Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Vidargatan 47, BV

Märsta
Superfin trea om hela 79 kvm med uthyrningsdel (två ingångar från trapphuset). Här bor du med stora ytor med många trivsamma och praktiska lösningar. Balkongen som nås från vardagsrummet har ett soligt sydvästläge med utsikt mot lummig park. Hallen har 6 st platsbyggda gardeober och tack vare lägenhetens storlek blir alla ytor rymliga och enkla att möblera. Köket har gott om svängrum och bra skåp för förvaring med luckor från Härjedalskök samt plats för matbord 6-8 personer. Badrummet är renoverat 2016 (intyg finns) med golvvärme och fina materialval. Sovrum och vardagsrum är stora och lätta att möblera och vid lägenhetens andra entré (uthyrningsdelen) finns en extra WC. Lägenheten nås från markplan men souterrängläget gör att balkongen kommer upp en bra bit från marken. I samma hus finns även tvättstuga och ett stort förråd med el som hör till lägenheten. Det finns en inre fond om 9 604 kr. Här bor du även i en HSB förening som är mycket stabil.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
79 KVM
Lgh nummer
259
Våning
av 2
Avgift
4 850 KR
värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen
Adress
Vidargatan 47, BV
Postnummer
19552
Ort
Märsta
Område
Märsta - Valsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  79 KVM
  Allmänt
  Hall Stor välkomnade hall med plats för hatt-och skohylla. Längre in i hallen mer plats för möbler och även 6 st garderober (bra med förvaring). Väggarna är tapetserade och på golvet ligger praktiskt laminat. I hallen finns även en ny elcentral med snabbsäkringar. Kök Ljust och trivsamt kök med stora fönster mot framsidan. Här finner man ljusa köksluckor från Härjedalskök, vitt kakel, extra bred ugn och spishäll från Electrolux, fläkt, kyl och frys i fullhöjd från Bosch. Köket är rymligt med plats för matbord 6-8 personer. Vitmålade väggar med laminat på golvet. Vardagsrum Stort härligt vardagsrum med utgång till den härliga möblerbara balkongen i soligt sydväst-läge som har ett fantastiskt läge mot en fin lummig park. Tapetserad väggar, på golvet en fin oljad ekparkett. Badrum Stort helrenoverat och stambytt badrum med kakel på väggarna och klinkergolv med golvvärme samt dimbara spotlights i taket. Badrummet renoverades 2016. I badrummet finns wc, handfat med underskåp, badrumsskåp med spegel samt el i skåpet och badkar med tassar. Här är det även framdraget för tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en tvättstuga i källaren i samma hus. Intyg för badrummet finns. Sovrum 1 Sovrummet ligger intill köket och är stort. Sovrummet nås från både köket och hallen. Ljust tapetserade väggar med en linoleummatta på golvet. UTHYRNINGSDEL: Uthyrningsdelen har en extra ingång från trapphuset, passar perfekt för tonåringen eller inneboende. Här finns en liten hall, ett sovrum samt en WC. Den lilla hallen ansluter till lägenhetens vardagsrum. I hallen ligger ett fint askparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Sovrum 2 Fint sovrum med vitmålad bröstpanel , söt romantisk blommig tapet upptill, laminat på golvet som går enhetligt från den lilla hallen. Här finns även ett rymligt och platsbyggt hörnskåp för kläder eller att ha som linnéskåp. Fönster med utsikt mot grönska. WC Fin toalett/gäst-wc med helkaklade väggar och klinker på golvet. Här finns handfat med badrumsskåp med spegellucka ovanför samt en toalett. Välplacerade hängare för handdukar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1971
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2018-12-12
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  124 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Björken
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheterna med beteckning Valsta 4:7, 4:8, 4:9 och 4:10 som bebyggdes år 1971. Lägenheter och lokaler: På fastigheterna finns 11 bostadshus med tillsammans 36 trapphus med adresserna Hugingatan 2 - 24 och Vidargatan 3 - 49. - Lägenheter: 270 st - Lokaler och förråd: 67 st Övrigt: - I föreningen finns en bastu, (Vidargatan 7). - Föreningslokal som boende kan hyra, (Vidargatan 47). - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. Varmvattenförbrukningen mäts och betalas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli under ett år så betalar man endast 150 kr första året. föreningens egna hemsida: http://www.brfbjorken.se/ eller www.arlanda.hsb.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  HSB Björken har tecknat ett gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandbolaget med start 2017-01-01. De tjänster som ingår är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
  Parkering
  P-plats utan el, 127 st: 160 kr/mån P-plats med el, 64 st: 240 kr/mån Carport, 42st: 375 kr/mån MC-mopedplats: 92-104 kr/mån Avgiftsbelagda besöksplatser: 11 st.
  Renoveringar
  2016: Målning av balkongvingar/reparation av balkonger påbörjas. Relining av betongplattor fortsätter. Byte av fläktaggregat. Rengöring av husplåtar. Upprustning av lekplats utanför Vidargatan 47. Byte kulvertar mellan husen.
  Ekonomi
  Ingen avgiftshöjning 2019.
  Övrigt
  Föreningen har sedan 2013 en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår. Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring. Övriga utrymmen Det finns 8 st tvättstugor på adresserna Hugingatan 6, 14 och 24 samt Vidargatan 5, 7, 15, 21 och 41. Det finns även en grovtvättstuga på Vidargatan 41. Brf Björken information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/bjorken/
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 850 KR värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen
  Andel i föreningen
  0,44042%
  Andel av årsavgift
  0,44042%
  Reparationsfond
  9 604 KR
  Total Driftskostnad
  3 561 kr/år
  El: 1 170 KR
  VA: 891 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Föreningen har individuell mätning och debitering av el och varmvatten. Observera att detta är säljarens faktiska driftkostnad, driftskostnader kan variera baserat på förbrukning och vilket avtal som finns med försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett stort förråd med uttag för el. I källaren i samma hus finns tvättstuga. I föreningen finns en bastu, (Vidargatan 7). Föreningslokal som boende kan hyra, (Vidargatan 47).
 • Balkong
  Rymlig och möblerbar balkong i soligt sydväst-läge med fin utsikt över park och skogsparti.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Vidargatan har du närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, gymnasium, parker, motionsspår och idrottsplatser. Mot Steninge och Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang som nås antingen med bil, buss eller via promenad och cykelvägar. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Valstaskolan, 7-9 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym. Valsta Centrum som erbjuder shopping, caféer, restauranger, frisörer och en stor livsmedelsbutik.
  Kommunikation
  Bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen, Valstavägen och Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 550 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!