Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Mjölnergatan 14

MÄRSTA
• Byggår 2015 • Våning 6 av 7 • Garage i huset • Fantastiskt läge och utsikt • Endast en tidigare ägare Modern lägenhet i mycket bra skick från 2015 med trivsam planlösning och fantastisk utsikt. Bostaden är disponerad med stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök med plats för större matbord, tre sovrum där det större har helväggsgarderob för extra förvaring, helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Den öppna planlösningen ger en trevlig social yta för större sällskap av släkt och vänner. Hall med säkerhetsdörr och helväggsgarderob och hatthylla samt plats för möblering. Rymlig balkong med häftig utsikt tack vare husets läge på höjd. Bostaden har genomgående vita väggar och ekparkettgolv. I huset finns hiss som tar dig direkt ned till garaget. I husets källarvåning finns även tvättstuga, lägenhetens förråd, barnvagnsrum och cykelrum Direkt närhet till livsmedelsbutiker, närservice, skolor, vårdcentral och kommunikationer. Utanför husets port finns ett fint torg med lekplatser. Från Märsta Station nås Stockholm och Uppsala på ca 20 min vardera och Arlanda på ca 15 min. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
4 ROK
Boarea
71 KVM
Våning
6 av 7
Hiss
Ja
Avgift
5 183 KR
I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-TV och telefon. Obligatoriskt tillägg för varmvatten, se mer under driftskostnader.
Adress
Mjölnergatan 14
Postnummer
19553
Ort
MÄRSTA
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  4 ROK
  Boarea
  71 KVM
  Hall
  Rymlig hall med gott om utrymme. Här finns även plats för möblering och mycket ljus kommer från vardagsrummet stora fönster. Helväggsgarderob med totalt tre garderober och ett städskåp ger bra plats för förvaring. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Plats för klädhängare och skoställ. Säkerhetsdörr.
  Vardagsrum
  Stort vardagsrum som är enkelt att inreda och möblera med flera möbleringsmöjligheter. En mycket trevlig gemenskapsyta mot köket med matplats, samt utgång till balkongen. Här ryms större sällskap och det finns plats för större matbord. De stora fönsterpartierna ger extra rymd och härligt ljusinsläpp med fina blombrädor i marmor. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Kök
  Trivsamt och modernt kök från Ballingslöv. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger en trevlig social yta där matplatsen rymmer ett större bord. Köket går i vitt med rostfria handtag och vitt kakel ovan köksbänken. Maskinparken från 2015 består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn med spishäll och fläkt. Lång köksbänk ger tillsammans med köksön gott om arbetsyta och bra förvaring i flera skåp. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 1
  Lägenhetens större sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler. Här finns även en helväggsgarderob med totalt fyra garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. Fri utsikt bort mot horisont utan insyn. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 2
  Sovrum som även kan användas som gästrum eller kontor. Fri utsikt mot horisont utan insyn. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 3
  Även detta rum lämpar sig väl som sovrum, gästrum eller kontor. Här finns även fönster i två väderstreck vilket ger extra ljusinsläpp. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Modernt och stilrent badrum. Vitt kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Här finns plats för extra badrumsmöbler som skåp och hyllor. Förberett för tvättmaskin. Handfat och badrumsskåp med spegelluckor ovan med belysning. Rymlig duschhörna.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2015
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mek till & frånluft med värmeåtervinning
 • Förening
  Namn
  Valsta Torg
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheten Valsta 3:190 som bebyggdes år 2015 med ett bostadshus. Byggnadens totala yta är 1960 kvm vilket även är den totala lägenhetsytan. I föreningen finns 42 st lägenheter. i föreningens källarvåning som nås via hissen finns tvättstuga, förråd, barnvagnsrum och cykelrum. Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://www.brfvalstatorg.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Bredband och Kabel-TV via ComHem. Föreningen har ett fördelaktigt gruppavtal med Com Hem som gör att TV och internet ingår för endast 198 kr/mån. Denna avgift är inräknad i redovisad månadsavgift.
  Parkering
  Föreningen har ett garage som nås via hissen. En garageplats kan hyras för 650 kr/mån, separat kö tillämpas.
  Renoveringar
  Det finns inga planerade renoveringar (kontrollerat 2023-01-01).
  Ekonomi
  Det finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2023-01-01).
  Överlåtelseavgift
  1 313 KR
  Pantsättningsavgift
  525 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  5 183 KR I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-TV och telefon. Obligatoriskt tillägg för varmvatten, se mer under driftskostnader.
  Andel i föreningen
  3,4366%
  Andel av årsavgift
  3,436%
  Kommentar till årsavgiftsandelstal
  Årsavgiftsandelstal baserat på lägenhetens årsavgifts del av föreningens totala årsavgifter utifrån ekonomiska planen.
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  712 279 KR
  Kommentar till nettoskuldsättningen
  Baserad på uppgifter från föreningens senaste årsredovisning och uträknat årsavgiftsandelstal.
  Total Driftskostnad
  8 760 kr/år
  El: 4 200 KR
  VA: 2 760 KR
  Försäkring: 1 800 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Varmvatten debiteras 230 kr/mån av föreningen. Kostnaden regleras retroaktivt baserat på medlemmens faktiska förbrukning. Driftskostnader är individuella och baseras vilken förbrukning den boende har av el samt på vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag. Kostnad för varmvatten är redan inräknad i den redovisade månadsavgiften som är 5 183 kr.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Lägenheten har ett eget förråd i källaren som nås via hissen. I källaren finns även tvättstuga, barnvagnsrum och cykelrum samt garage.
 • Balkong & parkering
  Rymlig balkong med plats för sittgrupper och växter. Fantastisk utsikt över området, natur och bort mot Arlanda tack vare läget högt upp i huset och husets läge på höjden. Utgång från vardagsrummet.
  Parkering
  Föreningen har ett garage som nås via hissen.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Mjölnergatan har du direkt närhet och gångavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger, närservice, vårdcentral och förskolor, skolor och gymnasium. Valsta Centrum har de senaste åren genomgått flera förändringar med nya och moderna hus i vilka nya affärslokaler har öppnat och ett renoverat torg med lekplatser. Här har du även närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, gymnasium, parker, motionsspår och idrottsplatser. Mot Steninge och Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang som nås antingen med bil, buss eller via promenad och cykelvägar. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. Där finns bl.a. fotbollsplaner, friidrottsplaner, plan för Amerikansk fotboll och BMX-bana. Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och vid Arlandagymnasiet finns Vikingahallen. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Syrsan (F) Brage (F) Ymer (F) Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym.
  Kommunikation
  Bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen, Valstavägen och Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station åt ena hållet och mot Sigtuna åt det andra. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!