Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Norrbackavägen 2, nb

Märsta
Unikt tillfälle att förvärva lägenheter i Tågmästaren +55 boende. Stor 2:a med inglasat uterum (12,5 kvm). Stort badrum, klädkammare intill. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Delvis behov av renovering. Trivsamt med mycket centralt läge. Tvättstuga och gemensamhetslokaler i markplan. Varmt välkomna!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
77 KVM
Lgh nummer
1
Våning
av 4
Hiss
Ja
Avgift
6 693 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Norrbackavägen 2, nb
Postnummer
19545
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  77 KVM
  Allmänt
  Du måste ha fyllt 55 år för att få köpa denna lägenhet. Rymlig, trivsam och mycket ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck och ett stort inglasat uterum på 12,5 kvm samt med utgång till en insynsskyddad uteplats. Lägenheten har bra med förvaringsmöjligheter, stor klädkammare/klädvårdsrum med fönster, med genomgång till badrum och sovrum. Matplatsen ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har förberedd anslutning för diskmaskin samt en ny ugn 2020. Stort badrum med plats för både badkar och dusch. Lägenheten är förberedd för anslutning för tvättmaskin, fönster finns. Parkett i vardagsrum och matplats, övriga rum linoleum alt plastmattor. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet och den fina insynsskyddade uteplatsen. Porttelefon finns.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Bostadsrätt
  Byggnadsår
  1990
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2010-05-21
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  136 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Tvättstugan ligger i markplan. En mycket fin gemensamhetslokal finns att tillgå för större sammankomster.
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Tågmästaren
  Allmänt om föreningen
  Brf Tågmästaren är ett +55-boende som ofta anordnar aktiviteter och sammankomster med tillgång till en gemensamhetslokal i entréplanet. Det finns en gästlägenhet i grannföreningen Brf Stinsen som kan hyras. Det finns även bastu att boka i grannföreningen. Bouleplats finns i närheten. Föreningen äger fastigheten med beteckning Sätuna 3:256 som byggdes år 1990. På fastigheten finns ett bostadshus med ett trapphus och adressen Norrbackavägen 2. Lägenheter: 13st Motorvärmarplatser: 8st, 150 kr/mån (I dagsläget ingen kö, 2020-02-19) Övriga kommentarer: - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV: ComHem. Kort för digitala kanaler på grundutbudet ingår. Boende tar kontakt med comhem för att få det digitala kortet. Box ingår ej. Internet: Bredbandsbolaget (föreningen har avtal), man får själv anmäla sig och får då ett rabatterat pris som fn är (år 2016) 210:-/mån - 10:- om man har autogiro, senior fyllda 60 år 210:-/mån - 10:- vid autogiro. Då ingår 100Mb samt telefonnummer och trädlös rauter. Man måste själv kontakta bredbandsbolaget och anmäla sig.
  Parkering
  Det finns 8 st egna p-platser i föreningen, kan hyras för 150 kr/mån. Kösystem tillämpas. (I dagsläget ingen kö, 2020-02-19). Man kan hyra p-plats utan el av brf Stinsen som ligger intill. Besökare hänvisas till Stinsens parkering där p-automater finns.
  Övrigt
  El: Anmälan till nät-ägare (Vattenfall). Eget val av el-leverantör
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  6 693 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  7,33652%
  Andel av årsavgift
  7,33652%
  Reparationsfond
  5 050 KR
  Total Driftskostnad
  4 168 kr/år
  El: 2 668 KR
  Elförbrukning: 1034 kWh
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Fn kan inte årsavgiftsandelstal erhållas.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Kommunikationerna är goda och med en promenad på 5 minuter når man Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Härifrån tar man sig även via tåg till Stockholm och Uppsala.
 • Karta
1 295 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Baksida
Framsida
Uterum
Uterum
Entré
Kök
Kök
Vardagsrum/Kök
Badrum
Vardagsrum
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Klädkammare
Kladkammare
Hall
Planlösning
Tvättstuga
Gemensamhetslokal
Uterum
Grönområde baksidan sommar
Framsida

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!