Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Valsta gårdsväg 8, 6/6 tr

Märsta
Nyproducerad etta med separat sovrum från 2016 i nya området Midgårdsdalen, högst upp i huset! I denna ursprungliga etta har ett sovrum tillbyggts på ett smart sätt. Sovrummet har fönster och rymmer säng, nattduksbord och har bra förvaring på klädhängare och hyllplan. Här bor du i centralt läge med kort promenad till Märsta Centrum och kommunikationer samt grönområden. Mycket trivsam och modern lägenhet med väl tilltagna materialval och utrustning som genomgående ekparkettgolv, Vedumkök med komplett maskinpark och helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten har även stora fönsterpartier, samt en stor balkong i soligt västläge vänd mot grönska, där läget högst i huset upp ger en vidsträckt utsikt. Bra förvaringsytor i garderober och skåp. Hissen tar dig bekvämt upp till lägenheten, eller till vindsförrådet. I entrén finns barnvagnsförråd och i en separat byggnad finns tre tvättstugor och källsortering. På en kort promenad når du snabbt Märsta Centrum med gym, livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. Åt andra hållet ligger Midgårdsvallens sportfält och Midgårdsbadet med simhall och gym. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
1 ROK
Boarea
43 KVM
Våning
6 av 6
Hiss
Ja
Avgift
3 484 KR
I avgiften ingår värme, vatten, TV (Telia Lagom) samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.
Adress
Valsta gårdsväg 8, 6/6 tr
Postnummer
19550
Ort
Märsta
Område
Märsta - Midgårdsdalen
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  1 ROK
  Boarea
  43 KVM
  Allmänt
  Lägenhetens planlösning har ändrats och ett sovrum har tillbyggts.
  Hall
  Rymlig hall med plats för hatthylla och skoställ samt övriga möbler. Ekparkett på golvet och målade väggar.
  Vardagsrum
  Vardagsrum med plats för tv-hörna och övriga möbler som t.ex. kontorshörna. Stora fönsterpartier ger trevligt ljusinsläpp och rymd, där läget högst upp i huset ger en fin utsikt. Trevlig social planlösning mot köket och utgång till balkongen. Ekparkett på golvet och målade väggar.
  Kök
  Modernt kök från Vedum med vita släta luckor och goda förvaringsutrymmen i flera skåp samt städ- och linneskåp. Gott om arbetsyta på L- formad köksbänk och given matplats vid ena fönstret. Handtag i borstat stål och matchande kakel över köksbänk. Mycket trevlig och social planlösning mot vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Maskinparken är från byggåret och består av diskmaskin (Elektro Helios), ugn med spishäll (Elektro Helios), fläkt (Franke), inbyggd micro (Elektro Helios), kyl/frys (Elektro Helios). Ekparkett på golvet och målade väggar.
  Sovrum
  Lägenheten har fått en ändrad planlösning och med enkla medel har man skapat ett sovrum! Här ryms säng och nattduksbord samt bra förvaring med klädhängare och hyllplan. Ett stort fönster täcker ena väggen vilket ger rymd och ljus till utrymmet. Ekparkett på golvet och målade väggar.
  Badrum
  Modernt och påkostat badrum med klinkergolv och kakel på väggarna. Bekvämt med golvvärme och här finns även en tvättmaskin med arbetsbänk ovan. Handfat med spegelskåp ovan. Rymlig duschhörna.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX
  Energideklarerades
  2022-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  92 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  BRF Kungsängsliljan i Sigtuna
  Allmänt om föreningen
  Föreningens hus färdigställdes år 2016 och disponerar 82 lägenheter på adresserna Valsta gårdsväg 4-8 i två huskroppar. Husen uppfördes av PEAB som även sköter förvaltningen åt föreningen. Föreningen äger fastigheten Valsta 3:183. Moderna hus med skalskydd i form av låsta portar dygnet runt med portkod och nyckeltag. Det finns hiss och barnvagnsförråd i båda husen. Barnvagnsförråden ligger i entrén. Total boarea är ca 4 234 kvm och i föreningen finns lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Varje lägenhet har ett eget vindsförråd. Mellan husen har föreningen ett separat hus med tre tvättstugor, soprum/källsortering samt 6 extraförråd som kan hyras. Varje tvättstuga har 2 tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningen har en kollektiv bostadsrättsförsäkring. Detta innebär att medlemmarna inte behöver stå för bostadsrättstillägg i sin hemförsäkring. Länk till föreningens hemsida: https://kungsangsliljan.smartbrf.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  I månadsavgiften ingår Telias paket Lagom för TV. Det är möjligt att lägga till bredband 100/100 mbit för 350 kr/mån. Det finns fiber i huset.
  Parkering
  Föreningen har 46 p-platser, separat kö. Parkeringsplats hyrs för 350 kr/mån.
  Renoveringar
  Radonmätning är gjord 2021, styrelsen meddelar att alla lägenheter låg under gränsvärdet. Det finns inga planerade renoveringar (kontrollerat 2023-05-17).
  Överlåtelseavgift
  1 433 KR
  Pantsättningsavgift
  573 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 484 KR I avgiften ingår värme, vatten, TV (Telia Lagom) samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.
  Andel i föreningen
  1,01559%
  Andel av årsavgift
  1,01559%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  494 404 KR
  Total Driftskostnad
  4 500 kr/år
  El: 3 000 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Föreningen har gruppavtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader kan variera baserat på vilken förbrukning den boende har och vilket avtal som finns med försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett vindsförråd. I entrén finns barnvagnsförråd. I huset mellan föreningens bostadshus finns tre tvättstugor, källsortering/soprum och 6 st extraförråd som kan hyras. Det finns cykelställ utanför entréerna.
 • Balkong & parkering
  Högst upp i huset erbjuds ett fantastiskt balkongläge med vidsträckt utsikt och ett privat läge. Eftermiddagssol i västläge och plats för sittgrupp och växter.
  Parkering
  Föreningen har gästplatser längs gatan och medlemmarna kan hyra egna platser för 350 kr/mån, separat kö.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Valsta gårdsväg ligger i det nya området Midgårdsdalen i ett naturnära läge samt promenadavstånd till Märsta Centrum, SATS, Rusta och Elgiganten. Från Midgårdsdalen har du närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, gymnasium, parker, motionsspår och idrottsplatser. Bussförbindelser som snabbt tar dig till Märsta Station. Mot Steninge och Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang som nås antingen med bil, buss eller via promenad och cykelvägar. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. Där finns bl.a. fotbollsplaner, friidrottsplaner, plan för Amerikansk fotboll och BMX-bana. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och vid Arlandagymnasiet finns Vikingahallen. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Nya Brage förskola blev färdigbyggd år 2020. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym.
  Kommunikation
  Busshållplats finns en kort promenad bort och bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen, Valstavägen och Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 295 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Kök och vardagsrum
Förvaring sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum mot kök
Kök och vardagsrum
Badrum
Hall
Balkong
Balkong
Balkong
Planlösning
Midgårdsbadet
Midgårdsbadet
Steninge Slott
Steninge Slott
Steningebadet
Steningebadet
Steninge Bruk
Midgårdsvallen
Midgårdsbadet
Steninge Bruk
Midgårdsvallen
Steninge Slott
Steningebadet
Steninge Slott
Steningebadet
Midgårdsbadet

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!