Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Odensalavägen 4

MÄRSTA
• Andrahandsuthyrningar godkänns • Etagelägenhet, högst upp i huset • Balkong • Hiss i huset • Marbodalkök Högst upp i huset med hiss finner du denna stilrena etagelägenhet med balkong. Här bor du i ett modernt boende utöver det vanliga med unik planlösning och nyproduktionsstandard. Hela lägenheten har påkostade och stilrena materialval och ytskikt som ekparkett på golven, vitmålade väggar, klinkergolv i hallen och rostfria maskiner i kök från Marbodal. Badrummet har golvvärme och ett fönster och sovrummets takhöjd upp till nock förstärker känslan av ett unikt boende där även ett takfönster finns. Balkongens söderläge ger sol långa dagar och högst upp i huset har du ett privat läge och häftig utsikt. Lugnt område nära naturen och med promenadavstånd till Märsta Station. Bussar går precis utanför föreningens fastighet. Närhet till Märsta Station, gym och Sätuna Torg. Från Märsta Station tar du dig enkelt till Arlanda, Stockholm och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
51 KVM
Våning
5 av 5
Hiss
Ja
Avgift
4 561 KR
I månadsavgiften ingår värme, VA. Grundutbud för bredband (fiber), digital-TV och telefoni från Telia. Förråd och BR-tillägg i hemförsäkringen.
Adress
Odensalavägen 4
Postnummer
19543
Ort
MÄRSTA
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  51 KVM
  HALL
  Rymlig hall med stengrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en garderobsvägg med skjutdörrar i spegel. Entré via säkerhetsdörr. Redan i hallen presenterar sig lägenhetens skick och ljus med snyggt stengrått klinkergolv som övergår till ekparkett och vitmålade väggar. Här finns även ett praktiskt städskåp och vit klädhängare med hatthylla samt plats för skoställ. Tack vare gavelläget slutar loftgången vid lägenhetens entré, vilket möjliggör en andra uteplats.
  KÖK
  Modernt och påkostat kök från Marbodal som går i vitt. Här finns gott om arbetsyta och bra förvaring i skåp och skafferi. Släta luckor, vitt stänkskydd ovan köksbänken i grått laminat med kant i rostfritt. Maskinparken från Electrolux är i rostfritt stål och består av diskmaskin, kyl/frys, ugn med spishäll, microvågsugn och fläkt. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  VARDAGSRUM
  Lägenhetens planlösning ger en trevlig social yta på entréplanet med mycket ljus. Här finns bra utrymme för matplats, TV-höra och övriga möbler. Högst upp i huset ges ett privat läge ovan grannhusens tak med milsvid utsikt. Utgång till balkongen i söder som får sol långa dagar med träplattor på golvet. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  SOVRUM
  Mycket trivsamt sovrum med högt i tak (upp till nock). Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler för t.ex. förvaring eller skrivbord. En klädkammare bakom skjutdörrar ger bra förvaringsmöjligheter. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Lägenhetens planlösning ger verkligen sovrummet sin egen del av lägenheten och nås via en fin trapp i vitt och ek.
  BADRUM
  Stilrent och helkaklat badrum med handdukstork och golvvärme. Tvättdel bestående av kombimaskin, arbetsbänk och skåp för förvaring. Dusch bakom glasvägg. Bred handfatskommod med tillhörande förvaring och spegel med belysning ovan. Ett fönster ger extra ljusinsläpp.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2015-2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation
  Energideklarerades
  2020-12-01
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  67 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Brf Norrbacka Äng
  Allmänt om föreningen
  Brf Norrbacka Äng registrerades år 2015 och äger fastigheten Sigtuna Norrbacka 1:49. Fastigheten bebyggdes år 2015 med 1 bostadshus och 30 st bostadsrättslägenheter. Föreningen har ekonomisk och teknisk förvaltning via Riksbyggen. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägget för medlemmarnas lägenheter. Andrahandsuthyrningar godkänns utan krav på giltiga skäl. Det är möjligt att hyra i andrahand med 1 år i taget. Sen är det avgift på andrahandsuthyrning på 487 kr/månad för i år och kommer sannolikt höjas nästa år (kontrollerat 2023-12-12). Lägenhetsfördelning: 1 rok - 11 st 2 rok - 19 st (varav 9 st etagelägenheter) Total bostadsyta: 1 307 kvm Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://brfnorrbackaang.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Fiber är draget till huset och lägenheterna. Det finns bredband, bredbandstelefoni och digital-TV via Telia. Basutbudet inkl. tv-box och router från Telia ingår i månadsavgiften.
  Parkering
  Det finns gästparkeringar i området. Via Parkando finns möjlighet att ställa sig i kö till parkeringsplatserna i området. Stena Fastigheters hyresgäster prioriteras, och utomstående kan ha möjlighet att hyra plats vid vakans.
  Renoveringar
  2023 - Stamspolning. Oljat loftgångar och närliggande träbalkar. 2022 - OVK Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig till år 2034. Kontakta ansvarig mäklare för mer information (kontrollerat 2023-12-12).
  Ekonomi
  I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat 2024-01-07).
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 561 KR I månadsavgiften ingår värme, VA. Grundutbud för bredband (fiber), digital-TV och telefoni från Telia. Förråd och BR-tillägg i hemförsäkringen.
  Andel i föreningen
  3,728%
  Andel av årsavgift
  3,73%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  496 092 KR
  Total Driftskostnad
  6 756 kr/år
  El: 1 800 KR
  Försäkring: 2 196 KR
  Övrigt: 2 760 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  I övrigt är nätavgiften från Vattenfall Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett källarförråd. Cykelförråd finns i källaren. På varje våningsplan finns cykel-/barnvagnsförråd.
 • Balkong & parkering
  Högst upp i huset så är det svårt att få ett bättre balkongläge. Här har du ett fritt läge med milsvid utsikt över omgivningarna. Söderläget ger sol långa dagar och den breda balkongen erbjuder större möbleringsyta för sittgrupper och växter.
  Parkering
  Det finns gästparkeringar i området. Via Parkando finns möjlighet att ställa sig i kö till parkeringsplatserna i området. Stena Fastigheters hyresgäster prioriteras, och utomstående kan ha möjlighet att hyra plats vid vakans.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det populära och trivsamma Norrbacka är lugnt beläget runt vackra naturområden med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här finns flera trevliga motions och promenadstråk och Märsta Station ligger en kort promenad bort. Norrbackaskolan med F-6 klasser ligger alldeles i närheten och i området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Gym (Träna Mer) finns i närheten och populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vi Märsta Station finns närservice, vård samt restauranger och café. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna.
  Kommunikation
  Märsta Station nås enkelt via promenad. Bussar går längs Odensalavägen med anslutning till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Arlanda och Sigtuna och tåg till Uppsala och Stockholm. Stockholm nås på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Entréplan
  Övre plan
 • Karta
Utgångspris
1 395 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Assisterande mäklare

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!