11:06 1 625 000 KR Deltar
2 Tisdag 29/9 kl 10:56 1 600 000 KR Deltar
1 Måndag 28/9 kl 11:32 1 500 000 KR Deltar

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Gemensam uteplats
Vardagsrum
Vardagsrum/Kök
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Badrum
Vardagsrum från hall
Hall
Gemensam uteplats
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!