Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Ekilla Gårdsväg 68

Märsta
Exklusivt helrenoverad tvåa om rymliga 62 kvm med gavelläge och fönster i tre väderstreck! Hela lägenheten har renoverats med nya, enhetliga ytskikt som ett stilrent trägolv i hela lägenheten tillsammans med vita väggar. Badrummet är renoverat med snyggt klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna med stora plattor både på väggar och golv. Hela köket är nytt med moderna maskiner i rostfritt och en ny trivsam planering och matplats. Öppningarna till vardagsrummet och köket har breddats vilket ger hela lägenheten mer ljus och rymd som förstärks ytterligare av gavelläget. I sovrummet har en inbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar skapats vilket ger sovrummet stor möbleringsyta och samtidigt mycket bra förvaringsmöjligheter. Hallen är rymlig och har två garderober för förvaring, entré via säkerhetsdörr. Lägenheten har ett insynsskyddat läge med fin utsikt från alla fönster och ett svårslaget balkongläge med sol långa dagar. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, TV och bredband ingår i månadsavgiften och med tillgångar som bastu, gym, tvättstuga samt en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
62 KVM
Lgh nummer
67
Våning
3 av 3
Avgift
3 748 KR
inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Adress
Ekilla Gårdsväg 68
Postnummer
19533
Ort
Märsta
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  62 KVM
  Hall
  Välkomnande hall via säkerhetsdörr där lägenhetens karaktär och ljus presenterar sig direkt. Öppningarna mot kök och vardagsrum ger rymd och ljus. I hallen finns plats för klädhängare, skoställ och övriga möbler. Längre in i hallen ges extra förvaring i två garderober. Stilrent trägolv och vita väggar.
  Sovrum
  Rymligt sovrum med goda möbleringsmöjligheter för säng, nattduksbord, skrivbord och övriga möbler. Här finns även en inbyggd helväggsgarderob med spegelskjutdörrar vilket ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Här ligger samma fina trägolv och väggarna är vita. Fönster med utsikt och utan insyn.
  Kök
  Helrenoverat kök med matplats vid fönster och ny planering med bred öppning från hallen. Köket går i vitt med vita väggar, samma trägolv som resten av lägenheten och matchande laminatbänkskiva och handtag. Köksbänken i vinkel ger gott om arbetsyta och och en trevlig plats vid spisen i hörnet. Alla maskiner är rostfria utom diskmaskinen som är snyggt integrerad. Kyl/frys, induktionsspis, fläkt samt ugn och micro i arbetshöjd. Underlimmad diskho och bra belysning över köksbänk.
  Badrum
  Fantastiskt badrum med fönster tack vare gavelläget. Snyggt klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna, både klinker och kakel har stora plattor. Bred handfatskommod med tillhörande förvaring och en spegel med inbyggd belysning ovan. Uppvärmd handdukstork, förberett för tvättmaskin och dusch bakom vikbara duschväggar i frostat glas.
  Vardagsrum
  Bred och luftig entré från hallen till vardagsrummet som har gott om plats för flera möbleringsalternativ som TV-hörna, extra matbord och övriga möbler. Utgång till balkongen i soligt sydväst-läge med sol långa dagar och ett svårslaget läge med utsikt över innergårdar och mot horisont. På golvet ligger samma fina trägolv som resten av lägenheten och väggarna är vita.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1972
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2019-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  119 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB BRF ASPEN
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheten Ekilla 1:5 som bebyggdes år 1972. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 30 trapphus på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68 samt en lokal. Totalt finns 195 bostadsrättslägenheter och den bostadsytan är 13 865 kvm. - I föreningen finns bastu, gym samt en gemensamhetslokal (Pumpen) att hyra . - I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband från Bredbandsbolaget, kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Engångs-årsavgift 300 kr tillsammans med en halvårsavgift, 150 kr betalas också endast en gång. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i avgiften). Går att uppgradera.
  Parkering
  128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
  Renoveringar
  Underhåll och investeringar 2014: Takrenovering och relining 2015: Fortsatta takrenoveringar, relining till samlingsledning samt byte friliggande ledningar under husen, byte av portar, OVK-besiktning. 2016: Uppgradering av elen till 3-fas samt införande av individuell mätning och debitering av hushållsel, fortsatt byte av portar, injustering av ventilation, 26 nya kallförråd Kommande renoveringar: installation av vattenburen värme i 1:orna, målning av balkongkonsoller, målning av trapphus, utbyte av armaturer till utebelysning och renovering av lekutrustning.
  Ekonomi
  Enligt föreningens verksamhetsplan som sträcker sig till 2020 planerar man höjning av avgifterna med 2 % varje år.
  Övrigt
  Tvättstugorna finns i källaren på 30- och 40 husen. Bastu och gym ligger i 30 huset. Brf Aspen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 748 KR inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband.
  Andel i föreningen
  0,4655%
  Andel av årsavgift
  0,4655%
  Reparationsfond
  4 411 KR
  Total Driftskostnad
  4 176 kr/år
  El: 2 400 KR
  Elförbrukning: 2000 kWh
  Försäkring: 1 776 KR
  Beräknat antal pers
  1
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett separat källarförråd. Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen samt bastu och gym i 30 huset. Det finns även en samlingslokal som kallas Pumpen som går att hyra.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går från hållplats två hållplatser i området, Ekilla gård Norra och Ekilla gård södra. Från Norra når du Märsta station på ca 6 minuter, och från Norra går även bussar mot Sigtuna. Även från Södra går bussar mot Märsta station, och härifrån genom Märsta Centrum. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg
 • Karta
Utgångspris
1 595 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Assisterande mäklare

Bilder

Vardagsrum

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!