Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Hugingatan 25, 1 tr

Märsta
Gavel-4:a på endast en trappa och med två ingångar från trapphuset, möjlighet till uthyrningsdel! Mycket trivsam 4:a med modernt och stambytt badrum med tvättmaskin. Tre rymliga och lättmöblerbara sovrum och stort vardagsrum bredvid kök som skapar en trevlig social yta. Det finns även 23 074 kr i lägenhetens inre fond som den boende kan använda för renoveringar av lägenheten. Gavelläget ger extra fönster i badrummet och vardagsrummet och fönster i totalt tre väderstreck. Det finns en extra WC vid uthyrningsdelen. Här bor du även med tvättstuga och källarförråd i samma hus. Föreningen har fina innergårdar och ligger nära parker och skogsområden samt centrum, motionsspår, idrottshall och ut- och inomhusbad. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
4 ROK
Boarea
89 KVM
Lgh nummer
111
Våning
2 av 3
Avgift
6 520 KR
I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.
Adress
Hugingatan 25, 1 tr
Postnummer
19552
Ort
Märsta
Område
Märsta - Valsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  4 ROK
  Boarea
  89 KVM
  Hall
  Lägenheten har två ingångar från trapphuset vilket möjliggör en uthyrningsdel. I hallen finns plats för klädhängare, skoställ och övriga möbler. Det finns även en inbyggd garderob med överskåp. Trälaminat på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  Kök
  Mycket trivsamt kök med bra arbetsyta på två köksbänkar och mycket bra förvaringsmöjligheter i flera skåp. Här finns även en matplats för 4-6 personer och vägg i vägg med köket är vardagsrummet vilket skapar en trevlig social yta. Köket går i vitt med vitt kakel ovan köksbänk och ljusa tapeter på väggarna tillsammans med plastmatta på golvet. Det finns två ingångar till köket, den ena från hallen och den andra från vardagsrummet. Här finns kyl, frys, diskmaskin, ugn med spishäll och fläkt.
  Vardagsrum
  Vardagsrum som tack vare gavelläget får fönster i två väderstreck vilket ger extra ljus och rymd till hela lägenheten. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för tv-hörna, extra matbord och övriga möbler. Ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  Sovrum 1
  Lägenhetens största sovrum med utgång till balkongen. Här finns även 4 platsbyggda garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. Trälaminat på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  Sovrum 2
  Lätt att möblera. Här finns en platsbyggd garderob. Ljus tapet på väggarna och trälaminat på golvet.
  Sovrum 3
  Även detta sovrum är enkelt att möblera. Sovrummet ligger vid den andra ingången från trapphuset och vid gäst-WC, vilket gör det möjligt att skapa en uthyrningsdel. Ljusa tapeter på väggarna och plastmatta på golvet.
  Badrum
  Helrenoverat och stambytt badrum! Modernt med klinkergolv och kakel på väggarna. Tvättmaskin finns och tack vare gavelläget även ett fönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Rymlig dusch, badrumsskåp med spegel, handfat med spegel ovan och belysning.
