Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Stationsgatan 22B

Märsta
Nyproducerad tvåa med hörnläge, högt upp i huset med svårslagen utsikt och stor balkong om 6,5 kvm samt en extra uteplats i loftgången vid lägenhetens ingång tack vare gavelläget. Lägenheten har ett av föreningens bästa lägen och med fönster i tre väderstreck skapas en härlig rymd och extra ljusinsläpp med fin utsikt från alla fönster. Detta är det sista huset i längan så gavelläget får ett väldigt ljust och fritt läge utan insyn. Detta förstärks även då grannhusen är lägre. Här bor du med fräscha ytskikt och moderna lösningar i hus byggt av Skanska, i lugnt läge med promenadavstånd till Märsta Station. Genomgående i lägenheten är vitmålade väggar och trälaminatgolv. Trevlig social planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen från vardagsrummet. Köket går i vitt med moderna maskiner, badrummet är mycket rymligt med gott om utrymme för inredning. I hallen finns ett förråd och föreningen har cykelförråd på gården. Föreningen har dessutom som mål att varje lägenhet ska tilldelas en parkeringsplats. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
55 KVM
Lgh nummer
D24R
Våning
4 av 4
Hiss
Ja
Avgift
3 177 KR
I avgiften ingår värme, vatten, TV, bredband, telefoni, samt bostadsrättstillägget i hemförsäkring.
Adress
Stationsgatan 22B
Postnummer
19542
Ort
Märsta
Område
Märsta - Arenberga
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  55 KVM
  Hall
  Hall med plats för klädhängare och skoställ. Extra förvaring i en garderob. Här ligger även förrådet med goda förvaringsytor. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Vid entrén skapas även en andra uteplats i loftgången tack vare gavelläget.
  Badrum
  Mycket rymligt badrum med gott om svängrum. Belysning från infällda spotlights i taket. Här står en tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Snygg inredning med handfatskommod, spegel med belysning och glashylla under spegel. Stort duschutrymme längst in. På golvet ligger våtrumsmatta och på väggarna sitter vitt kakel.
  Kök
  Modernt IKEA-kök som går i vitt med rostfria beslag. Smarta förvaringslösningar och maskinparken består av kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt. Välplacerat fönster som går att öppna ovan köksbänk med plats för värmeljus och krukväxter. Liggande ljusgrått kakel ovan köksbänk. Plats för matgrupp vid gavelfönstret. Bra skafferi som ger extra förvaring. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Enkelt att möblera och i trevlig social planlösning mot köket och med utgång till balkongen med en svårslagen utsikt. Gavelläget och fönstren från köket tillsammans med vardagsrumsfönstren ger ett härligt ljusflöde. Som sista hus i längan får gavelläget ett fritt läge utan insyn och med fin utsikt från alla fönster. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum
  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övriga möbler som nattduksbord och byrå. Här står även en garderob med spegelskjutdörrar. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Fin utsikt från fönster utan insyn.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk till/frånluft återvinning (FTX)
  Övrigt
  På föreningens gård har föreningen stora odlingslådor för medlemmarna med rabarber, bärbuskar, smultron, squash, zucchini, äppelträd och alla örter man kan önska sig.
 • Förening
  Namn
  Bostadsrättsföreningen BoKlok Stationen
  Allmänt om föreningen
  Bebyggelsen på fastigheten består av tre flerfamiljshus, placerade så att ändamålsenligt samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Lägenhetsfördelning: 24 st 2 rum och kök, 12 st 3 rum och kök, 10 st 4 rum och kök. Den totala boarean är 3034 kvm. I anslutning till huset ligger fem separata förrådsbyggnader med ouppvärmda lägenhetsförråd varav en förrådsbyggnad ligger i anslutning till undercentralen. De lägenheter som har 3 rum eller fler ingår ett förråd, annars ingår förråd i lägenheterna. Cykelförråd finns. Gemensamma sopkärl finns vid infarten till området. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägget (Observera att denna ej ersätter hemförsäkringen.) Enligt styrelsebeslut debiteras köparen vid varje överlåtelse en expeditionsavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet (2019 = 1 163 kronor). Pantsättningsavgift debiteras med 1 % av prisbasbeloppet (2019=465 kronor) vid varje pantsättning.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Föreningen har ett gruppavtal via Com Hem för samtliga lägenheter vilket omfattar bredband, TV och bredbandstelefoni via fiberanslutning.
  Parkering
  Det finns 53 parkeringsplatser varav 48 är utrustade med motorvärmare. Föreningen har som mål att alla lägenheter ska ha minst 1 parkeringsplats per lägenhet. Parkering kostar 300 kr/mån.
  Renoveringar
  2018 Gångarna på gården har asfalterats Just nu arbetar föreningen med energideklaration.
  Övrigt
  På föreningens gård har föreningen stora odlingslådor för medlemmarna med rabarber, bärbuskar, smultron, squash, zucchini, äppelträd och alla örter man kan önska sig.
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 177 KR I avgiften ingår värme, vatten, TV, bredband, telefoni, samt bostadsrättstillägget i hemförsäkring.
  Andel i föreningen
  1,81286%
  Total Driftskostnad
  5 700 kr/år
  El: 4 200 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  2
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Föreningen har cykelförråd.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Fn kan inte årsavgiftsandelstal erhållas.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det fina Arenbergaområdet ligger centralt men ändå avsides från Märsta med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här har man nära till skolor, förskolor, parker, lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice.
  Kommunikation
  Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 725 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!