Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Ekilla gårdsväg 58

Märsta
Gaveltrea på endast en trappa! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du önskar att boka en privatvisning. Välkommen till denna populära typ av trea som uppskattas för sin rymliga och trivsamma planlösning. Här har du en praktisk hall med tre inbyggda garderober och en klädkammare samt gott om svängrum. Vardagsrummet rymmer både tv-hörna och övriga möbler, från vardagsrummet nås även den stora och inglasade balkongen i soligt sydväst-läge. Gavelläget ger ett mer privat läge på balkongen med fri utsikt. Köket har gott om skåp och arbetsyta samt en egen matplats. Två rymliga och lättmöblerbara sovrum. Badrum som tack vare gavelläget får ett stort fönster. Fina trägolv och ljusa ytskikt i hela lägenheten. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, TV och bredband ingår i månadsavgiften och med tillgångar som bastu, gym, tvättstuga. Det finns även en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
78 KVM
Lgh nummer
33
Våning
2 av 3
Avgift
4 594 KR
inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Adress
Ekilla gårdsväg 58
Postnummer
19533
Ort
Märsta
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  78 KVM
  Hall
  Mycket praktisk hall med tre inbyggda garderober och en klädkammare som tillsammans ger mycket förvaringsyta. Plats för övriga möbler och klädhängare med skoställ. Ljus tapet på väggarna och ekparkett på golvet.
  Kök
  Trivsamt kök med flera skåp för förvaring och god arbetsyta. Matplats vid fönster. Köket går i vitt med ett fint vitt facetterat kakel ovan köksbänk. Bredspacklade och vitmålade väggar tillsammans med en fondtapet samt ekparkett på golvet. Kyl/frys, ugn med spishäll och fläkt.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum som rymmer både TV-hörna och övriga möbler som bokhyllor, extra matgrupp samt kontors- eller lekhörna. Från vardagsrummet nås även den stora och inglasade balkongen som har sol långa dagar. Ljusa tapeter på väggarna och furugolv.
  Sovrum 1
  Stort sovrum som rymmer dubbelsäng, nattduksbord samt garderober eller byråer. Ljusa tapeter på väggarna tillsammans med en fondvägg. Ljust trälaminat på golvet.
  Sovrum 2
  Även sovrum 2 är rymligt och enkelt att möblera. Ekparkett på golvet. Ljusa tapeter tillsammans med en fondvägg.
  Badrum
  Tack vare gavelläget får badrummet ett stort fönster som ger behagligt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Här finns badkar, WC, handfat och flera badrumsskåp samt arbetsbänk. Ljust kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljsfastighet
  Byggnadsår
  1972
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluft
  Energideklarerades
  2019-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  114 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB BRF ASPEN
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheten Ekilla 1:5 som bebyggdes år 1972. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 30 trapphus på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68 samt en lokal. Totalt finns 195 bostadsrättslägenheter och bostadsytan är 13 865 kvm. - I föreningen finns bastu, gym samt en gemensamhetslokal (Pumpen) att hyra . - I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband från Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170kr/mån för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170 kr/mån. Går att uppgradera.
  Parkering
  128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
  Renoveringar
  Underhåll och investeringar 2014: Takrenovering och relining 2015: Fortsatta takrenoveringar, relining till samlingsledning samt byte friliggande ledningar under husen, byte av portar, OVK-besiktning. 2016: Uppgradering av elen till 3-fas samt införande av individuell mätning och debitering av hushållsel, fortsatt byte av portar, injustering av ventilation, 26 nya kallförråd 2019: Nya fönster i vardagsrummen. Kommande renoveringar: installation av vattenburen värme i 1:orna, målning av balkongkonsoller, målning av trapphus, utbyte av armaturer till utebelysning och renovering av lekutrustning.
  Ekonomi
  Enligt föreningens verksamhetsplan som sträcker sig till 2020 planerar man höjning av avgifterna med 2 % varje år.
  Övrigt
  Tvättstugorna finns i källaren på 30- och 40 husen. Bastu och gym ligger i 30 huset. Brf Aspen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 594 KR inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
  Andel i föreningen
  0,5635%
  Andel av årsavgift
  0,5635%
  Reparationsfond
  14 975 KR
  Total Driftskostnad
  4 700 kr/år
  El: 3 600 KR
  Försäkring: 1 100 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är uppskattade. Föreningen har gruppavtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader är individuella och beror på vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett källarförråd i byggnaden nedanför. Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen samt bastu och gym i 30 huset. Det finns även en samlingslokal som kallas Pumpen som går att hyra.
 • Balkong
  Stor och inglasad balkong med sol långa dagar i sydväst. Fin utsikt över gård och grönska. Tack vare gavelläget ges ett mer privat läge och fri utsikt.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. En hundrastgård finns i närheten och det går fina cykelvägar mot Sigtuna som sammanstrålar med strandpromenaden. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går från hållplats två hållplatser i området, Ekilla gård Norra och Ekilla gård södra. Från Norra når du Märsta station på ca 6 minuter, och från Norra går även bussar mot Sigtuna. Även från Södra går bussar mot Märsta station, och härifrån genom Märsta Centrum. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 650 000 KR

Budgivning

Budgivning pågår

Visningar

Tisdag 7/4 kl 18:00 - 18:30
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Balkong
Balkong
Hall
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Sovrum 1
Sovrum 2
Badrum
Baksida
Lekplats
planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!