  Gäst-WC
  Gäst-WC:n ligger vid sovrum 3 och den andra ingången till lägenheten. Detta gör det möjligt att skapa en uthyrningsdel är ena rummet har tillgång till egen hall och WC. Klinkergolv, vitmålade väggar och vitt kakel ovanför handfat samt en spegel.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1970
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluft
  Energideklarerades
  2018-12-17
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  130 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  2011 - Stambyte
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Granen
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheterna Valsta 4:3, 4:4, 4:5 och 4:6 som bebyggdes år 1970. På fastigheterna finns 10 bostadshus med tillsammans 30 trapphus med adresserna Hugingatan 3 - 35 och 26 - 50. - Lägenheter: 206 st. Total bostadsyta 15 106 kvm. - Lokaler och förråd: 58 st. - 7 tvättstugor och 1 grovtvättstuga Parkering: - Garage: 30 st. Hyrs för 400 kr/mån. - P-plats med el-stolpe 91 st. Hyrs för 210 kr/mån. - P-plats utan el-stolpe 89 st. Hyrs för 100 kr/mån. - Avgiftsbelagda besöksplatser 10 st Övrigt: - I föreningen finns bastu (Hugingatan 19 på gaveln). - Även en föreningslokal som boende kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med bredband. - I Brf Granen ingår kostnaden för bredbandsanslutning och abonnemangsavgiften för fast telefoni via Bredbandsbolaget i månadsavgiften. - När det gäller hushållselen så debiterar HSB säljaren och det läggs på månadsavgiften (man behöver inte anmäla el själv). Detsamma gäller för varmvattnet. GEMENSAMMA UTRYMMEN - Tvättstugor finns på Hugingatan 3, 11, 19, 25, 26, 40 samt 50. - Grovtvättstugan finns på Hugingatan 40. - Bastun finns på Hugingatan 19. - Föreningslokal finns på Hugingatan 46. - Byteslokal (med möjlighet att lämna in prylar för att byta till sig andra) finns också. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli under ett år så betalar man endast 150 kr första året. föreningens egna hemsida: http://www.brfbjorken.se/ eller www.arlanda.hsb.se
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget
  Renoveringar
  2015: Dränering 2016: Nyanläggning p-platser, byte takfläktar och sotning, byte termostatventiler radiatorer 2018: Målning av balkong sidoskärmar, mjukfogar, dränering och aluminiumdörrar 2019: Relining av bottenplattor 2019: Tagit ut offert på bergvärme och solceller. Kommer ej att påverka avgiften!
  Övrigt
  I avgiften ingår: värme, vatten (individuell mätning av varmvatten), kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har sedan 2013 en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår. Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring.
  Överlåtelseavgift
  1 190 KR
  Pantsättningsavgift
  476 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  6 520 KR I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.
  Andel i föreningen
  0,6105%
  Andel av årsavgift
  0,6105%
  Reparationsfond
  23 074 KR
  Total Driftskostnad
  8 050 kr/år
  El: 4 150 KR
  VA: 2 100 KR
  Försäkring: 1 800 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnaderna är uppskattade. Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med försäkringsbolag. HSB debiterar säljaren för hushållselen och det läggs på månadsavgiften (man behöver inte anmäla el själv). Detsamma gäller för varmvattnet. El och varmvatten mäts individuellt.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  I källaren finns lägenhetens förråd. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd i huset. I samma hus finns tvättstuga. Föreningen har sju tvättstugor. I föreningen finns en föreningslokal och en bastu för de boende att nyttja.
 • Balkong
  Balkongen nås från vardagsrummet och har ett svårslaget läge i söder med sol långa dagar. Fri utsikt med mycket bra insynsskydd tack vare läget. Träplattor på golvet.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Hugingatan har du närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, gymnasium, parker, motionsspår och idrottsplatser. Mot Steninge och Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang som nås antingen med bil, buss eller via promenad och cykelvägar. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. Där finns bl.a. fotbollsplaner, friidrottsplaner, plan för Amerikansk fotboll och BMX-bana. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och vid Arlandagymnasiet finns Vikingahallen. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Sagaskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Under våren 2020 planeras även en nya Brage förskola vara färdigbyggd inom promenadavstånd från Hugingatan. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym. Valsta Centrum har de senaste åren genomgått flera förändringar med nya och moderna hus i vilka nya affärslokaler har öppnat och ett renoverat torg med lekplatser. I Valsta Centrum finns närservice, restauranger och livsmedelsbutiker varav en ICA.
  Kommunikation
  Busshållplats finns en kort promenad bort och bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen, Valstavägen och Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 595 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Hall
Badrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Gäst-WC
Balkong
Balkong
Planlösning
Midgårdsbadet
Steninge Bruk
Midgårdsvallen
Steninge Slott
Steningebadet
Steninge Slott
Midgårdsbadet

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!