Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Karlsborgsvägen 95

Märsta
Kedjehus med stor hörntomt mot allmänning, upplåten med bostadsrätt i populära Sundveda! Huset erbjuder en mycket trivsam planlösning med sovrumsdel och tre sovrum på övre planet tillsammans med ett av badrummen och en rymlig klädkammare. Den sociala ytan på nedervåningen disponerar vardagsrum med utgång till altanen och tomten. Modernt kök med anslutning mot vardagsrummet via hallen och på det nedre planet finns även husets andra badrum samt tvättstuga. Möjlighet att göra ett fjärde sovrum. Bastu i garagebyggnaden med ingång från baksidan via altanen. Lekstuga på tomten. Egen uppfart för bilen och ett garage. Tomten är plan, lättskött och ligger i insynsskyddat sydvästläge med sol långa dagar och gränsar mot allmänning vilket ger hörntomten ett ännu friare läge. Uteplats/altan under tak. Från området går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Runt Karlsborgsvägen och Sundveda har du nära till natur och promenad/motions-stråk och samtidigt skolor, Arlandagymnasiet, badplatser och sportanläggningar.

Fakta

Typ
Kedjehus
Rum
4 ROK
Boarea
100.8 KVM
Avgift
6 664 KR
I avgiften ingår kallvatten, Com Hem Triple Play (grundutbud bredband, TV och telefoni), garage och p-plats.
Adress
Karlsborgsvägen 95
Postnummer
19533
Ort
Märsta
Område
Märsta - Sundveda
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  4 ROK
  Boarea
  100.8 KVM
  Hall
  Välkomnande hall med ljus från köket och vardagsrummet. Här finns plats för klädhängare, skoställ och förvaringsmöbler. På golvet ligger ett gråsvart klinkermönstrat laminatgolv och väggarna är vitmålade.
  Kök
  Köket är ljust och rymligt med gott om svängrum och arbetsyta. Det gråsvarta laminatgolvet går enhetligt in i köket utan trösklar. Vitmålade väggar och en fin vitmålad bröstpanel. Här finns även en välplanerad kökssoffa i samma stil som bröstpanelen med inbyggd förvaring. Bänkskivorna är i massiv ek med vitt kakel ovanför. Vita släta köksluckor med handtag i borstad stål. Kyl och frys i fullhöjd och i borstat stål med vatten och ismaskin och en vinkyl bredvid. Diskmaskin (borstad stål) och är från 2011. Spishäll med separat ugn i borstat stål från 2011.
  Badrum 1
  Badrummet har vitkaklade väggar med blå bård och på golvet ligger en ljusblå våtrumsmatta. Dusch, WC och handfat med spegelskåp ovanför.
  Tvättstuga
  Med ingång från badrummet nås den separata tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, hyllplan och värmepannan från 2009-2010. Ett litet fönster finns.
  Vardagsrum
  Vardagsrummet är trivsamt planerat och ljust tack vare de två fönsterpartierna och balkongdörren. Enkelt att möblera med tv-hörna, matplats och övriga möbler. Utgång till uteplatsen i soligt söderläge och under tak. Vitmålade väggar med en diskret mönstrad fondtapet i vitt och på golvet ligger en ekparkett. Från vardagsrummet går trappan upp till övre våningen.
  Övre hall
  Inbjudande hall som är mycket ljus med sina vitmålade väggar och ett mycket fint ask-laminatgolv som går enhetligt genom alla sovrum och klädkammaren. Klädkammaren nås från den övre hallen.
  Sovrum 1
  Vitmålade väggar med en diskret mönstrad fondvägg i vitt.
  Sovrum 2
  Vitmålade väggar med en mönstrad fondvägg. En garderob.
  Sovrum 3
  Vitmålade väggar och ask-laminat på golvet.
  Badrum 2
  Husets andra badrum med badkar, WC och handfat med spegel ovanför. Två badrumsskåp och ett mindre fönster finns. Vitt kakel med blå rand, på golvet ligger en blå våtrumsmatta.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Brf-Kedjehus
  Byggnadsår
  1996
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Direktverkande el, vattenburen värme
  Ventilation
  Mekanisk (endast frånluft)
  Energideklarerades
  2018-12-08
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  124 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  - Ett vindsförråd finns med ingång från övre våningen. - Mycket fin lättskött tomt som gränsar mot allmänning/skogsparti. - På baksidan finns en trädäckad altan med tak. - TV:ComHem, Internet:ComHem/Bredbandsbolaget 2009 - Ny värmepanna 2016 - Fasadmålning 2017 - Ny garageport 2019 - Ny entrédörr Planerade renoveringar: Se föreningsinfon.
 • Förening
  Namn
  Sundveda Backe
  Allmänt om föreningen
