Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Hyacintvägen 14

Märsta
• Besiktigat och dolda fel försäkring tecknad • Renoverat kök & badrum • Garage med förrådsdel • Familjevänligt område • Eldrivna markiser Välkomna till Hyacintvägen, en mycket efterfrågad adress som ligger centralt i ett lugnt och trivsamt barnvänligt område. Denna bostad erbjuder en trivsam planlösning med fyra sovrum med möjlighet till fem som är enkla att möblera, stilrent kök från 2009, rymligt vardagsrum med spotlights och utgång till ena uteplatsen som har en eldriven markis och soligt söderläge. På baksidan finns härlig uteplats under tak och lättskött tomt med plana gräsytor som ramas fint in av häck. Rymligt garage och förråd med goda förvaringsmöjligheter finns intill huset. Det populära Arenberga och Hyacintvägen är lugnt beläget med har närhet till skolor som Norrbackaskolan och Sätunaskolan samt kort avstånd till Märsta Station med närservice. Det finns även flera alternativ till trevliga motions- och promenadstråk runt kringliggande naturområden. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Fakta

Typ
1-familjs friliggande villa
Rum
5 ROK
Sovrum
4
Boarea
125 KVM
Fastighetsbeteckning
Arenberga 1:109
Tomtarea
561 KVM
Adress
Hyacintvägen 14
Postnummer
19542
Ort
Märsta
Område
Märsta - Arenberga
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  5 ROK
  Boarea
  125 KVM
  HALL
  Välkomnande hall med gott om svängrum. I hallen finns garderober samt plats för hatthylla, skoställ och övriga möbler. Väggarna är i vit kulör och på golvet ligger parkett.
  VARDAGSRUM
  Vardagsrum som är enkelt att möblera och som rymmer både TV-hörna och övriga möbler som extra matbord. Från vardagsrummet nås även uteplatsen i härligt solläge som har en eldriven markis. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus. I taket sitter spotlights. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.
  KÖK
  Trivsamt kök från 2009 med gott om arbetsyta. Det finns även bra förvaringsytor i flera skåp. Köket går i vitt med ljust kakel ovan köksbänken. Matplats vid fönster och utsikt mot baksidan. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis, köksfläkt och diskmaskin. Väggarna är målade och på golvet ligger parkett.
  SOVRUM 1
  Rymligt sovrum som rymmer det mesta som dubbelsäng, nattduksbord och kontorshörna eller garderob/byrå. Sovrummet nås från hall.
  SOVRUM 2
  Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderob. Sovrummet nås från vardagsrum.
  TVÄTTSTUGA.
  Rymligt tvättstuga med tvättmaskin från 2015, tvättho och arbetsbänk. Här står även värmepannan. Matta på golvet och målade väggar. Trivsamt ljusinsläpp från fönster.
  GÄSTTOALETT
  Fräsch gästtoalett med praktisk plastmatta och vitmålade väggar. Utrustningen består av WC, handfat med snyggt kakel ovanför och spegelskåp.
  HALL ÖVRE PLAN
  Ljus och bra hall med goda förvaringsmöjligheter via garderobsvägg. Härligt ljusinsläpp via takfönster.
  SOVRUM 3
  Även detta är ett rymligt sovrum med plats för det mesta. Fin utsikt mot tomtens baksida. Här finns plats för både dubbelsäng, tv och soffhörna. Väggarna är målade.
  SOVRUM 4
  Stort och ljust sovrum med möjlighet att enkelt dela av och göra om till två sovrum. Här finns plats för både dubbelsäng, soffhörna och kontors hörna m.m. Väggarna är vitmålade.
  BADRUM
  Ljust och stort badrum med takfönster. Här finns badkar, WC, handfat och spegelskåp. På väggarna sitter våtrumstapet och på golvet plastmatta.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1½-plansvilla
  Byggnadsår
  1966
  Fasad
  Tegel
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Betongplatta
  Fönster
  3-glas
  Tak
  Betongpannor
  Uppvärmning
  Direktverkande el
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Energideklarerades
  2023-05-25
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  58 kWh/m² (Atemp) och år
  Fastighetsbeteckning
  Arenberga 1:109
  Övrigt
  Fiber finns indraget. IP Only. 2004 Tak 2008 Luftvärmepump bytt Ny el + elcentral installerad 2009 Renoverat kök Fönster + takfönster bytta Oljeelement hela huset Varmvattenberedare rostfri Nibe Ny panel garaget Ny Garage dörr monterad Duschen uppe (bytte golv brunn) Bytte golvbrunn i tvättstugan Ny panel gavlar samt vindskivor plåt och ny isolering 2010 Nya innerdörrar Garage tak bytt Ny ytterdörr Byte handfat i lilla toaletten 2012 Parketten stora rum slipad 2013 Nytt innertak stora rum med spottar 2015 Tvättmaskin och tork tumlare installerade 2017 Köks Fläkt Diskmaskin 2021 Kyl och frys 2022 Nya stora eldrivna markiser Nytt plasttak mellan hus och garage Nymålad altan baksida Badkar Spis
 • Allmänt om fastigheten
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  40 944 kr/år
  El: 26 000 KR
  Elförbrukning: 15400 kWh
  VA: 7 000 KR
  Försäkring: 7 944 KR
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  VA-kostnader innefattar även renhållning. El-kostnader innefattar även uppvärmning. Driftskostnader är individuella och baseras bl.a. på vilken förbrukning den boende har samt vilka avtal som finns med t.ex. el- och försäkringsbolag.
  Taxeringsvärde
  2 481 000 KR
  Summa pantbrev
  1 350 000 KR
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Garage med förråd finns.
 • Tomt
  Typ av tomt
  Trädgårdstomt
  Tomtyta
  561 KVM
  Övrigt
  Plana gräsytor på fram och baksida som bjuder in till både lek och rekreation, med flera användningsytor.
  Uteplats
  Här finns två härliga uteplatser. På framsidan finns trädäck i härligt söderläge. På baksidan finns altan under tak med fin trädgård i härligt västläge.
 • Rättigheter & Belastningar
  Planbestämmelser
  Stadsplan (1967-03-31)
 • Övrigt
  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det fina Arenbergaområdet ligger centralt men ändå avsides från Märsta med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här har man nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. Promenadavstånd till Märsta Station med restauranger och närservice. Förskola/Skola I närheten finns förskolor och skolor. Förskolan Sätuna ligger på Södergatan. Förskolan Smedjan på Tallstigen. På Dragonvägen finns förskolan Kanonkullen som är en fristående förskola. Skutan och Norrbackaskolan ligger på Odensalavägen och Lyan (öppet dygnet runt) ligger på Ekorrevägen. Det finns två skolor i närheten, Sätunaskolan årskurs F-6. Norrbackaskolan årskurs F-6 och Arlandagymnasiet nås via buss från Märsta Station. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Märsta Station finns närservice, vård samt restauranger och café. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna. Sätuna Torg vid Märsta Station är just nu under renovering, och här planeras ett nytt torg med affärslokaler och en helt ny knutpunkt i centrala Märsta.
  Kommunikation
  Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. I området cirkulerar även vinkbussar. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Karta
Utgångspris
4 195 000 KR

Budgivning

Budgivning pågår

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Assisterande mäklare

Bilder

Stilrent renoverat kök
Ljust och stort vardagsrum
Snygg vitmålad träpanel
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Stor och möblerbar hall
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 4 som går att göra om till två sovrum
Sovrum 4
Tvättstuga vid entré
Badrum övre plan
Gästtoalett
Planritning
Planritning
Alternativ planritning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!