Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Baldergatan 7, 0,5 tr

MÄRSTA
Helrenoverad 3:a bekvämt belägen på endast 0,5 tr! Här är verkligen en stilren lägenhet med genomgående moderna och ljusa ytskikt i samma stilrena stil. Köket är helrenoverat med komplett maskinpark och bra förvaringsytor samt matplats. Badrummet är påkostat med helkaklad inredning och tvättmaskin. Två rymliga sovrum som är enkla att möblera och stort vardagsrum med plats för familj, släkt och vänner. Mycket stabil HSB-förening där det mesta ingår i den låga månadsavgiften (värme, vatten, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen). I samma hus finns tvättstuga och lägenhetens förråd samt även cykel-/barnvagnsförråd. Bastu och gym finns i föreningen. Det finns även en gästlägenhet att hyra för 500 kr/natt. Fin innergård samt närhet till skolor, gymnasium, buss och centrum. Bussen tar dig till Märsta Station på ca 12 minuter. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera, och Arlanda på ca 15 min.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
79 KVM
Lgh nummer
376
Våning
1 av 3
Avgift
4 448 KR
I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och BR-tillägg i hemförsäkringen.
Adress
Baldergatan 7, 0,5 tr
Postnummer
19551
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Valsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  79 KVM
  Hall
  Redan i hallen presenterar sig lägenhetens moderna och ljusa stil med ett fint trälaminatgolv och vitmålade väggar. I hallen finns gott om svängrum och plats för möblering och avhängningsmöjligheter. Det finns även en stor garderob som ger bra förvaringsmöjligheter.
  Kök
  Helrenoverat kök i modern och stilren standard. Köket går i vitt med rostfria beslag tillsammans med ett grått mosaikkakel och matchande laminatbänksskiva. Inbyggd micro och ugn i arbetsvänlighöjd och i rostfritt. Det finns även en extra köksbänk med förvaring. Plats för matbord för 4-6 personer. Fläkt i rostfritt och spishäll samt integrerad diskmaskin. Kyl och frys i fullhöjd.
  Vardagsrum
  Mycket trivsamt och rymligt vardagsrum där familj, släkt och vänner kan samlas. Utgång till den trymliga balkongen i soligt söderläge. Vardagsrummet är enkelt att möblera och rymmer TV-hörna, extra matbord och övriga möbler. Även här ligger samma fina trälaminatgolv och väggarna är vitmålade.
  Badrum
  Modernt och stilrent badrum med snyggt klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna. Här finns även två handdukstorkar och tvättmaskin som ingår. Dusch bakom vikbara duschdörrar i glas och blandare med takdusch. Handfatskommod med tillhörande förvaring och badrumsskåp med inbyggd belysning och spegelluckor. Vägghängd WC och platsbyggt hyllplan.
  Sovrum 1
  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övriga möbler som nattduksbord och byrå. Här finns även en stor dubbelgarderob med skjutdörrar med spegelglas och en extra garderob. Samma fina trälaminat på golvet, vitmålade väggar och en fondtapet.
  Sovrum 2
  Sovrum som är enkelt att möblera och som även passar perfekt som gästrum eller kontor. Ljust trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1968-1969
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluft
  Energideklarerades
  2018-10-31
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  138 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB brf Tallen i Märsta
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheterna med beteckningarna Valsta 3:9-3:16 som bebyggdes år 1968-1969. Lägenheter och lokaler På fastigheterna finns 20 bostadshus med tillsammans 60 trapphus med adresserna Baldergatan 3 - 46 och Idungatan 1 - 43. Lägenheter: 408 st, varav 5 st hyresrätter. Total bostadsyta 31 858 kvm. Lokaler och förråd: 115 st. P-platser: 436 st, avgiftsbelagda I föreningen finns: - Bastu, tillgång för 600 kr/mån - Föreningslokal att hyra - Hobbylokal (snickarbod) - Gästlägenhet som kan hyras för 300kr/natt I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Obligatorisk medieavgift 100 kr/mån för kabel-TV med 10 valbara digitala kanaler och bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ https://www.hsb.se/arlanda/brf/tallen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem Den boende betalar en medieavgift på 100 kr per månad. Då ingår upp till 100 mb bredband samt ComHems åtta favoriter, digital TV. Leverantör av bredbandet som ingår är Ownit.
  Parkering
  Det finns garageplats och p-plats med eller utan elstolpe. Till alla parkeringsplatser tillämpas en separat kö. Platserna kan hyras för: 239 kr/mån för p-plats med el 186kr/mån för p-plats utan el 239kr/mån för MC-plats 345kr/mån för garageplats
  Renoveringar
  Utförda renoveringar: Stamrenovering i form av relining (2012) Internet har uppgraderats, ventilationsrensning och OVK besiktning, installation av ny nödbelysning i källare och garage 2015 - Fortsatt införande av nyckellöst passersystem, fortsatt upprustning av gårdar/planteringar 2016 - Tvättstugor renoverade med nya tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp 2018 - Renovering av entrépartier 2019 - Renovering av parkeringsplatser
  Ekonomi
  Föreningens månadsavgift har varit oförändrad sedan 2016. År 2021 höjdes avgiften med 6%.
  Övrigt
  Brf Tallen - information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/tallen/
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 448 KR I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och BR-tillägg i hemförsäkringen.
  Andel i föreningen
  0,23917%
  Andel av årsavgift
  0,23917%
  Reparationsfond
  6 559 KR
  Total Driftskostnad
  6 600 kr/år
  El: 4 800 KR
  Försäkring: 1 800 KR
  Beräknat antal pers
  4
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. försäkringsbolag. Föreningen har individuell mätning och debitering av el.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Lägenhetens källarförråd finns i samma hus. I samma hus finns även cykelförråd och barnvagnsförråd med separat utgång till gatan. På bekvämt avstånd i huset bredvid finns tvättstuga och bastu samt gym. Det finns även föreningslokal, hobbylokal (snickarbod), en gästlägenhet som (f.n kostar 500 kr/natt) och en byteslokal (där man kan lämna in saker och byta till sig andra saker).
 • Balkong
  Balkong i ett av föreningens bästa lägen, med utsikt över grönska och gård. Hög häck i markplan ger insynsskydd och söderläget ger sol långa dagar. Rymlig balkong med plats för sittgrupper och växter. Det finns även en fransk balkong i ena sovrummet med utsikt över innergården.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Baldergatan har du närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, gymnasium, parker, motionsspår och idrottsplatser. Mot Steninge och Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang som nås antingen med bil, buss eller via promenad och cykelvägar. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. Där finns bl.a. fotbollsplaner, friidrottsplaner, plan för Amerikansk fotboll och BMX-bana. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och vid Arlandagymnasiet finns Vikingahallen. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Även nya Brage förskola finns inom promenadavstånd från Baldergatan. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym. Valsta Centrum har de senaste åren genomgått flera förändringar med nya och moderna hus i vilka nya affärslokaler har öppnat och ett renoverat torg med lekplatser. I Valsta Centrum finns närservice, restauranger och livsmedelsbutiker varav en ICA.
  Kommunikation
  Bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen, Valstavägen och Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Badrum
Hall
Hall
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Kök
Kök
Planlösning
Balkong
Balkong

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!