Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Lindvägen 13

Märsta
Välkommen till en mycket trivsam tvåa på lugna och naturnära Lindvägen i perfekt läge utan insyn. Här bor du med två stora trädäckade altaner med tillhörande gräsplätt på baksidan, den ena med utgång från köket och den andra med utgång från vardagsrummet. Badrummet är totalrenoverat med stilsäkra materialval, inbyggda hyllplan i väggarna, extra stor handfatskommod, takdusch och tvättmaskin med arbetsbänk. Tack vare planlösningen ges ett härligt ljusflöde genom hela lägenheten. Köket rymmer matbord och har bra arbets- och förvaringsyta. I hallen finns en stor garderob bakom spegelskjutdörrar och sovrummet har en helväggsgarderob. Vardagsrummet är enkelt att möblera och på de varma årstiderna förlängs det till de båda uteplatserna. Nära lägenheten finns p-platser, garage och gästparkeringar. På Lindvägen bor du nära naturområden med trevliga motions- och promenadsträckor, hundrastgård, skolor mm. Precis utanför går bussen på Aspvägen som tar dig till Märsta Station på ca 10 minuter.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
51 KVM
Lgh nummer
20
Avgift
3 788 KR
inkl. vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Avgiften sänks med 170 kr om man sköter trappstädning tillsammans med grannarna.
Adress
Lindvägen 13
Postnummer
19544
Ort
Märsta
Område
Märsta - Arenberga
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  51 KVM
  Hall
  Hall med plats för klädhängare och skoställ. Bra förvaring i stor garderob bakom spegelskjutdörrar. Laminatgolv och ljusa väggar.
  Badrum
  Totalrenoverat badrum med träffsäkra och moderna materialval. Snyggt klinkergolv tillsammans med vita kakelplattor och hyllplan inbyggda i vägg. En extra bred handfatskommod har satts in tillsammans med spegel. Takdusch bakom vikbara duschväggar. Tvättmaskin med arbetsbänk. Här står även varmvattenberedare. Föreningen planerar en central lösning för uppvärmning vilket innebär att varmvattenberedaren kan komma att avlägsnas i framtiden. Certifikat finns för badrummet.
  Kök
  Trevligt kök som går i vitt med laminatgolv som går enhetligt in från hallen. Här finns plats för matgrupp. Det finns ugn med spishäll, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Utgång till en av de två altanerna där du har förmiddagssol och får plats med större möblemang.
  Uteplats 1
  Trädäckad altan i östläge med morgonsol. Egen in- och utgång vid staketet och skydd bakom häck och en snygg spaljé.
  Vardagsrum
  Rymligt och enkelt att möblera. Golvet går enhetligt genom hall, kök och vardagsrum vilket ger en stilren helhetskänsla. Utgång till uteplatsen i sydväst som har sol långa dagar. Insynsskyddat läge.
  Uteplats 2
  Även denna trädäckade altan är stor och rymmer större möblemang. Sydvästläge som har sol långa dagar. Trivsamt läge utan insyn och med häck på sidorna. Altanen leder ner till en egen gräsplätt.
  Sovrum
  Sovrum med skjutdörr och en helväggsgarderob som ger bra förvaring. Här ryms dubbelsäng och övriga möbler som nattduksbord eller byråer. Möjlighet att ta bort garderob för att utöka möbleringsmöjligheterna. Fönster mot uteplatsen utan insyn.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1985
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Direktverkande el
  Energideklarerades
  2018-12-12
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  98 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Boken
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheten med beteckning Arenberga 1:281 som byggdes år 1985. På fastigheten finns 5 bostadshus med tillsammans 17 trapphus med adresserna Lindvägen 11-45. Lägenheter: 66 st Garageplatser: 48 st P-platser: 33 st avgiftsbelagda (varav 7 st besöksparkeringar) Övrigt - Medlemmarna har kan hjälpa till med trappstädning och få sin avgift reducerad med 170 kr/mån. Det anordnas även vår- och höststädning. - I separat byggnad på gården finns förutom tvättstuga en trevlig renoverad sällskapslokal lämplig för fest och kalas, här finns också ett biljardbord. Utanför föreningslokalen finns en trevlig grillplats. Föreningens överlåtelseavgift betalas av säljaren och eventuell pantsättningsavgift betalas av pantsättaren. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Engångs-årsavgift 300 kr tillsammans med en halvårsavgift, 150 kr betalas också endast en gång. För vidare information se HSB Arlandas hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via Com-Hem Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband, Bredbandsbolaget och ComHem. (Föreningen har gruppanslutning för internet och telefoni med bredbandsbolaget). Fiber är draget till lägenheterna.
  Parkering
  Föreningen har 48 st garageplatser för 300 kr/mån. Det finns 33 st p-platser, varav 7 st besöksparkeringar (P-automat). För platser med el-uttag 200 kr/mån och utan el-uttag 150 kr/mån.
  Renoveringar
  Föreningen har nyligen avslutat en omfattande gårdsrenovering med bl.a. asfaltering, nyplanteringar och plantering av flera nya träd. Föreningen har diskuterat att installera bergvärme, vilket kan innebära att varmvattenberedarna i badrummen avlägsnas i framtiden. De närmsta åren planeras fasadmålning. Under vårstädningen kommer ny utrustning monteras på en av lekplatserna.
  Ekonomi
  Föreningens avgift höjdes med 2% årsskiftet 2018/2019. Något datum för nästa höjning är inte beslutat. (kontrollerat 4/2-19)
  Övrigt
  Brf Boken information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/boken/
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 788 KR inkl. vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Avgiften sänks med 170 kr om man sköter trappstädning tillsammans med grannarna.
  Andel i föreningen
  1,12351%
  Andel av årsavgift
  1,12351%
  Total Driftskostnad
  16 280 kr/år
  Uppvärmning: 80 KR
  El: 14 400 KR
  Elförbrukning: 8000 kWh
  Försäkring: 1 800 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  I elen är även uppvärmningskostnaderna inräknade. Driftskostnader är individuella och baserade på den boendes förbrukning och vilket avtal med försäkrings- och elbolag man har.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett separat lägenhetsförråd om ca 6 kvm. Barnvagnsrum och cykelrum finns i förrådshusen. I separat byggnad på gården finns den nyrenoverade tvättstugan och en trevlig sällskapslokal lämplig för fest och kalas. Här finns också pingisbord, biljard och dart. Utanför föreningslokalen finns grillplats. Redskapsbod med trädgårdsredskap finns att tillgå för medlemmarna i föreningen.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det fina Arenbergaområdet och Lindvägen har ett naturnära och lugnt läge med närhet till skogsområden och öppna landskap, men ändå på kort avstånd från Märsta Station. Här har man nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner, hundrastgårdar, kolonistugor och motionsspår. På Lindvägen finns flera olika lekplatser och även en plan som det spolas isbana på under vintrarna. Promenadavstånd till Märsta Station där det finns restauranger, livsmedelsbutik och närservice.
  Kommunikation
  På Aspvägen går buss mot Märsta Station och Sigtuna. TIll Märsta Station tar bussen a 10 min. I området cirkulerar även vinkbussar och man tar sig enkelt till Stationsgatan, Dragonvägen eller Aspvägen där bussarna ansluter sig till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Karta
Utgångspris
1 350 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!