Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Lindvägen 15

Märsta
Mycket trivsam fyra med två stora uteplatser i bottenplan på lugna och naturnära Lindvägen i perfekt läge utan insyn. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du önskar att boka en privatvisning. Här bor du med två stora uteplatser, den ena är stenlagd med utgång från köket och den andra är mycket stor och trädäckad med utgång från vardagsrummet och ger flera inredningsmöjligheter av större möbler. Föreningen kommer under 2020 med start i januari att installera bergvärme och solceller vilket på sikt förväntas ge lägre driftskostnader och värme och varmvatten kommer att ingå i avgiften. Välskött lägenhet som har genomgående ljusa och fina ytskikt som ljust målade väggar och tapeter, enhetligt trälaminatgolv och ekparkett i vardagsrummet samt bra förvaringsmöjligheter i flera garderober. Lägenheten har tre bra sovrum som är enkla att inreda. Ytan mellan kök och vardagsrummet får mycket ljus och rymd från fönsterpartierna i två väderstreck och på de varma årstiderna förlängs ytan till de båda uteplatserna. Nära lägenheten finns p-platser, garage och gästparkeringar. På Lindvägen bor du nära naturområden med trevliga motions- och promenadsträckor, hundrastgård, skolor mm. Precis utanför går bussen på Aspvägen som tar dig till Märsta Station på ca 10 minuter.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
4 ROK
Boarea
88.5 KVM
Lgh nummer
15
Våning
1 av 2
Avgift
6 182 KR
I avgiften ingår bredband, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Avgiften sänks med 170 kr om man sköter trappstädning tillsammans med grannarna.
Adress
Lindvägen 15
Postnummer
19544
Ort
Märsta
Område
Märsta - Arenberga
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  4 ROK
  Boarea
  88.5 KVM
  Allmänt
  Enligt föreningens registrering har lägenheten 3,5 rok.
  Hall
  Välkomnande hall med plats för klädhängare och skoställ samt övriga möbler. Här finns tre garderober som ger bra förvaring. Längre in vid badrummet finns även fyra extra garderober. Vitmålade väggar och på golvet ligger ett trälaminatgolv som sträcker sig enhetligt i hela lägenheten.
  Kök
  Ljust kök med stor matplats som rymmer matbord för ca 10 personer. Här finns gott om arbetsyta på den L-formade köksbänken och gott om förvaring i flera skåp. Utsikt och utgång mot framsidans uteplats som rymmer större möbler eller plats för lek. Köket går i vitt med ett ljust kakel ovan köksbänken. Maskinparken består av diskmaskin, ugn med spishäll, fläkt och två st kyl/frys med överskåp. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar med fondvägg i tapet vid matplats.
  Vardagsrum
  Vardagsrum som är enkelt att möblera och med utgång till den stora altanen i soligt söderläge. Ljuset från både vardagsrummets och kökets fönster ger lägenheten extra ljus och rymd. Ekparkett på golvet och ljust målade väggar.
  Sovrum 1
  Nås från den inre hallen till höger och används idag som kontor/gästrum och fungerar perfekt som sovrum. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Häcken utanför ger mycket bra insynsskydd.
  Gäst-WC
  Gäst-WC:n nås från den inre hallen. Här finns badrumsskåp, spegel med belysning och förvaring under handfat. Ljust kakel ovan handfat och ljust målade väggar med bård.
  Sovrum 2
  Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Här finns plats för säng eller dubbelsäng, skrivbord och övriga möbler som byrå och garderob. Trälaminat på golvet och ljust målade väggar med matchande fondvägg i tapet. Även här ger framsidans häck ett bra insynsskydd.
  Sovrum 3
  Även detta sovrum är rymligt och rymmer dubbelsäng eller enkelsäng, skrivbord och garderober eller byrå. Garderobsväg med tre garderober och en extra dubbelgarderob ger bra förvaringsmöjligheter. Trälaminat på golvet och tapet på väggarna.
  Badrum
  Badrum med stort duschutrymme. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmd handdukstork. Handfat med badrumsskåp och spegel med belysning ovan. Våtrumsmatta på golvet och helkaklat i dusch, samt halvkaklat i resten av badrummet med vitmålade väggar överst. Här står även värmepannan (värmepannan kommer att avlägsnas då föreningen installerar bergvärme under året). Utanför badrummet finns 4 garderober/linneskåp.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1985
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Direktverkande el
  Ventilation
  FTX
  Energideklarerades
  2018-12-12
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  98 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Larm finns installerat i lägenheten, kan tas över id separat överenskommelse. Föreningen kommer att installera bergvärme och solceller under året med start i januari. Efter detta kommer varmvattenberedarna i badrummen att kunna avlägsnas och värme och varmvatten kommer att ingå i avgiften.
