Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Beckombergavägen 215

Bromma
Gaveltvåa om hela 63 kvm med stor uteplats om 14 kvm i soligt söderläge! I denna förening har varje lägenhet rätt till en parkeringsplats, ingen kö! Lägenheten karaktäriseras av stora och rymliga ytor som tillsammans med en genomtänkt planlösning och fina detaljer som låg bröstningshöjd på fönstren, djupa fönsternischer, dörr till uteplatsen i helglas och takhöjden skapar ett mycket trivsamt boende. Redan i hallen märks ljuset i lägenheten av tack vare de stora fönsterpartier i två väderstreck. Alla lägenhetens fönster och dörren till uteplatsen är i 3-glas. Det stora vardagsrummet med utgång till den trädäckade uteplatsen erbjuder en social planlösning mellan kök och uteplats där den halvöppna lösningen ger köket en egen plats i lägenheten. Köket är modernt med komplett maskinpark samt stilrent i vitt och med beslag i rostfritt. Badrummet har gott om svängrum och en välutrustad tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Här finns även golvvärme, handdukstork, kommod med stort tvättställ och skåp med spegelluckor och inbyggd belysning. Förvaring är det gott om, garderob i hallen, inbyggd helväggsgarderob i det rymliga sovrummet samt eget vindsförråd. Från området har du närhet till flera av Brommas naturområden och promenadavstånd till T-bana och bra bussförbindelser som tar dig vidare mot Stockholms C eller Spånga, Sundbyberg och Solna. Härifrån når du det mesta av vad Bromma har att erbjuda, antingen till fots eller med cykel, bil och kollektivtrafik. Matbutik finns en kort promenad bort och likaså restauranger och caféer. Beckomberga är ett modernt och utvecklande kvarter med bl.a. gym, restauranger, närservice och parkområden i området.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
63 KVM
Lgh nummer
1 1001
Våning
1 av 5
Hiss
Ja
Avgift
3 944 KR
Värme, kallvatten, stort vindsförråd, TV och bredband (Ownit) samt BR-tillägg i hemförsäkringen.
Adress
Beckombergavägen 215
Postnummer
16863
Ort
Bromma
Område
Bromma, Beckomberga
Kommun
Stockholm
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  63 KVM
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr till rymlig hall där lägenhetens karaktär presenterar sig direkt med ljus och svängrum. Här finns plats för klädhängare och skoställ samt övriga möbler och förvaring i en garderob. Ljusflöde kommer från kökets och vardagsrummets fönsterpartier som ligger i två väderstreck. På golvet ligger ett enhetligt ekparkettgolv som sträcker sig vidare till vardagsrum och kök utan trösklar. Väggarna är enhetligt vitmålade i lägenheten.
  Vardagsrum
  Stort vardagsrum med ljus från fönster i två väderstreck med låg bröstningshöjd och djupa fönsternischer. Uteplatsen nås från vardagsrummet via en dörr i helglas som ger extra ljusinsläpp. Vardagsrummet är enkelt att möblera och har en inbjudande social planlösning mot köket med en naturlig matplats mellan utrymmena. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Uteplatsen om hela 14 kvm har ett soligt söderläge som ger sol långa dagar under årets ljusa årstider. Uteplatsen är trädäckad, fint inramad av trästaket och större än balkongerna i huset, vilket ger mer plats för utemöbler.
  Kök
  Mycket funktionellt kök med flera skåp för förvaring och komplett maskinpark från Husqvarna bestående av kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt i rostfritt, micro och integrerad diskmaskin. Köket går i vitt med rostfria beslag och matchande svart kakel ovan köksbänk. Här finns gott om arbetsyta och en extra avlastningsbänk samt tvådelad diskho. Välplacerade eluttag för köksmaskiner och en given matplats vid fönstret. Tack vare planlösningen så får köket sin egen plats, men fortfarande en social öppning vid matplatsen vilket även gör att ljuset flödar från vardagsrummet. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Även badrummet är rymligt med gott om svängrum. Här finns en välutrustad tvättdel med arbetsbänk, överskåp för förvaring, tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna samt förvaringsmöjlighet under arbetsbänken. Stilren inredning med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Kommod med stort tvättställ med tillhörande förvaring samt badrumsskåp med spegelluckor och inbyggd belysning. Handdukstork och golvvärme. Dusch bakom vikbara duschväggar i glas.
  Sovrum
  Sovrum som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler. Här finns även en inbyggd helväggsgarderob bakom skjutdörrar inredd med bl.a. klädstång och hylla längs med väggen som ger bra med extra förvaring. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2013-2014
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluft med återvinning
  Energideklarerades
  2014-11-18
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  63 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  BRF Tilia, Bromma
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheterna Västergarn 1,2 och 3 med äganderätt. Föreningen upplåter 57 st bostadsrättslägenheter fördelade i tre bostadshus som alla uppfördes 2013-2014 av NCC. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 4 272 kvm, vilket även utgör den totala lägenhetsytan. Lägenhetsfördelning: 2 rok - 15 st 3 rok - 27 st 4 rok - 13 st 5 rok - 2 st Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg i sin fullvärdesförsäkring. Detta innebär att varje medlem får bostadsrättstillägg och behöver endast teckna hemförsäkring. Föreningen har teknisk och ekonomisk förvaltning via SBC. Föreningens fastighet deltar i två gemensamhetsanläggningar, GA1 och GA2 som förvaltas av Västergarns samfällighetsförening. GA1 avser grillplats, lekplats, utegym, grönytor, gångvägar och dagvatten. GA2 avser väg, gångbana, miljöstation, belysning. Läs mer om föreningen på föreningens hemsida: http://brftilia.bostadsratterna.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  I lägenheterna finns Tripple Play-uttag för bredband, telefoni och digital-TV. TV och bredband levereras via Ownit.
