Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Dalgatan 7A

MÄRSTA
Renoveringstillfälle i ett av föreningens bästa lägen på populära Dalgatan! Här bor du i lugnt och populärt område med kort promenad till Märsta Station och även Märsta Centrum. Stabil Brf med låga månadsavgifter. Ta chansen att skapa din egen drömlägenhet precis som du vill ha den. Förutsättningarna finns redan på plats med ett av föreningens bästa lägen, renoverat och stambytt badrum från 2015 och en trivsam planlösning. Rymligt kök med egen matplats vid fönster och plats för gott om arbetsyta, komplett maskinpark och flera skåp och lådor för förvaring. Stor balkong under tak i soligt söderläge med fin utsikt över innergården som nås från vardagsrummet. Två bra sovrum där det ena har inbyggda garderober samt en klädkammare i hallen ger bra förvaring. Tack vare placeringen i huset och högt upp i huset ges ett lugnt läge skyddat från trafik och genomfarter med utsikt mot föreningens fina innergårdar från alla fönster. I huset bredvid ligger tvättstuga och i källaren finns lägenhetens två källarförråd och cykelrum. Från Dalgatan når du Märsta Station och Märsta Centrum efter endast en kort promenad.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
71 KVM
Lgh nummer
51
Våning
3 av 3
Avgift
3 902 KR
inkl värme, vatten, bredband och Kabel-TV. BR-tillägget i hemförsäkring.
Adress
Dalgatan 7A
Postnummer
19547
Ort
MÄRSTA
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  71 KVM
  Hall
  Välkomnande hall med gott om svängrum och plats för skoställ, hatthylla och övriga möbler. Här finns även en klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter. Ljus matta på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
  Kök
  Ta chansen att renovera, planera och inred ditt kök precis som du vill ha det. Här finns gott om utrymme för arbetsyta och förvaring i flera skåp samt plats för komplett maskinpark. Det finns även en matplats vid fönster och fin utsikt över en av föreningens innergårdar. Köket går idag i vitt med vitt kakel ovan diskbänk. Vitmålade väggar och matta på golvet. Äldre maskiner som ugn med spishäll och kyl/frys.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i soligt söderläge och fin utsikt över innergård. I vardagsrummet ryms både TV-hörna, extra matgrupp och övriga möbler. Trälaminat på golvet och ljus tapet på väggarna.
  Badrum
  Helrenoverat 2015 och stambytt badrum i stilrent utförande. Vita kakelplattor på väggarna och ljust klinkergolv. Dusch bakom skjutbara duschdörrar i glas. WC, handfat och badrumsskåp.
  Sovrum 1
  Rymligt sovrum som är enkelt att möblera. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler som garderob eller byrå. Tapetserade väggar och matta på golvet.
  Sovrum 2
  Även detta rum är enkelt att möblera och passar perfekt som sovrum, gästrum eller kontor. Här finns två inbyggda garderober med överskåp. Matta på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1960
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Ventilation
  Frånluft
  Energideklarerades
  2020-01-09
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  106 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Föreningen har installerat bergvärme vilket håller nere föreningens uppvärmningskostnader. Samtliga lägenheter är stambytta.
 • Förening
  Namn
  Brf Husby
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger 5 st byggnader uppförda 1960 på adresserna Dalgatan 3, 5, 7 och 9 samt Stationsgatan 9. Det finns 117 st lägenheter och ett antal lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen och fastighetsförvaltning handhas av HSB Arlanda. Föreningen har tecknat gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring. Det finns källarförråd och cykelrum. I källaren på Dalgatan 3 och Stationsvägen 9 finns tvättstugor med tork- och mangelrum. I föreningen finns också en boulebana. HEMSIDA: För ytterligare information se föreningens hemsida www.husbybrf.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Lägenheterna är anslutna till Com Hems kabeltevenät som även erbjuder bredbandsuppkoppling och telefoni. Basutbudet av tv-kanaler samt bredband ingår i avgiften.
  Parkering
  Föreningen har 36 st garage och 70 st parkeringsplatser som de boende kan hyra. Till dessa finns ett separat kösystem. Priser på parkering: Stolpe (95 kr/mån), Stolpe med el (204 kr/mån), Litet garage (399 kr/mån), Stort garage (485 kr/mån).
  Renoveringar
  Föreningen har de senaste åren genomfört en rad förbättringsåtgärder, bla renoverat lekplatserna och bytt uppvärmning till en modern miljövänlig och energibesparande bergvärmeanläggning vilket medför lägre uppvärmningskostnader. 2012-2017 – Golvbrunnar och del av stam i lägenheter. Entréportarna och har bytts ut med kodlås samt källardörrarna och ventilationen har förbättrats. Båda tvättstugorna renoverades 2008. Miljöhus, vägbom och staket införskaffades 2009.
  Överlåtelseavgift
  1 190 KR
  Pantsättningsavgift
  476 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 902 KR inkl värme, vatten, bredband och Kabel-TV. BR-tillägget i hemförsäkring.
  Andel i föreningen
  0,97139%
  Andel av årsavgift
  0,97801%
  Total Driftskostnad
  5 640 kr/år
  El: 3 900 KR
  Försäkring: 1 740 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras bl.a. på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag. I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Driftskostnaderna är uppskattade för denna lägenhet.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten ingår två förråd som ligger i källaren, där det även finns ett gemensamt cykelförråd. Extra förråd går att hyra, separat kö. I källaren på Dalgatan 3 och Stationsgatan 9 finns tvättstugor med tork- och mangelrum.
 • Balkong & parkering
  Ett av föreningens bästa balkonglägen och mot söder med sol hela dagen. Stor balkong under tak som nås från vardagsrummet och med fin utsikt över föreningens innergård. Här ryms sittgrupper och växter. Med högt läge ges även ett mer privat läge. Föreningen har även fina innergårdar med grillplatser, sittgrupper, lekplatser, boulebana och gräsytor.
  Parkering
  Garage och p-plats med/utan elstolpe finns att hyra, separat kösystem tillämpas.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Dalgatan har du endast en kort promenad till Märsta Station, där pendel- och snabbtåg tar dig till Stockholm C eller Uppsala. Vid Stationsområdet finns ICA-butik, restauranger och närservice. Det är även en kort promenad till Märsta Centrum som har ett större utbud av restauranger, caféer, närservice, vårdcentral, gym och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna. Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Kommunikationerna är goda och med en promenad på 5 minuter nås Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och Arlanda. Härifrån går även pendel- och snabbtåg till Stockholm och Uppsala.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 695 000 KR

Visningar

Söndag 18/4 kl 13:00 - 13:30
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare
Måndag 19/4 kl 17:15 - 17:45
Välkommen! Endast bokade visningar. Anmäl dig via länk eller ansvarig mäklare

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Balkong
Hall
Hall
Klädkammare
Badrum
Kök
Kök
Kök
Sovrum 2
Sovrum 1
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!