Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Hugingatan 34

MÄRSTA
Kontakta mäklaren för bokning av visning! Här finner du en mycket trivsam tvåa med optimal planlösning. På de 64 kvm erbjuds lättmöblerade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är disponerad med välkomnande hall, ljust kök med utgång till balkong, stort vardagsrum, sovrum med två ingångar, stambytt och helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Här har du möjligheten att skapa ditt egna drömboende. Inte nog med att det finns potential finns även en inre reparationsfond på ca 10 000 kr att nyttja till renoveringen. I föreningen finns även föreningslokal och bastu. Föreningen har fina innergårdar och ligger nära parker och skogsområden samt centrum, motionsspår, idrottshall och ut- och inomhusbad. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
64 KVM
Våning
3 av 3
Avgift
4 558 KR
I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.
Adress
Hugingatan 34
Postnummer
19552
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Valsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  64 KVM
  HALL
  Välkomnande och trivsam hall med goda förvaringsmöjligheter via garderober. Här finns även bra med avhängningsmöjligheter.
  KÖK
  Mycket trivsamt kök med genomtänkt planering som ger mycket bra förvarings- och arbetsytor. Köket går i grått med vitt liggande kakel ovan köksbänk. Här finns kyl/frys i rostfritt, spis och diskmaskin. Köket rymmer matplats för 4-6 personer och har utgång till den stora balkongen i soligt läge. På golvet ligger klinker och väggarna är målade.
  BALKONG
  Stor och härlig balkong i insynsskyddat läge med bra solläge. Här finns plats gott om plats för utemöbler.
  VARDAGSRUM
  Stort och ljust vardagsrum som är enkelt att möblera och som rymmer både TV-hörna och övrigt möblemang som skåp och bokhyllor samt extra matbord om så önskas. Stora fönsterpartier ger extra rymd och ljus med fin utsikt mot föreningens innergård.
  SOVRUM
  Sovrum som rymmer det mesta som dubbelsäng, nattduksbord, byrå och garderober. Sovrummet nås från både hall och kök. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat.
  BADRUM
  Stambytt och helkaklat badrum i stilren och modern standard med behagligt golvvärme. Här finns gott om svängrum och det finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är utrustat med WC, badkar, kommod och spegel. Handdukstork finns och belysning från infällda spotlights i taket.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1970
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2018-12-17
  Energideklaration
  Utförd
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Granen
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheterna Valsta 4:3, 4:4, 4:5 och 4:6 som bebyggdes år 1970. På fastigheterna finns 10 bostadshus med tillsammans 30 trapphus med adresserna Hugingatan 3 - 35 och 26 - 50. - Lägenheter: 206 st. Total bostadsyta 15 106 kvm. - Lokaler och förråd: 58 st. - 7 tvättstugor och 1 grovtvättstuga Parkering: - Garage: 30 st. Hyrs för 400 kr/mån. - P-plats med el-stolpe 91 st. Hyrs för 210 kr/mån. - P-plats utan el-stolpe 89 st. Hyrs för 100 kr/mån. - Avgiftsbelagda besöksplatser 10 st Övrigt: - I föreningen finns bastu (Hugingatan 19 på gaveln). - Även en föreningslokal som boende kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med bredband. - I Brf Granen ingår kostnaden för bredbandsanslutning och abonnemangsavgiften för fast telefoni via Bredbandsbolaget i månadsavgiften. - När det gäller hushållselen så debiterar HSB säljaren och det läggs på månadsavgiften (man behöver inte anmäla el själv). Detsamma gäller för varmvattnet. GEMENSAMMA UTRYMMEN - Tvättstugor finns på Hugingatan 3, 11, 19, 25, 26, 40 samt 50. - Grovtvättstugan finns på Hugingatan 40. - Bastun finns på Hugingatan 19. - Föreningslokal finns på Hugingatan 46. - Byteslokal (med möjlighet att lämna in prylar för att byta till sig andra) finns också. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Stockholm, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli under ett år så betalar man endast 150 kr första året.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget
  Renoveringar
  2011: Stambyte 2015: Dränering 2016: Nyanläggning p-platser, byte takfläktar och sotning, byte termostatventiler radiatorer 2018: Målning av balkong sidoskärmar, mjukfogar, dränering och aluminiumdörrar 2019: Relining av bottenplattor 2021: Installerat solceller på taken
  Övrigt
  I avgiften ingår: värme, vatten (individuell mätning av varmvatten), kabel-TV, bredband, IP-telefoni. Tänk på att det är du som måste ha en tilläggsförsäkring på din hemförsäkring som heter bostadsrättstillägg. Har du hemförsäkring från facket måste du lägga till detta i försäkringen.
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 558 KR I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.
  Andel i föreningen
  0,42683%
  Andel av årsavgift
  0,42683%
  Reparationsfond
  10 815 KR
  Total Driftskostnad
  4 600 kr/år
  El: 2 400 KR
  Försäkring: 2 200 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på varje boendes förbrukning och vilket avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Härligt stort förråd som ligger i samma byggnad.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Hugingatan har du närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, gymnasium, parker, motionsspår och idrottsplatser. Mot Steninge och Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang som nås antingen med bil, buss eller via promenad och cykelvägar. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. Där finns bl.a. fotbollsplaner, friidrottsplaner, plan för Amerikansk fotboll och BMX-bana. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och vid Arlandagymnasiet finns Vikingahallen. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Nya Brage förskola blev färdigbyggd år 2020 och ligger inom promenadavstånd från Hugingatan. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym. Valsta Centrum har de senaste åren genomgått flera förändringar med nya och moderna hus i vilka nya affärslokaler har öppnat och ett renoverat torg med lekplatser. I Valsta Centrum finns närservice, restauranger och livsmedelsbutiker varav en ICA.
  Kommunikation
  Busshållplats finns en kort promenad bort och bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen, Valstavägen och Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 250 000 KR

Visningar

Söndag 2/10
Kontakta mäklaren för tidsbokning. Bokning görs till Dunja på tfn 070 275 09 23
Måndag 3/10
Kontakta mäklaren för tidsbokning. Bokning görs till Dunja på tfn 070 275 09 23

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Välkommen till Hugingatan 34
Härlig utsikt från balkongen
Rymlig balkong
Ljust kök
Matplats intill fönster
Stort vardagsrum
Sovrum
Rymlig hall
Helkaklat badrum med golvvärme

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!