  Parkering
  Föreningen har 57 st parkeringsplatser (lika många som antalet lägenheter i föreningen) som kan hyras för 400 kr/mån. Varje lägenhet har rätt till en plats. Parkeringsplatserna ligger på bekvämt avstånd på innergården och lokalgata. Det finns flera parkeringsalternativ i området.
  Renoveringar
  2018 - Tecknat avtal med Q-park 2018 - OVK 2017 - Byte till porttelefon med brickor till entréer 2017 - Beviljades gemensamt bygglov för att medlemmarna ska kunna glasa in balkonger
  Ekonomi
  Föreningen höjde avgifterna med 2% 2019-01-01 I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2019-08-08). I slutet av 2017 amorterades 1 000 000 kr på föreningens fastighetslån. I slutet av 2018 amorterades återigen 1 000 000 kr på föreningens fastighetslån.
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 944 KR Värme, kallvatten, stort vindsförråd, TV och bredband (Ownit) samt BR-tillägg i hemförsäkringen.
  Andel i föreningen
  1,51559%
  Andel av årsavgift
  1,5157%
  Total Driftskostnad
  4 320 kr/år
  El: 1 980 KR
  VA: 840 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på förbrukning samt vilket avtal som finns med försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett stort vindsförråd, nås via hissen. I entréplan finns barnvagnsrum. Det finns två cykelrum i fristående byggnader.
 • Uteplats & parkering
  Lägenheten har en stor trädäckad uteplats om hela 14 kvm som är större än övriga balkonger i huset. Fint inramad av trästaket och här ryms olika typer av sittgrupper och t.ex. solstolar eller matgrupp. Soligt söderläge där solen lyser långa dagar under de ljusa årstiderna.
  Parkering
  Föreningen har 57 st parkeringsplatser som ligger på bekvämt avstånd från huset på lokalgata och innergården. Kan hyras för 400 kr/mån.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  På Beckombergavägen 215 bor du i ett lugnt område med naturen inpå knuten, med bra förbindelser till kollektivtrafik och huvudleder för bil, båda tar dig enkelt in mot Stockholms C, västerut mot Spånga/Vällingby, eller österut mot Sundbyberg och Solna. I närområdet finns ICA-butik och restauranger. Längs Spångavägen finns även populära Bistro Bromma. Längre in i Beckombergaområdet finns fina promenadstråk förbi stora gräsytor och kolonilotter. Det utvecklande och moderna Beckomberga erbjuder bl.a. restauranger, gym, idrotts- och simhall, vårdcentral och matbutiker. Det finns även flera skolor och förskolor på promenadavstånd från lägenheten. Läs gärna mer på www.beckomberga.nu. Som boende i Beckomberga bor du nära ett av Brommas stora naturområden, Kyrksjön, med vacker natur, badmöjlighet samt trevliga promenadstråk och motionsleder samt tillhörande koloniområde. Vidare söderut passerar du Åkeshofs Slott innan du når Judarskogens naturreservat. En promenad genom Judarskogen ned till Ängbybadet i Mälaren rekommenderas varmt! Mälaren nås enkelt via bl.a. Bällstavägen och erbjuder närmast badplatser med kiosk, minigolf och Kaanans Trädgårdscafé samt trevliga promenadsträckor vid vattnet. I närheten finns även Björklunds Hage 4H gård och Trädgårdsstaden i Norra Ängby. Bromma Blocks galleria har stort shoppingutbud och flera restauranger, och angränsar samtidigt till flera handelsplatser och närservice. Sundbybergs C har flera restauranger, caféer och shoppingmöjligheter. Åt samma håll ligger även Solvalla. Brommaplan som erbjuder större utbud av service, restauranger och livsmedelsbutiker. Nyrenoverade Åkeshovs Simhall har bad, gym, sporthall och bowlinghall. Vid Brommaplan finns både SATS och Friskis&Svettis. Ängby IP finns inom promenadavstånd. Bromma Golf erbjuder 9-hålsbana och Driving Range. I Bromma finns flera skolor och förskolor samt gymnasium: Raoul Wallenbergskolan (F & 6-9) Beckombergaskolan (F-6) Nya Elementar skola (F-9) Internationella Engelska Skolan (4-9) Norra Ängby Skola (F-6) Bromma Gymnasium Blackebergs Gymnasium
  Kommunikation
  Islandstorgets tunnelbanestation ligger på promenadavstånd och tar dig in till Stockholms C via gröna linjen. En kort promenad bort går bussar via Spångavägen mot Brommaplan, där byte kan ske mot Ekerö och Mälaröarna eller till tunnelbanans gröna linje. Bussarna går även längs Bällstavägen, som bl.a. kan ta dig till Sundbyberg och vidare mot Solna. Det finns även bra förbindelser mot Bromma Flygplats och från Annedal går flygbussar till Arlanda Flygplats.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
2 495 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Uteplats
Uteplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök, matplats
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!