Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Vänortsringen 11, 1 tr

Märsta
Sällsynt lägenhet, 5 rok om 113 kvm! Lägenhet med modern standard och mycket hög funktion med 4 sovrum, 2 badrum och rymliga ytor i kök och vardagsrum. Här är en lägenhet som passar perfekt för dig som söker en större typ av boende, bekvämt belägen på endast 1 tr och med hiss. Lägenheten har genom åren fått flera bra renoveringar som två helrenoverade badrum med dusch och det ena med tvättmaskin. Helrenoverat kök med trevlig arbetsyta och har tillsammans med vardagsrummet en fantastisk social yta som rymmer stora sällskap av släkt och vänner. Genomgående i lägenheten är ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Tvättstuga finns i samma hus och föreningen har gemensamhetslokal och övernattningsrum att hyra. Mycket bra centralt läge med gångavstånd till Märsta centrum och nära buss som tar dig snabbt till Märsta Station. I Märsta Centrum finns allt du behöver som livsmedelsaffärer, restauranger, shopping, vårdcentral, systembolag, bibliotek, veterinär och övrig närservice.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
4,5 ROK
Boarea
113 KVM
Lgh nummer
42
Våning
2 av 5
Hiss
Ja
Avgift
8 526 KR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel TV
Adress
Vänortsringen 11, 1 tr
Postnummer
19530
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  4,5 ROK
  Boarea
  113 KVM
  Allmänt
  I föreningens registrering står lägenheten som 4,5 rok.
  Hall
  Direkt i hallen presenterar sig lägenhetens moderna standard med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Entré via säkerhetsdörr. Här finns gott om svängrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i totalt 8 st garderober och en klädkammare. Det finns även en avhängningsdel som rymmer klädhängare, hatthylla och skoställ.
  Klädkammare
  Rymlig klädkammare som ger bra extraförvaring. Här finns även en garderob.
  Vardagsrum
  Lägenhetens 113 kvm märks framförallt av i vardagsrums- och köksdelen som är en mycket rymligt och trivsam social yta. Här ryms stora sällskap av släkt och vänner. Med fönster i flera väderstreck ges även ett bra ljusinsläpp och extra rymd till ytan. Här finns flera olika möbleringsmöjligheter för TV-hörna, matbord och sittgrupper. Härifrån nås även den inglasade balkongen i soligt västerläge. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Kök
  Även köket är stilfullt och modernt, från 2012. Kökets L-form ger en trivsam arbetsyta och bra förvaring i flera skåp. Stora vita kakelplattor och här finns fläkt, induktionsspishäll, ugn, diskmaskin (2016) och kyl/frys (2016). Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum 1
  Modernt och stilfullt badrum från 2016. Gott om svängrum och liggande vita kakelplattor med bård som matchar klinkergolvet. Takdusch bakom vikbara duschväggar i glas, tvättmaskin och extra badrumsskåp. Handfatskommod och spegelskåp samt handdukstork.
  Badrum 2
  Stilrent badrum från 2016 med modern standard. Helkaklade väggar med vitt liggande kakel och en snygg bård som matchar klinkergolvet. Takdusch bakom vägg i glas. Handfatskommod med tillhörande förvaring och spegelskåp.
  Sovrum 1
  Enkelt att möblera och är ett av lägenhetens större sovrum. Fin utsikt mot föreningens innergård. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 2
  Även detta sovrum är rymligt och enkelt att möblera. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 3
  Ett mindre sovrum som även passar perfekt som gästrum eller kontor. Fönster i två väderstreck. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 4
  Rymligt sovrum som är enkelt att möblera. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1989-1990
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX
  Energideklarerades
  2018-08-29
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  102 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Rönnen
  Allmänt om föreningen
  Föreningen består av 187 lägenheter. Det finns 7 bostadshus med tillsammans 8 trapphus. Bostadshusens adresser är Vänortsringen 2-4 och 7-17. Det finns också 22 radhus med adresserna Vänortsringen 6-48. Bostäderna byggdes 1989-1990. Föreningen har flera fina innergårdar och både parkeringsplatser och garage. Ett övernattningsrum finns att hyra som fn kostar 200:-/dygn.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  ComHem och Bredbandsbolaget.
  Parkering
  Garage, 87 st P-platser för medlemmar, 95 st P-platser för boende och besökande, 35 st Bilplatser uthyrda till SigtunaHem, 10 st
  Renoveringar
  2021 - Nya tak på höghusen. Bytt ut takfönster som inte varit bytta tidigare 2021 - Målat trapphus och och hissdörrar 2021 - Sett över garagen med diverse renoveringar 2021 - Asfaltering och belysning runt grillplats 2021 - Ny grovtvättstuga på Vänortsringen 9 för städföretaget 2018 - Fasadtvätt 2017 - Målning av trapphus 2015 - Renoverat tvättstugor 2014 - Ombyggnad till föreningslokal Vänortsringen 9. 2014 - Stamspolning 2014 - Renoverat tvättstugor på Vänortsringen 7 och 11 Se årsredovisning för mer info om nyligen utförda och planerade renoveringar.
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  8 526 KR I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel TV
  Andel i föreningen
  0,73406%
  Andel av årsavgift
  0,73243%
  Reparationsfond
  11 117 KR
  Total Driftskostnad
  7 500 kr/år
  El: 5 400 KR
  Försäkring: 2 100 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnaderna är uppskattade. Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Tvättstuga finns i samma hus. Föreningen har 4 tvättstugor. På Vänortsringen 9 finns det bastu och en föreningslokal som kan hyras av medlemmarna. I föreningslokalen finns kök och sittplatser. Här finns även cykelförråd. På Vänortsringen 15 finns ett övernattningsrum som kan hyras av de boende. Cykelförråd finns i separat byggnad vid garagen.
 • Balkong & parkering
  Stor och inglasad balkong som nås från vardagsrummet och som är enkel att möblera. Fin utsikt och västerläge med sol långa dagar, träplattor på golvet. Här ryms sittgrupper eller matgrupp och växter.
  Parkering
  Föreningen har både parkeringsplatser och garage för medlemmarna att hyra.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Från Vänortsringen har du direkt närhet till Märsta Centrum och trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. Märsta Centrum erbjuder flera val av livsmedelsbutiker och även vårdcentral, restauranger, caféer, gym, shopping, systembolag och närservice. I närheten finns även handelsplats med de större livsmedelsbutikerna och apotek.
  Kommunikation
  Från Vänortsringen når du snabbt och enkelt Märsta Station med buss. På stationen sammanstrålar bussarna för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Snabbtåg (SJ) går till Stockholm och Uppsala på ca 20 min vardera. Även pendeltåg går till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta

Budgivning

Budgivning pågår

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum från hall
Kök och vardagsrum
Kök från vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Balkong
Balkong
Badrum 1
Hall
Badrum 2
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!