Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Norrbackavägen 2, 4 tr

MÄRSTA
• Gavelläge • 55 + boende • Våning 4 av 4 • Inglasat uterum • Två klädkammare Unikt tillfälle att förvärva lägenhet i Tågmästaren +55 boende på fjärde våningen i härligt gavelläge. Här erbjuds en stor och välplanerad 3:a om 92,5 kvm med inglasat uterum om 12,5 kvm. Denna bostad är disponerad med stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök, två bra sovrum, klädkammare med fönster och stort badrum. Här bor du högst upp i huset med fin utsikt mot lugnet och grönskan i närliggande park. Här bor du i ett trivsamt läge med gångavstånd till både Märsta Centrum och Märsta station. I Märsta Centrum finns allt du behöver som livsmedelsaffärer, restauranger, shopping, vårdcentral, systembolag, bibliotek, veterinär och övrig närservice. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
92.5 KVM
Lgh nummer
12/1401
Våning
4 av 4
Hiss
Ja
Avgift
7 542 KR
ink. värme, vatten och kabel-TV
Adress
Norrbackavägen 2, 4 tr
Postnummer
19545
Ort
MÄRSTA
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  92.5 KVM
  HALL
  Redan i hallen möts man av lägenhetens stora ytor. Direkt vid entrén finns en klädkammare för b.la. ytterkläder samt skor. I hallen finns även plats för tex garderober eller annan möblemang. Ljust tapetserade väggar med plastmatta på golvet.
  KÖK
  Mycket ljust och trivsamt kök med plats för större matgrupp och härligt stora fönsterpartier. Köket med vita köksluckor och vitkaklat ovanför arbetsbänk. Det är gott om förvaring i flera skåp och skafferi. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ljus plastmatta.
  VARDAGSRUM
  Rymligt vardagsrum med flera olika möbleringsmöjligheter och plats för större möbler som soffgrupp, bokhyllor och TV-hörna. Det finns även möjlighet att göra utrymme för t.ex. kontorshörna eller bibliotek. Gavelläget ger här fönster i två väderstreck och ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är ljust tapetserade med ekparkett på golvet. Utgång till uterummet som har en fin utsikt över grönskan och rymmer större matbord eller olika sittgrupper. Den halvöppna planlösningen mot köket ger extra ljusinsläpp och rymd samt en trevlig social yta. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade.
  INGLASAT UTERUM
  Stort och lätt möblerad balkong om ca 12,5 kvm med härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både lounge grupp och matbord.
  SOVRUM 1
  De större sovrummet med fönster i två väderstreck. Ljust tapetserade väggar med plastmatta på golvet. Praktisk skjutdörr ger mer utrymme för möblering. Från sovrummet når man den stora klädkammaren och vidare in till badrummet. Sovrummet nås även från vardagsrum.
  SOVRUM 2
  Sovrum 2 ligger intill köket och vid entrén. Väggarna är ljust tapetserade och plastmatta.
  KLÄDKAMMARE
  En härligt stor klädkammare med fönster. Klädkammaren nås från både badrummet och sovrum 1. Praktiska skjutdörr ger mer utrymme för möblering i badrum och sovrum.
  BADRUM
  Stort badrum som har plats för badkar och separat dusch. Badrummet är utrustat med WC, handfat och två spegelskåp. Praktiskt vädringsfönster finns. Badrummet nås från både hallen och sovrum 1.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Bostadsrätt
  Byggnadsår
  1990
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation med återvinning
  Energideklarerades
  2018-03-26
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  134 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Tvättstugan ligger bekvämt belägen på markplan. I föreningen finns en samlingslokal för medlemmarna som kan bokas kostnadsfritt.
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Tågmästaren
  Allmänt om föreningen
  Brf Tågmästaren är ett +55-boende som ofta anordnar aktiviteter och sammankomster med tillgång till en gemensamhetslokal i entréplanet. Bouleplats finns i närheten. Föreningen äger fastigheten med beteckning Sätuna 3:256 som byggdes år 1990. På fastigheten finns ett bostadshus med ett trapphus och adressen Norrbackavägen 2. Lägenheter: 13st Motorvärmarplatser: 8st, 150 kr/mån. Övriga kommentarer: - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB Stockholms hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV: ComHem. Kort för digitala kanaler på grundutbudet ingår. Boende tar kontakt med comhem för att få det digitala kortet. Box ingår ej. Internet: Bredbandsbolaget (föreningen har avtal), man får själv anmäla sig och får då ett rabatterat pris som fn är (år 2016) 210:-/mån. Då ingår 100Mb samt telefonnummer och trådlös router.
  Parkering
  Det finns 8 st egna p-platser i föreningen, kan hyras för 150 kr/mån (2021). Kösystem tillämpas. Besökare hänvisas till Stinsens parkering där p-automater finns.
  Övrigt
  El: Anmälan till nät-ägare (Vattenfall). Eget val av el-leverantör
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  7 542 KR ink. värme, vatten och kabel-TV
  Andel i föreningen
  8,4545%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  443 699 KR
  Total Driftskostnad
  5 100 kr/år
  El: 3 500 KR
  Försäkring: 1 600 KR
  Kommentar
  Driftkostnaderna är uppskattade.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett stort vindsförråd hör till lägenheten. Tvättstugan ligger bekvämt i markplan (nya tvättmaskiner 2020). I markplan finns även cykel- och rullstolsförråd. I föreningen finns en samlingslokal för medlemmarna som kan bokas kostnadsfritt. I grannföreningen finns gästlägenhet och bastu.
 • Balkong
  Stor inglasad balkong/extra rum på 12,5 kvm
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor. Närliggande Sätuna Torg är under renovering och här planeras ett helt nytt torg och en central knutpunkt.
  Kommunikation
  Kommunikationerna är goda och med en promenad på ca 10 minuter når man Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Härifrån tar man sig även via tåg till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Karta
Utgångspris
1 750 000 KR

Visningar

Måndag 12/6 kl 12:00 - 12:30
Öppen visning, välkommen!

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Välkommen till Norrbackavägen 2
Härligt inglasat uterum/balkong
Stort och ljust vardagsrum
Ljust kök
Matplats intill fönster
Härlig öppning mellan kök och vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Klädkammare från sovrum 1 och badrum
Sovrum 2
Rymlig hall
Badrum med både plats för badkar och duschhörna
Föreningens tvättstugan ligger på entréplan
Området

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!