Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Ekilla Gårdsväg 68

Märsta
Exklusivt helrenoverad tvåa om rymliga 62 kvm i markplan med en stor trädäckad altan i soligt sydväst-läge! Radhuskänsla där terrassen blir som ett extra rum med direkt tillgång till gräsmatta. Helt nytt och påkostat kök från 2019 i mycket modern standard med goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsyta och egen matplats. Hela lägenheten har renoverats med nya ytskikt som ett ljust och stilrent trälaminatgolv och målade väggar i grå ton. Det stora vardagsrummet rymmer både tv-hörna och extra matbord och har en trevlig social yta med utgång till altanen. Badrummet är helkaklat med snyggt klinkergolv och kakel på väggarna med matchande möbler, tvättpelare och infällda spotlights i taket. Öppningarna till vardagsrummet och köket från hallen har breddats vilket ger hela lägenheten mer ljus och rymd. Sovrummet rymmer enkelt dubbelsäng, nattduksbord och möbler som byråer eller garderober. Hallen som nås via säkerhetsdörr är rymlig med snygga och praktiska klinkerplattor på golvet och har en fin platsbyggd hallmöbel för förvaring och sittplats. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, och TV ingår i månadsavgiften samt bredband för endast 170 kr/mån. Föreningen har även tillgångar som bastu, gym, tvättstuga samt en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
62 KVM
Lgh nummer
63
Våning
1 av 3
Avgift
3 535 KR
inkl värme, vatten, kabel-TV. 170 kr/mån avgift för bredband.
Adress
Ekilla Gårdsväg 68
Postnummer
19533
Ort
Märsta
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  62 KVM
  Hall
  Rymlig hall som nås via säkerhetsdörr med en fin platsbyggd hallmöbel som ger extra förvaringsmöjligheter i skåp och garderob med spegeldörr. Här finns även en sittplats och bänk ovan ena skåpet. Det finns plats för fler möbler som garderob och byrå direkt vid entrén eller den inre hallen. Ett snyggt och praktiskt klinkergolv och väggarna är målade i grå ton. Klinkergolvet övergår till ett snyggt vitt trälaminat som går enhetligt in i vardagsrummet.
  Vardagsrum
  Lägenhetens 62 kvm ger stora och rymliga ytor och i vardagsrummet ryms enkelt soffgrupp, extra matbord och övriga möbler. Öppningen från hallen har breddats vilket ger extra ljus och rymd. Utgång till den trädäckade altanen som blir som ett extra rum och som har plats för sittgrupper, matbord, solstolar och grill. Via altanen nås även gräsmattan via en egen grind. På golvet ligger vitt trälaminatgolv och väggarna är målade i grå ton. Infällda spotlights i taket.
  Kök
  Helt nytt kök från 2019 i mycket modern standard. Köket går i grått och har gott om förvaring i flera skåp och bra arbetsyta på den långa köksbänken. Maskinparken är komplett med diskmaskin, spishäll, ugn, micro och fläkt samt kyl och frys. Här finns även en egen matplats. Infällda spotlights i taket och på golvet ligger ett fint askparkettgolv tillsammans med vitmålade väggar.
  Sovrum
  Även sovrummet är rymligt och rymmer enkelt en dubbelsäng med nattduksbord och övriga möbler som garderober och byråer. Här står idag en stor garderob med skjutdörrar. På väggarna ligger ett snyggt trälaminat och väggarna är målade i en grå-beige ton.
  Badrum
  Helkaklat badrum med snyggt klinkergolv och kakel på väggarna tillsammans med matchande möblering. Handfatskommod med förvaring och med badrumsskåp ovan med spegelluckor och egen belysning. Infällda spotlights i taket. Här finns en tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin. Duschkabin och ny WC.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1972
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Energideklarerades
  2019-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  114 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB BRF ASPEN
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheten Ekilla 1:5 som bebyggdes år 1972. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 30 trapphus på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68 samt en lokal. Totalt finns 195 bostadsrättslägenheter och bostadsytan är 13 865 kvm. - I föreningen finns bastu, gym samt en gemensamhetslokal (Pumpen) att hyra . - I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband från Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170kr/mån för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170 kr/mån. Går att uppgradera.
  Parkering
  128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
  Renoveringar
  Underhåll och investeringar 2014: Takrenovering och relining 2015: Fortsatta takrenoveringar, relining till samlingsledning samt byte friliggande ledningar under husen, byte av portar, OVK-besiktning. 2016: Uppgradering av elen till 3-fas samt införande av individuell mätning och debitering av hushållsel, fortsatt byte av portar, injustering av ventilation, 26 nya kallförråd Kommande renoveringar: installation av vattenburen värme i 1:orna, målning av balkongkonsoller, målning av trapphus, utbyte av armaturer till utebelysning och renovering av lekutrustning.
  Ekonomi
  Enligt föreningens verksamhetsplan som sträcker sig till 2020 planerar man höjning av avgifterna med 2 % varje år.
  Övrigt
  Tvättstugorna finns i källaren på 30- och 40 husen. Bastu och gym ligger i 30 huset. Brf Aspen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 535 KR inkl värme, vatten, kabel-TV. 170 kr/mån avgift för bredband.
  Andel i föreningen
  0,44916%
  Andel av årsavgift
  0,44916%
  Total Driftskostnad
  4 764 kr/år
  El: 3 264 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Föreningen har gruppavtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader är individuella och beror av vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett separat källarförråd. Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen samt bastu och gym i 30 huset. Det finns även en samlingslokal som kallas Pumpen som går att hyra.
 • Uteplats
  Stor trädäckad uteplats i soligt sydväst-läge med sol långa dagar, perfekt för avkoppling i solen och med plats för större sällskap. Här ryms sittgrupper, matbord och solstolar samt grill. Tillgång till gräsmatta via grind. Uteplatsen är delvis under tak vilket ger ett bra skydd.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går från hållplats två hållplatser i området, Ekilla gård Norra och Ekilla gård södra. Från Norra når du Märsta station på ca 6 minuter, och från Norra går även bussar mot Sigtuna. Även från Södra går bussar mot Märsta station, och härifrån genom Märsta Centrum. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 650 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!