Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Odensalavägen 46

MÄRSTA
Mycket trivsam gavel-tvåa bekvämt belägen på andra våningen och med hiss! Tack vare gavelläget ges fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och rymd till hela lägenheten. Lägenheten får även två uteplatser med balkong och en egen plats på hörnet i loftgången vid lägenhetens entré. Ett stort sovrum men en väl tilltagen klädkammare som ger mycket bra förvaringsmöjlighet. Hela lägenheten har hög nyproduktionsstandard med påkostade materialval och modernt kök och badrum. Köket är från Marbodal och är utrustat med en komplett maskinpark och i det helkaklade badrummet finns golvvärme, handdukstork och kombimaskin. Balkongen nås från vardagsrummet och har ett västläge med sol långa dagar. Lägenheten är mycket välvårdad och nyproduktionsstandarden erbjuder fina ytskikt som klinkergolv i hallen, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Lugnt område nära naturen och med promenadavstånd till Märsta Station. Bussar går precis utanför fastigheten. Närhet till Märsta Station, gym och Sätuna Torg. Sätuna Torg genomgår en stor renovering och ett nytt torg med nya lokaler och verksamheter planeras vilket kommer bli en helt ny knutpunkt. Från Märsta Station tar du dig enkelt till Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
51 KVM
Våning
2 av 4
Hiss
Ja
Avgift
5 704 KR
I avgiften ingår värme, VA, förråd
Adress
Odensalavägen 46
Postnummer
19543
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Norrbacka
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  51 KVM
  Hall
  Lägenhetens träffsäkra stil och höga standard presenterar sig direkt i hallen. Entré via säkerhetsdörr. Mycket praktisk hall med ett ljust fint klinkergolv tillsammans med vitmålade väggar. Plats för klädhängare, skoställ och förvaringsmöbler eller sideboard.
  Kök
  Modernt kök från Marbodal som går i vitt med ett fint vitt mosaikkakel ovan köksbänken. Handtag i stål och laminatbänkskiva i grått. Kökets L-form ger gott om arbetsyta och bra förvaring i skåp och här finns även en bra plats för matbord. Maskinparken från Electrolux består av diskmaskin, kyl/frys, ugn med spishäll, micro och fläkt. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Gavelläget ger fönster i två väderstreck vilket ger mer ljus och rymd till hela lägenheten med balkongdörr i helglas! Gott om plats för TV-hörna och matbord mellan kök och vardagsrum. Tillsammans med utgången till balkongen skapas här en trevlig social yta. Fönstren och balkongen har ett västläge vilket skapar en ljus lägenhet och balkongen får sol långa dagar. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum
  Sovrum som är enkelt att möblera och rymmer dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler som garderob eller byrå. Tack vare lägenhetens läge på hörnet av huset ges ett privat läge utan insyn. Här finns även en stor klädkammare som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Stilrent och helkaklat badrum med handdukstork och golvvärme. Tvättdel bestående av kombimaskin, arbetsbänk och skåp för förvaring. Rymlig duschörna bakom glasvägg. Bred handfatskommod med tillhörande förvaring och stor spegel ovan. Ett fönster ger extra ljus och vädringsmöjlighet.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
  Energideklarerades
  2020-12-01
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  63 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Norrbacka Park
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheten Norrbacka 1:50 som bebyggdes år 2016 av Rikshem med ett bostadshus. I föreningen finns 26 lägenheter samt källarförråd, cykel- och rullstolsförråd och utrymme för cyklar. Källaren är även skyddsrum. Modernt hus där lägenheterna har 3-glas fönster och värms upp via fjärrvärme med ventilation som är mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning. Ljust och fint trapphus med fönster på varje våningsplan och loftgångar till vissa av lägenheterna. Postboxar finns i entrén och utanför lägenheterna finns tidningshållare. Varje lägenhetsinnehavares elförbrukning mäts individuellt, och man tecknar eget abonnemang med elleverantören för sin förbrukning. I närheten av huset finns en miljöstuga. Lägenhetsfördelning: 1 rok: 11 st 2 rok: 4 st 2 rok etage: 8 st 3 rok: 3 st Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector försäkring via Bolinder & Co. Föreningen har förvaltning via Riksbyggen.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Huset är försett med digital-TV, bredbandstelefoni och bredband via fiber. Fiberlösningen erbjuder att den boende har ett brett urval av olika leverantörer för bredband, TV och telefoni.
  Parkering
  Det finns gästparkering i området. Via Parkando finns möjlighet att ställa sig i kö till parkeringsplatserna i området. Stena Fastigheters hyresgäster prioriteras, och utomstående kan ha möjlighet att hyra plats vid vakans.
  Renoveringar
  Det finns inga planerade renoveringar (kontrollerat 2023-11-24). Vid tvåårs-besiktningen så gjordes målningsförbättringar i vissa av lägenheterna.
  Ekonomi
  I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat 2024-01-12).
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  5 704 KR I avgiften ingår värme, VA, förråd
  Andel i föreningen
  4,23274%
  Andel av årsavgift
  4,23276%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  529 715 KR
  Total Driftskostnad
  7 201 kr/år
  El: 4 800 KR
  Elförbrukning: 1836 kWh
  Försäkring: 2 401 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och påverkas av den boendes förbrukning och vilka avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  I källaren finns lägenhetens förråd. På våning 1 finns barnvagns- och rullstolsförråd. Utanför huset finns cykelställ och det finns plats för cyklar i källaren.
 • Balkong & parkering
  Tack vare lägenhetens gavelläge i huset erbjuds två uteplatser. Stor balkong i soligt västläge med sol långa dagar med utgång från vardagsrummet. Då lägenheten ligger på hörnet så finns även en uteplats i loftgången att utnyttja.
  Parkering
  Det finns gästparkering i området. Via Parkando finns möjlighet att ställa sig i kö till parkeringsplatserna i området. Stena Fastigheters hyresgäster prioriteras, och utomstående kan ha möjlighet att hyra plats vid vakans.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det populära och trivsamma Norrbacka är lugnt beläget runt vackra naturområden med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här finns flera trevliga motions och promenadstråk och Märsta Station ligger en kort promenad bort. Norrbackaskolan med F-6 klasser ligger alldeles i närheten och i området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Gym (Träna Mer) finns i närheten och populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Märsta Station finns närservice, vård samt restauranger och café. Sätuna Torg genomgår nu en stor renovering och nya lokaler och verksamheter planeras vilket kommer skapa en helt ny knutpunkt. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna.
  Kommunikation
  Märsta Station nås enkelt via promenad. Bussar går längs Odensalavägen med anslutning till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Arlanda och Sigtuna och tåg till Uppsala och Stockholm. Stockholm nås på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 450 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Kök mot vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Hall
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Balkong
Balkong
Balkong
Uteplats loftgång
Planlösning
Uteplats loftgång

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!