Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Ekilla gårdsväg 50, 1tr

MÄRSTA
Gaveltrea om hela 78 kvm, bekvämt belägen endast 1 tr upp! Nymålade och tapetserade väggar i hela lägenheten med nya socklar. Även elen har dragits om och köket är helrenoverat 2018 med full maskinell utrustning och plats för matbord. På den rymliga ytan erbjuds en trivsam planlösning med två lättmöblerbara sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med platsbyggd sittgrupp. Hall med klädkammare och gott om plats för möblering. Badrum med tvättmaskin (kombi med tork) och ett stort fönster tack vare gavelläget. Öppningen till vardagsrummet har breddats vilket ger hela lägenheten mer ljus och rymd. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, TV och bredband ingår i månadsavgiften och med tillgångar som bastu, gym och tvättstuga. Det finns även en gemensamhetslokal för medlemmarna att hyra. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
78 KVM
Lgh nummer
58
Våning
2 av 3
Avgift
4 684 KR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt BR-tillägg i hemförsäkringen.
Adress
Ekilla gårdsväg 50, 1tr
Postnummer
19533
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  78 KVM
  Hall
  Luftig och rymlig hall med gott om svängrum och plats för möbler som garderober eller byråer. Plats för hatthylla och skoställ. Öppningen mot vardagsrummet har breddats vilket ger extra ljus till hela lägenheten. Ljust trälaminatgolv och ljust målade väggar.
  Kök
  Helrenoverat kök 2018 som går i vitt. Handtag i stål och vitt kakel ovan laminatbänkskiva i ljusgrått. Här finns gott om arbetsyta på två bänkar och bra förvaringsmöjligheter i flera skåp. Maskinparken är komplett med diskmaskin (2020), ugn, spishäll, micro (2020), fläkt och kyl/frys. Plats för matgrupp för 4-6 personer vid fönster. Vitmålade väggar och laminatgolv.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum med plats för både TV-hörna och extra matbord samt övriga möbler som bokhyllor eller skrivbord. Utgång till den inglasade balkongen. Samma ljusa trälaminatgolv går in från hallen och väggarna är vitmålade med delar av tegelimitation som ger rummet extra karaktär.
  Sovrum 1
  Rymligt sovrum som är enkelt att möblera och rymmer dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler som skrivbord eller byrå. Trälaminat på golvet och ljust tapetserade väggar och en fondtapet.
  Sovrum 2
  Även detta sovrum är enkelt att möblera och ligger bredvid hallens klädkammare. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler. Vitmålade väggar tillsammans med fondtapet och trälaminat på golvet.
  Badrum
  Badrum med tvättmaskin (kombimaskin med både tvätt och tork). Tack vare gavelläget ges här ett stort fönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Kakel på väggarna och våtrumsmatta. Plats för badrumsskåp.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1972
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluft
  Energideklarerades
  2019-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  114 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB BRF ASPEN
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheten Ekilla 1:5 som bebyggdes år 1972. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 30 trapphus på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68 samt en lokal. Totalt finns 195 bostadsrättslägenheter och bostadsytan är 13 865 kvm. - I föreningen finns bastu, gym samt en gemensamhetslokal (Pumpen) att hyra . - I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband från Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170kr/mån för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170 kr/mån. Går att uppgradera.
  Parkering
  128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
  Renoveringar
  Underhåll och investeringar 2014: Takrenovering och relining 2015: Fortsatta takrenoveringar, relining till samlingsledning samt byte friliggande ledningar under husen, byte av portar, OVK-besiktning. 2016: Uppgradering av elen till 3-fas samt införande av individuell mätning och debitering av hushållsel, fortsatt byte av portar, injustering av ventilation, 26 nya kallförråd 2019: Nya fönster i vardagsrummen vid balkongerna, ej på ettorna. Kommande renoveringar: installation av vattenburen värme i 1:orna, målning av balkongkonsoller, målning av trapphus, utbyte av armaturer till utebelysning och renovering av lekutrustning.
  Ekonomi
  Enligt föreningens verksamhetsplan som sträcker sig till 2020 planerar man höjning av avgifterna med 2 % varje år.
  Övrigt
  Tvättstugorna finns i källaren på 30- och 40 husen. Bastu och gym ligger i 30 huset. Brf Aspen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Överlåtelseavgift
  1 190 KR
  Pantsättningsavgift
  476 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 684 KR I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt BR-tillägg i hemförsäkringen.
  Andel i föreningen
  0,5635%
  Andel av årsavgift
  0,5635%
  Reparationsfond
  2 604 KR
  Total Driftskostnad
  3 900 kr/år
  El: 2 400 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Föreningen har gruppavtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader är individuella och beror på vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Källarförråd tillhörande lägenheten finner man i grannhuset (30 huset). Förråd för barnvagnar finns på entréplanet under trappan. Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen samt bastu och gym i 30 huset. Det finns även en samlingslokal som kallas Pumpen som går att hyra.
 • Balkong & parkering
  Stor och inglasad balkong. Sydväst-läge med sol långa dagar. Balkongen rymmer större möbler och nås från vardagsrummet. Här ligger även ett riktigt trägolv och platsbyggd sittgrupp.
  Parkering
  I området finns gatuparkering och gästparkering. 128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. En hundrastgård finns i närheten och det går fina cykelvägar mot Sigtuna som sammanstrålar med strandpromenaden. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går från hållplats två hållplatser i området, Ekilla gård Norra och Ekilla gård södra. Från Norra når du Märsta station på ca 6 minuter, och från Norra går även bussar mot Sigtuna. Även från Södra går bussar mot Märsta station, och härifrån genom Märsta Centrum. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 695 000 KR

Visningar

Söndag 11/4 kl 13:15 - 13:45
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare
Måndag 12/4 kl 18:00 - 18:30
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Inglasad balkong
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Sovrum 2
Sovrum 1
Hall
Hall
Badrum
Balkong
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!