Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Odensalavägen 4

Märsta
Mycket trivsam etta från 2016 med balkong i ett av föreningens bästa lägen, högt upp i huset med hiss. Balkongens läge ger fri utsikt över grannhusens tak och får tack vare söderläget sol långa dagar, vilket även ger fri utsikt från lägenheten och behagligt ljusinsläpp. Lugnt område nära naturen och med promenadavstånd till Märsta Station. Lägenheten är mycket välvårdad och nyproduktionsstandarden erbjuder fina ytskikt som klinkergolv i hallen, ekparkettgolv och vitmålade väggar samt påkostat stilrent badrum och modernt kök från Marbodal. Bussar går precis utanför föreningens fastighet. Närhet till Märsta Station, gym och Sätuna Torg med bl.a. livsmedelsbutik. Från Märsta Station tar du dig enkelt till Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
1 ROK
Boarea
33 KVM
Lgh nummer
202074001-1205
Våning
3 av 4
Hiss
Ja
Avgift
2 197 KR
I månadsavgiften ingår värme, VA, grundutbud bredband, TV, telefoni. Förråd och BR-tillägg i hemförsäkringen.
Adress
Odensalavägen 4
Postnummer
19543
Ort
Märsta
Område
Märsta - Norrbacka
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  1 ROK
  Boarea
  33 KVM
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr. Redan i hallen presenterar sig lägenhetens skick och ljus med snyggt stengrått klinkergolv som övergår till ekparkett och vitmålade väggar. Här finns även ett praktiskt städskåp och vit klädhängare med hatthylla samt plats för skoställ.
  Badrum
  Stilrent och helkaklat badrum med handdukstork och golvvärme. Tvättdel bestående av kombimaskin, arbetsbänk och skåp för förvaring. Dusch bakom glasvägg. Bred handfatskommod med tillhörande förvaring och spegel med belysning ovan.
  Kök
  Modernt kök från Marbodal som går i vitt med rostfria beslag och ett fint vitt kakel ovan köksbänken. Kökets L-form ger gott om arbetsyta och bra förvaring i skåp och här finns även en bra plats för matbord. Maskinparken från Electrolux består av diskmaskin, kyl/frys, ugn med spishäll, micro och fläkt. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Lägenhetens öppna planlösning ger en trevlig social yta med mycket ljus. Näst högst upp i huset ger ett läge ovan grannhusens tak vilket ger en fri utsikt och extra ljusinsläpp. Här ryms både säng och soffgrupp samt matbord vid köket. Från vardagsrummet nås även balkongen i sitt soliga söderläge. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2015-2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation
 • Förening
  Namn
  Brf Norrbacka Äng
  Allmänt om föreningen
  Brf Norrbacka Äng registrerades år 2015 och äger fastigheten Sigtuna Norrbacka 1:49. Fastigheten bebyggdes år 2015 med 1 bostadshus och 30 st bostadsrättslägenheter. Föreningen har ekonomisk och teknisk förvaltning via Riksbyggen. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägget för medlemmarnas lägenheter. Lägenhetsfördelning: 1 rok - 11 st 2 rok - 19 st (varav 9 st etagelägenheter) Total bostadsyta: 1 307 kvm
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Fiber är draget till huset och lägenheterna. Det finns bredband, bredbandstelefoni och digital-TV via Telia. Basutbudet inkl. tv-box och router från Telia ingår i månadsavgiften.
  Parkering
  I området har Rikshem parkeringsplatser i direkt anslutning till föreningens fastighet. Ansökan för parkeringsplats görs via Rikshem. P-plats kan hyras för 320 kr/mån. P-plats med el kan hyras för 420 kr/mån. Separat kö. Det görs en årlig höjning med 2% på parkeringshyran. Det finns gästparkeringar i området.
  Renoveringar
  I dagsläget finns inga renoveringar planerade (kontrollerat 2019-12-02). Föreningen har 5 års-garanti sedan huset byggdes klart. Föreningen kommer att diskutera 5-års besiktning 2021. 2-års besiktning genomfördes 2018.
  Ekonomi
  Föreningen har som plan att genomföra en årlig höjning av avgiften med 2%.
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  2 197 KR I månadsavgiften ingår värme, VA, grundutbud bredband, TV, telefoni. Förråd och BR-tillägg i hemförsäkringen.
  Andel i föreningen
  2,74521%
  Andel av årsavgift
  2,7448%
  Total Driftskostnad
  3 970 kr/år
  El: 2 720 KR
  Försäkring: 1 250 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett källarförråd. Cykelförråd finns i källaren. På varje våningsplan finns cykel-/barnvagnsförråd.
 • Balkong
  Balkong i ett av föreningens bästa lägen med fri utsikt över grannhusens tak. Söderläget ger sol långa dagar.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det populära och trivsamma Norrbacka är lugnt beläget runt vackra naturområden med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här finns flera trevliga motions och promenadstråk och Märsta Station ligger en kort promenad bort. Norrbackaskolan med F-6 klasser ligger alldeles i närheten och i området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Gym (Träna Mer) finns i närheten och populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vi Märsta Station finns livsmedelsbutik, närservice, vård samt restauranger och café. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna.
  Kommunikation
  Märsta Station nås enkelt via promenad. Bussar går längs Odensalavägen med anslutning till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Arlanda och Sigtuna och tåg till Uppsala och Stockholm. Stockholm nås på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 295 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!