Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Norrbackavägen 2, 2tr

Märsta
Stor och rymlig gaveltrea i eftertraktat +55 boende med mycket trivsam planlösning om 78,8 kvm! Hög standard med nya ytskikt i alla rum och nytt kök från 2019. Uterummet är en fantastisk tillgång som med sina ca 12,7 kvm rymmer större matbord eller olika sittgrupper, och har ett soligt sydväst-läge och utsikt över parken. Till föreningens parkeringsplatser finns just nu ingen kö. Lägenhetens gavelläge och fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Den trivsamma planlösningen ger flera olika möbleringsmöjligheter och en stor social yta. Köket har plats för större matgrupp och ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet som i sin tur rymmer större möbler som soffgrupp, TV-hörna och förslagsvis bibliotek eller kontorshörna. Fina detaljer som stora fönsterpartier med djupa fönsternischer. Två sovrum, det ena med egen ingång till badrummet. Badrum med plats för både badkar och separat dusch samt tvätt-del förberett för tvättmaskin. Ett stort vindsförråd tillhör lägenheten som nås via hissen i huset. Tvättstuga och gemensamhetslokal i markplan. Fina omgivningar nära naturområden, parker och innergårdar i centralt läge nära Märsta Station, närservice och livsmedelsbutiker. Varmt välkomna!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
78.8 KVM
Lgh nummer
7
Våning
2 av 4
Hiss
Ja
Avgift
6 802 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Norrbackavägen 2, 2tr
Postnummer
19545
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  78.8 KVM
  Allmänt
  Detta är ett +55-boende, vilket innebär att du måste ha fyllt 55 år för att kunna bli medlem i bostadsrättsföreningen. I föreningens register står lägenheten som tvåa, den har dock byggts om till en trea.
  Hall
  Redan i hallen möts man av lägenhetens stora ytor och ljus från gavelläget samt de nya ytskikten från 2019. Här finns en större klädhängare med hyllplan och plats för övriga möbler samt skoställ. Längre in i hallen finns två garderober. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum med flera olika möbleringsmöjligheter och plats för större möbler som soffgrupp, bokhyllor och TV-hörna. Det finns även möjlighet att göra utrymme för t.ex. kontorshörna eller bibliotek. Gavelläget ger här fönster i två väderstreck och ett härligt ljusinsläpp. Nya ytskikt från 2019: Trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Utgång till uterummet som har en fin utsikt över parken och rymmer större matbord eller olika sittgrupper. Den halvöppna planlösningen mot köket ger extra ljusinsläpp och rymd samt en trevlig social yta.
  Kök
  Nytt kök från 2019 med plats för större matgrupp och trivsamt ljus från de stora fönsterpartierna. Köket går i vitt med rostfria beslag och har planerats för att ge rymd och ljus. Flera eluttag och stilren bänkskiva med matchande stänkskydd ovan. Gott om förvaring i flera skåp och skafferi. Maskinparken består av integrerad diskmaskin, kyl/frys, rostfri ugn, spishäll och fläkt.
  Sovrum 1
  Fönster i två väderstreck. Nya ytskikt från 2019: Trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Praktisk skjutdörr ger mer utrymme för möblering.
  Sovrum 2
  Sovrum 1 och 2 delas av med en egen hall med fönster. Även Sovrum 2 har en praktisk skjutdörr som ger mer utrymme för möblering. Här finns två garderober och även egen ingång till badrummet. Nya ytskikt från 2019: Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Stort badrum som har plats för badkar och separat dusch. Förberett för tvättmaskin vid tvätt-delen som har arbetsbänk och skåp för förvaring. WC, tvättställ och badrumsskåp med spegelluckor. Uppvärmd handdukstork. Badrummet nås från både hallen och sovrum 2.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1990
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation med återvinning
  Energideklarerades
  2018-03-26
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  134 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Tågmästaren
  Allmänt om föreningen
  Brf Tågmästaren är ett +55-boende som ofta anordnar aktiviteter och sammankomster med tillgång till en gemensamhetslokal i entréplanet. Det finns en gästlägenhet i grannföreningen Brf Stinsen som kan hyras. Det finns även bastu att boka i grannföreningen. Bouleplats finns i närheten. Föreningen äger fastigheten med beteckning Sätuna 3:256 som byggdes år 1990. På fastigheten finns ett bostadshus med ett trapphus och adressen Norrbackavägen 2. Lägenheter: 13st Motorvärmarplatser: 8st, 150 kr/mån (I dagsläget ingen kö, 2020-02-19) Övriga kommentarer: - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV: ComHem. Kort för digitala kanaler på grundutbudet ingår. Boende tar kontakt med comhem för att få det digitala kortet. Box ingår ej. Internet: Bredbandsbolaget (föreningen har avtal), man får själv anmäla sig och får då ett rabatterat pris som fn är (år 2016) 210:-/mån - 10:- om man har autogiro, senior fyllda 60 år 210:-/mån - 10:- vid autogiro. Då ingår 100Mb samt telefonnummer och trädlös rauter. Man måste själv kontakta bredbandsbolaget och anmäla sig.
  Parkering
  Det finns 8 st egna p-platser i föreningen, kan hyras för 150 kr/mån. Kösystem tillämpas. (I dagsläget ingen kö, 2020-02-19). Man kan hyra p-plats utan el av brf Stinsen som ligger intill. Besökare hänvisas till Stinsens parkering där p-automater finns.
  Övrigt
  El: Anmälan till nät-ägare (Vattenfall). Eget val av el-leverantör
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  6 802 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  7,46157%
  Andel av årsavgift
  7,46157%
  Total Driftskostnad
  6 060 kr/år
  El: 4 560 KR
  Elförbrukning: 1500 kWh
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning och vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett stort vindsförråd hör till lägenheten. Tvättstugan ligger bekvämt i markplan. I markplan finns även cykel- och rullstolsförråd. I föreningen finns en samlingslokal för medlemmarna som kan bokas kostnadsfritt. I grannföreningen finns gästlägenhet och bastu.
 • Uteplats
  Lägenhetens uterum är en mycket sällsynt tillgång. Uterummet är stort och rymmer större matbord eller flera olika sittgrupper och möbler. Soligt sydväst-läge med eftermiddags- och kvällssol. Öppningsbara fönster i alla tre väderstreck och en fin utsikt över parken. Rummet har även ett privat läge på andra våningen utan insyn. Klinkergolv och vitmålad panel på väggarna. Infravärme är installerat.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta och med Märsta Station på promenadavstånd skapar en trivsam miljö. Från Norrbackavägen har du direkt närhet till trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. I omgivningarna runt föreningens och grannföreningens mark finns trevliga innergårdar och boulebana. Nära Märsta Station och Sätuna Torg som erbjuder livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger, caféer och både för- och grundskolor. Det finns gym i närheten och det är även promenadavstånd till Märsta Centrum där det finns ett större utbud av närservice, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, restauranger och shopping.
  Kommunikation
  Från Norrbackavägen når du snabbt och enkelt Märsta Station, gående eller med buss. Bussar går längre ned på Norrbackavägen vid Västra Bangatan. På stationen sammanstrålar bussarna för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Snabbtåg (SJ) går till Stockholm och Uppsala på ca 20 min vardera. Även pendeltåg går till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 595 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!