Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Ekilla gårdsväg 16 nb

Märsta
Trea i markplan och i ett av föreningens bästa lägen! Radhuskänsla på riktigt med uterum och altan med direkt tillgång till gräsfält med fri utsikt samt sydväst-läge med sol långa dagar. Mycket trivsam och funktionell trea där köket har byggts ut och gjorts större än originalstandard vilket ger mer plats för släkt och vänner samt mer arbetsyta, plats för skåp och möblering. Det finns goda förvaringsutrymmen med stora garderober i båda sovrummen tillsammans med fem garderober i hallen och en rymlig klädkammare. Lägenheten har fina ytskikt med målade och tapetserade väggar samt ett genomgående ekparkettgolv i alla rum och kök. Badrum från 2014 med tvättmaskin och takdusch med vattenfalls- och massagefunktion. Två lättmöblerade sovrum och rymligt vardagsrum varifrån uterummet nås. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, och TV ingår i månadsavgiften samt bredband för endast 170 kr/mån. Föreningen har även tillgångar som bastu, gym, tvättstuga samt en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
78 KVM
Lgh nummer
173
Våning
1 av 3
Avgift
4 582 KR
inkl värme, vatten, kabel-TV. 170 kr/mån avgift för bredband tillkommer.
Adress
Ekilla gårdsväg 16 nb
Postnummer
19533
Ort
Märsta
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  78 KVM
  Hall
  Mycket praktisk hall med klädhängare, plats för skoställ och mindre dubbelgarderob vid entrén. Ett skoskåp finns som ingår. Längre in finns ytterligare en garderob och en dubbelgarderob samt en rymlig klädkammare som ger gott om extra förvaring. Vid klädkammaren och sovrum 1 sitter infällda spotlights i taket. Ekparkettgolv som sträcker sig enhetligt i hela lägenheten och vitmålade väggar.
  Kök
  Unikt kök som har byggts ut och blivit större vilket ger extra svängrum och mer plats för familj och vänner. Det ges även mer plats för skåp, möbler och större matbord. Det stilrena köket går i vitt med speglade luckor och svarta handtag tillsammans med ett svart kakel ovan köksbänk. Det finns två vitrinskåp med glasluckor. Den unika planlösningen ger en längre köksbänk och gott om arbetsyta. Det finns även fler köksskåp för förvaring. Maskinparket består av ugn i arbetshöjd, micro, induktionshäll med stora zoner, fläkt i rostfritt stål, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd, även dem integrerade och matchar skåpluckorna. Ekparkettgolv på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  Vardagsrum
  Vardagsrum som är enkelt att möblera och rymmer TV-hörna, extra matbord och övriga möbler som byråer eller bokhyllor. Utgång till det stora uterummet och altanen i soligt sydvästläge med direkt tillgång till gräsfältet utanför. Här ligger samma ekparkettgolv och väggarna är vitmålade tillsammans med en fondvägg.
  Sovrum 1
  Det större sovrummet som rymmer dubbelsäng och garderober samt övriga möbler. Här står en dubbelgarderob som ingår. Ekparkettgolv och vitmålade väggar tillsammans med fondvägg.
  Sovrum 2
  Enkelt att möblera och rymmer t.ex. säng, nattduksbord och skrivbord. En inbyggd garderob ger bra förvaring. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.
  Badrum
  Renoverat badrum från 2014. Även här finns gott om förvaringsytor och två bänkar ger bra avlastnings och arbetsyta, den ena med spegel och belysning. Tvättdelen har en bänk ovan tvättmaskin och skåp för förvaring. Tvättmaskinen är även en torktumlare (kombimaskin). Snygg handfatskommod med tillhörande förvaring. Takdusch med vattenfalls- och massagefunktion bakom vikbara duschväggar i glas. Mörkgrå våtrumsmatta på golvet och vita våtrumstapeter på väggarna.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1972
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2019-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  111 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB BRF ASPEN
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheten Ekilla 1:5 som bebyggdes år 1972. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 30 trapphus på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68 samt en lokal. Totalt finns 195 bostadsrättslägenheter och bostadsytan är 13 865 kvm. - I föreningen finns bastu, gym samt en gemensamhetslokal (Pumpen) att hyra . - I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband från Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170kr/mån för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170 kr/mån. Går att uppgradera.
  Parkering
  128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
  Renoveringar
  Underhåll och investeringar 2014: Takrenovering och relining 2015: Fortsatta takrenoveringar, relining till samlingsledning samt byte friliggande ledningar under husen, byte av portar, OVK-besiktning. 2016: Uppgradering av elen till 3-fas samt införande av individuell mätning och debitering av hushållsel, fortsatt byte av portar, injustering av ventilation, 26 nya kallförråd 2019: Nya fönster i vardagsrummen vid balkongerna, ej på ettorna. Kommande renoveringar: installation av vattenburen värme i 1:orna, målning av balkongkonsoller, målning av trapphus, utbyte av armaturer till utebelysning och renovering av lekutrustning.
  Ekonomi
  Enligt föreningens verksamhetsplan som sträcker sig till 2020 planerar man höjning av avgifterna med 2 % varje år.
  Övrigt
  Tvättstugorna finns i källaren på 30- och 40 husen. Bastu och gym ligger i 30 huset. Brf Aspen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Överlåtelseavgift
  1 190 KR
  Pantsättningsavgift
  476 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 582 KR inkl värme, vatten, kabel-TV. 170 kr/mån avgift för bredband tillkommer.
  Andel i föreningen
  0,539%
  Andel av årsavgift
  0,539%
  Reparationsfond
  4 763 KR
  Beräknat antal pers
  3
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Källarförråd tillhörande lägenheten finner man i huset snett ovanför (30 huset). Förråd för barnvagnar finns på entréplanet under trappan. Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen samt bastu och gym i 30 huset. Det finns även en samlingslokal som kallas Pumpen som går att hyra.
 • Uteplats
  Svårslagen uteplats i ett av föreningens bästa lägen med endast gräsfält framför. Sydvästläge med sol långa dagar. Uterum, altan och direkt tillgång till gräsfält via grind från uteplatsen. Uterummet nås från vardagsrummet och är inglasat med plats för större sittgrupper med skydd från väder och vind. Altanen utanför rymmer likaså sittgrupper, grill mm och har två markiser över båda delarna. Mycket trivsamt med utgång till gräsfältet utanför via grind och trapp. Uteplatsen har även en fin häck framför och plats för planeringar vid trapp. Skjutbara fönster och vitmålad träpanel på väggarna i uterummet.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går från två hållplatser i området, Ekilla gård Norra och Ekilla gård södra. Från Norra når du Märsta station på ca 6 minuter, och från Norra går även bussar mot Sigtuna. Även från Södra går bussar mot Märsta station, och härifrån genom Märsta Centrum. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Assisterande mäklare

Bilder

Altan
Uterum
Direkt tillgång till markplan från altan
Direkt tillgång till markplan från altan
Altan
Uterum
Uteplats
Uteplats
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Badrum
Badrum
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Planlösning
Föreningens garage- och p-platser
Lekplats i området
En av föreningens gårdar och grillplats

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!