  Föreningens fastighet består av 27 bostadsrätter i småhus. Föreningen bildades år 1992 och är en äkta bostadsrättsförening. Lägenhetsfördelning: 3 st 2 rum och kök 22 st 3 rum och kök 2 st 4 rum och kök Den totala boytan är 2 082,3 kvm Den ekonomiska förvaltningen sköt av Fastum Stockholm. Föreningen ingår i Sundvedas Gemensamhetsförening tillsammans med de 3 andra bostadsrättsföreningarna i området. Gemensamhetsföreningen sköter bl.a. områdets skötsel som gräsklippning, snöröjning och gemensamma ytor som promenadstråk, lekpark, gemensam kompost och hundrastgård. Gemensamhetsföreningen samordnar även frågor kring andra gemensamma intresseområden som TV och bredband.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Föreningens lägenheter är anslutna till Com Hem Tripple Play, baspaket. Bostadsägaren betalar en obligatorisk avgift om 130 kr/mån för detta (är inräknat i månadsavgiften som redovisas).
  Parkering
  Föreningen har avgiftsfri besöksparkering. Husen har en egna uppfarter med parkeringsplats och egna garage.
  Renoveringar
  2019 - Nya entrédörrar 2017 - Ny garageport 2016 - Målning av fasader 2009 - Byte av värmepanna
  Ekonomi
  Föreningen har beslutat att genomföra en avgiftshöjning med 2% fr.o.m den 1/1-2024 (Kontrollerat 2023-12-29). Föreningen har som mål att årligen höja avgifterna med 1-2%.
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  6 664 KR I avgiften ingår kallvatten, Com Hem Triple Play (grundutbud bredband, TV och telefoni), garage och p-plats.
  Andel i föreningen
  4,3075%
  Andel av årsavgift
  4,3073%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  404 712 KR
  Total Driftskostnad
  32 180 kr/år
  El: 26 880 KR
  Elförbrukning: 16488 kWh
  Renhållning: 1 800 KR
  Försäkring: 3 500 KR
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Säljaren har idag betald hemförsäkring via sitt fack. Kostnaden för hemförsäkringen är uppskattad. Driftskostnader är individuella och baseras bl.a. på vilken förbrukning den boende har samt vilka avtal som finns med t.ex. el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  - Intill huset finns ett garage om ca 20 kvm (säljares uppgift) och med uppfart för en bil. - Bakom garaget finns en bastu från 2010. - En lekstuga med vita knutar finns. Garage/Förrådsbyggnaden har en inredningsbar vind med golvyta på ca 19 kvm.
 • Uteplats & parkering
  Altan under tak som nås från vardagsrummet.
  Parkering
  Huset har en uppfart och ett garage.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Fn kan inte årsavgiftsandelstal erhållas.
 • Närområde
  Allmänt om området
  I det vackra och natursköna Sundveda finns många fina promenadsträckor, hundrastgård, cykelvägar och öppna landskap. Flera lekplatser och fotbollsplaner finns också i området. Här finner du både bostadsrättsradhus och friköpta hus i en- eller tvåplan. Samtidigt ligger området nära till förskolor, skolor och gymnasiet. Sportanläggningen Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med simhall och utomhusbad ligger en kort promenad bort. På Midgårdsvallen finner du även fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor. I Märsta centrum med omnejd finns bland annat Willys, ICA kvantum, Lidl, Coop Extra, Järnia och restauranger, banker, systembolag, apotek, caféer, sportaffär och klädaffärer samt gym. Vid Märsta Station finns också ett litet centrum med mataffär, blomsteraffär, frisörer, restauranger och café. Här renoveras nu torget som kommer att bli en helt ny central knutpunkt med nytt torg och nya affärslokaler. Förskolor/Skolor I Ekilla finns förskolan Aspbacken vilket ligger på Tingvallavägen. Skolor som ligger i närheten är nybyggda Tingvallaskolan (F-7) på Tingvallavägen samt Ekillaskolan (7-9) på Stockholmsvägen. Märstas gymnasieskola Arlandagymnasiet ligger också i närheten på andra sidan Midgårdsvallen.
  Kommunikation
  Längs Karlsborgsvägen som ansluter sig till Stationsgatan går bussar till Märsta Station och mot Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
2 795 000 KR

Denna budgivning är verifierad, du kan kontakta mäklaren för att lägga bud med BankID. Läs mer här

Visningar

Söndag 28/4 kl 11:00 - 11:30
Öppen visning, välkommen!

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Vardagsrum
Kök
Hall
Badrum nedre plan
Tvättstuga
Hall
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall, övre plan
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum, övre plan
Bastu
Bastu
Hundrastgård i området
Närliggande lekpark
Närliggande lekpark
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!