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Boken
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheten med beteckning Arenberga 1:281 som byggdes år 1985. På fastigheten finns 5 bostadshus med tillsammans 17 trapphus med adresserna Lindvägen 11-45. Lägenheter: 66 st Garageplatser: 48 st P-platser: 33 st avgiftsbelagda (varav 7 st besöksparkeringar) Övrigt - Medlemmarna har kan hjälpa till med trappstädning och få sin avgift reducerad med 170 kr/mån. Det anordnas även vår- och höststädning. - I separat byggnad på gården finns förutom tvättstuga en trevlig renoverad sällskapslokal lämplig för fest och kalas, här finns också ett biljardbord. Utanför föreningslokalen finns en trevlig grillplats. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via Com-Hem Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband, Bredbandsbolaget och ComHem. (Föreningen har gruppanslutning för internet och telefoni med bredbandsbolaget). Fiber är draget till lägenheterna.
  Parkering
  Föreningen har 48 st garageplatser för 300 kr/mån. Det finns 33 st p-platser, varav 7 st besöksparkeringar (P-automat). För platser med el-uttag 200 kr/mån och utan el-uttag 150 kr/mån.
  Renoveringar
  Föreningen har nyligen avslutat en omfattande gårdsrenovering med bl.a. asfaltering, nyplanteringar, ny utrustning på en av lekplatserna och plantering av flera nya träd. Föreningen kommer att installera bergvärme och solceller, ett arbete som börjar i januari 2020. Detta kommer att innebära att varmvattenberedarna i badrummen avlägsnas och på sikt förväntar föreningen få effektivare uppvärmning till lägre kostnad. Värme och varmvatten kommer att ingå i månadsavgiften. Arbetet förväntas ta minst ett år, men tillgång till lägenheten kommer endast behövas under en vecka. Fasad- och fönstermålning är planerat till sommaren år 2021.
  Ekonomi
  Föreningen planerar en höjning av månadsavgiften med 2% år 2021. När installation av bergvärme och solceller är klar kommer värme och varmvatten att ingå i månadsavgiften. Arbetet påbörjades i januari 2020 och beräknas ta ca 1 år.
  Övrigt
  Brf Boken information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/boken/
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  6 182 KR I avgiften ingår bredband, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Avgiften sänks med 170 kr om man sköter trappstädning tillsammans med grannarna.
  Andel i föreningen
  1,75261%
  Andel av årsavgift
  1,75261%
  Total Driftskostnad
  12 650 kr/år
  El: 10 808 KR
  Försäkring: 1 842 KR
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning och vilket avtal so finns med t.ex. försäkringsbolag. Under 2020 kommer föreningen att installera bergvärme vilket bl.a. kommer innebära att värme och varmvatten ingår i månadsavgiften.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett separat lägenhetsförråd. Barnvagnsrum och cykelrum finns i förrådshusen. I separat byggnad på gården finns den nyrenoverade tvättstugan och en trevlig sällskapslokal lämplig för fest och kalas. Här finns också pingisbord, biljard och dart. Utanför föreningslokalen finns grillplats. Redskapsbod med trädgårdsredskap finns att tillgå för medlemmarna i föreningen.
 • Uteplats
  Lägenheten har en fantastisk altan som är mycket stor med utgång från vardagsrummet som är delvis under tak. Altanen rymmer det mesta som större matgrupp, sittgrupper, solstolar mm. Söderläget ger sol långa dagar. Väl insynsskyddad bakom en fin häck. Det finns en grind som gör att man kommer ut på husets baksida. Från kök och matplats finns även utgång till den andra och stenlagda uteplatsen på framsidan, även denna skyddad av en häck. Denna uteplats är också stor och rymmer större möbler och plats för lek för barn.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det fina Arenbergaområdet och Lindvägen har ett naturnära och lugnt läge med närhet till skogsområden och öppna landskap, men ändå på kort avstånd från Märsta Station. Här har man nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner, hundrastgårdar, kolonistugor och motionsspår. På Lindvägen finns flera olika lekplatser och även en plan som det spolas isbana på under vintrarna. Promenadavstånd till Märsta Station där det finns restauranger, livsmedelsbutik och närservice.
  Kommunikation
  På Aspvägen går buss mot Märsta Station och Sigtuna. TIll Märsta Station tar bussen a 10 min. I området cirkulerar även vinkbussar och man tar sig enkelt till Stationsgatan, Dragonvägen eller Aspvägen där bussarna ansluter sig till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 995 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Altan
Altan/terrass med egen in- och utgång
Altan/terrass med egen in- och utgång
Framsidans uteplats och altan
Framsidans uteplats och altan
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats/Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Hall
Gäst-WC
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Badrum
Häck ger bra insynsskydd
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!